• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çok seven kocam tarafından ALDATILDIM

Ben olsam ben de buraya yazardım. Çünkü burada gerçekten akılcı cevaplar veriliyor. Anın şokuyla yanlış bir adım atmamak için desteğe ihtiyaç var. Ve aldatılma gibi bir olayı önce arkadaşlarıma aileme haber vermek yerine buradan akıl almayı tercih ederim.

2 saat çok az bir süre. Anin soku ile insan dumur olur, "ne adim atacagim" diye düsünmez. Yani 2 saat bir kahve içip soluklanmak için bile yetmez.

Hayir birde konu basi öyle sanki askli çicekli böcekli evlilik varmis gibi anlatiyor. Cok arabesk bir sekilde. Ki öyle biseyde ortada yok. Bir kadin kolay kolay bosanmayi düsünmez. Hani desen yillar olmus, daha ocak ayinda annesine gitmis bosanma davasi için. Konuyu nerden tutsan elinde kaliyor cinsinden.

Bir bana mi tuhaf geliyor, daha yeni ögrendigin bir aldatma vakasini burda konu yapilmasi? Büyük büyük harfler ile. Sanki dillere destan bir ask varmis gibi, daha bir kaç ay önce bosanmayi düsündügün bir evlilik. Burda 3 konun var ve hepsi esinin üzerinde, evliligin kötü gittigi üzerinde konular.

Bana tuhaf geliyor. Ben aldatildigimi ögrensem, ilk yapacagim sey burda konu açmak olmazdi. Sonrada insan açar, ama konu basliginda 2 saat önce diyorsun.
Cünkü evlilik zaten anlatıldıgı gibi mükemmel değil,konu sahibi kendi de biliyor.
O yüzden ögrendikten sonra koltuga yıgılıp soka girme dönemini hızlı gecmis.
Bu sartlarda 10 dk sonra da konu acılır yani.

Sorunlarınız varmıs zaten,cok da sok olacak bi durum yok gibi duruyor burdan.
Bundan sonrası icin ne yapılır ona bakmak lazım.
İtiraf da etmis,ee cocugumuz var hadi affedeyim demezseniz,en yakın hukuk bürosuna ugrarsınız herhlde.
Hadi siz cocuk kücük diye bahane ettiniz affettiniz diyelim,kopmus bi kere ipler.
Yok yere uzatmaya gitmeye gerek yok.
Hayırlısı hakkınızda.

Şoka girmişsin ben de yaşadım. O yüzden ne yapacağını bilemez bir haldesin. Keşke öğrendiğini eşine söylemeseydin şuan kafan karışık ve o bahanelerle daha da karıştırıp seni kendine inandıracak. Arkadaşların da dediği gibi telefondan ses kaydına girerek açık bir şekilde beni neden aldattın nasıl yaptın bunu gibi sorularla itiraf ettir. Elinde delilin olsun. Hatta artık biliyor öğrendiğini hemen protokolü imzalattır. Zaten suçlu şuan karşı çıkmayı akıl edemez böylece kolaydan uzamadan kurtulursun. Yoksa çok zor.

Şoka girmişsin ben de yaşadım. O yüzden ne yapacağını bilemez bir haldesin. Keşke öğrendiğini eşine söylemeseydin şuan kafan karışık ve o bahanelerle daha da karıştırıp seni kendine inandıracak. Arkadaşların da dediği gibi telefondan ses kaydına girerek açık bir şekilde beni neden aldattın nasıl yaptın bunu gibi sorularla itiraf ettir. Elinde delilin olsun. Hatta artık biliyor öğrendiğini hemen protokolü imzalattır. Zaten suçlu şuan karşı çıkmayı akıl edemez böylece kolaydan uzamadan kurtulursun. Yoksa çok zor.
Gizli kayıt almak suçtur arkadaşlar kadına delil değil adama malzeme veriyorsunuz.

Gizli kayıt almak suçtur arkadaşlar kadına delil değil adama malzeme veriyorsunuz.
Hayır iki kişi arasındaki diyaloğu kayıt almak suç değil asıl telefonundan ekran kaydı alırsa özel hayatın gizliliği esasından dolayı suç oluyor.

Çok mükemmel , çok ilgili , çok aşık (sırılsıklam vs) denilen adamların altında mutlaka mutlaka birşey çıktığına inanıyorum birşeylerin mükemmel derecede çok iyi olması bende karşı tarafın rol yaptığını ve kendi özünü yansıtmadığını düşündürüyor
Ya bu mesaj bana aldatıldığını bildiğimiz (ama kendisi bilmiyordu) bir arkadaşımızın attığı tweeti hatırlattı… “ Bizimki Çiçek hediye falan almıyor ilgisiz ama en azından sadık” şeklindeydi. Halbuki kadıncağız çatır çatır aldatılıyordu 😞 kimse de söyleyemiyordu. Öğrendi zaten sonra ama sadakatsiz insanların belirli bir ‘tipi , özellikleri’ olmuyor. Her kesimden her şekildeki erkeklerden çıkabiliyor.

Hayır iki kişi arasındaki diyaloğu kayıt almak suç değil asıl telefonundan ekran kaydı alırsa özel hayatın gizliliği esasından dolayı suç oluyor.
Hayır 2 kişi arasındaki konuşmayı ses kaydı almak da telefonu karıştırıp özel bilgilere ulaşmak da hukuken suç TEK ŞART ile suç değil oda ‘kanıtlama amacıyla 1 kereye mahsus’ yapılmış olması. Yani telefondan ‘kanıtlama amacıyla’ 1 kere karıştırılıp görülüp alınan belge de konuşmanın kanıt amaçlı sadece 1 kez kaydedilmesi de suç değil ama sürekli kayıt, sürekli karıştırma ve takip suç. O da bu kanıtlamada başka imkanınız yok ise sayılıyor.

Merhaba evlilik birliğinde ses kaydı almak suç teşkil etmiyor diye biliyorum. Bir avukatın sitesinde okumuştum fakat yine de bir avukata daha sormakta fayda var. Her şey kanıt niteliği taşıyabilir. Özellikle de mesajlar.

Ya bu mesaj bana aldatıldığını bildiğimiz (ama kendisi bilmiyordu) bir arkadaşımızın attığı tweeti hatırlattı… “ Bizimki Çiçek hediye falan almıyor ilgisiz ama en azından sadık” şeklindeydi. Halbuki kadıncağız çatır çatır aldatılıyordu 😞 kimse de söyleyemiyordu. Öğrendi zaten sonra ama sadakatsiz insanların belirli bir ‘tipi , özellikleri’ olmuyor. Her kesimden her şekildeki erkeklerden çıkabiliyor.
Tabiki orası öyle bu karakter meselesi zaten, ama böyle bişeyler safi kusursuz, hiç bi sorun yok , çok iyi bi anlaşma var ortada ve çok ilgili ise ben durup düşünürüm insanız çünkü rol yapmadıktan sonra kimse her daim karşındakine mükemmel derecede hatasız davranamaz diye düşünüyorum

Ceza hukuku dersinde böyle öğrendim ama yine de siz daha iyi bilirsiniz
Yanlış veya eksik bilgin var o halde dersi ne zaman aldın bilmiyorum ama güncel kararları okursan bunun suç sayılmadığını öğrenirsin.

Keza, Yargıtay Ceza Genel Kurulu 2012/5-1270E., 2013/248K. ve 21.05.2013 tarihli kararında;

“…kendisine veya aile birliğine yönelen, onurunu zedeleyen, haksız bir saldırıyı önlemek için, kaybolma olasılığı bulunan kanıtların kaybolmasını engelleyip, yetkili makamlara sunarak güvence altına almak amacıyla, saldırıyı gerçekleştiren tarafın bilgisi ve rızası dışında, özel hayata ait bilgileri okuma, konuşma ve haberleşme içeriklerini veya özel hayata ilişkin ses ve görüntüleri dinleme, izleme ya da kaydetme, kişisel verileri kaydetme, ele geçirme ve yayma eylemlerinin hukuka aykırı olduğunu kabul etmek mümkün olmadığı gibi, yargı merciilerindeki iddialarını ispat etmek için başka türlü delil ibraz etme olanağının bulunmadığı hallerdeki bir takım eylemlerinin de haksızlık unsurunu içermeyeceği, esasen bu gibi hallerde, kişinin hukuka aykırı hareket ettiği bilinciyle hareket ettiğinden de söz edilemeyeceği gözetildiğinde, katılanın özel hayatına ilişkin bilgileri, üçüncü kişi ya da kişilerle paylaştığı ve/veya çoğaltarak dağıttığına ilişkin hakkında bir iddia da ileri sürülmeyen sanığın, hukuk mahkemesindeki iddialarını ispatlama amacını taşıyan eyleminde, hukuka aykırı hareket ettiği bilinciyle hareket etmediği anlaşılmakla, …”

şeklinde hüküm kurularak bu durumda ses kaydı alınmasının suç oluşturulmayacağı ifade edilmiştir.

İyi geceler. Yaklaşık 2 saat önce, 2 yıldır evli olduğum, 11 aylık bebeğimin babası olan, deliler gibi aşık olduğum ve bana deliler gibi sırılsıklam aşık olduğunu zannettiğim, benimle ve çocuğuyla bir erkek en mükemmel şekilde nasıl ilgilenirse öyle ilgili olan, gül gibi geçindiğim, milletin parmakla gösterdiği eşim tarafından aylardır instagram üzerinden başka kadınlarla cinsel mesajlaşmalar yoluyla aldatıldığımı öğrendim... Sabah avukata gideceğim ama şu an beynim dırdu. Ruhum çok daralıyor. Nefes almakta güçlük çekiyorum. Geçecek mi :KK43:
2020 yılında da 2 yıllık evliymişsiniz... 2021 yılında da ......

neyse üzüldüm adınıza..bazı erkekler gerçekten profösyönel yalancı oluyor..karda yürüyüp izini belli etmiyor.
en azından farketmişsiniz kandırıldığınızı
zararın neresinden dönerseniz kardır.
çocuğunuzla yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
şu an şoktasınız haliyle..biraz zaman geçsin daha sağlıklı düşüneceksiniz

Çok mükemmel , çok ilgili , çok aşık (sırılsıklam vs) denilen adamların altında mutlaka mutlaka birşey çıktığına inanıyorum birşeylerin mükemmel derecede çok iyi olması bende karşı tarafın rol yaptığını ve kendi özünü yansıtmadığını düşündürüyor

üniversitede kız yurdunda kalirken bir arkadaş vardı. Sevgilim benim icin ölüp bitiyor durmadan bana "senin icin ölurum, seninle evlenemezsem öldururum kendimi" diyor. Hatta yurdun kapısına gelip avazı çıktığı kadar "seni seviyorum" diye bağıracaktı zor ikna ettim gelmesin diye ne olur beni yurttan atarlar dedim diye anlatıyordu. Sonuc universite biter bitmez hic calismayı bile dusunmeden kosa kosa o cocukla evlendi. Şimdi kaynanasının evinde yatalak kayınpederine bakıyormuş. ben kayınpedere benim bakacağımı bilmiyorum diye ağlıyormuş telefonda ortak arkadaşımıza sordum ne yaptı diye o anlatmıştı.

Velhasılı böyle öluyorum bitiyorum diye abartılı sevgi gösterilerinde bulunanların ben de hep altında bit eniği ararım.

Konuya gelince Allah yardımcın olsun konu sahibi. Allah kocanida bildiği gibi yapsın. Baska ne denilebilir ki.

Tabiki orası öyle bu karakter meselesi zaten, ama böyle bişeyler safi kusursuz, hiç bi sorun yok çok iyi bi anlaşma bar ortada ve çok ilgili ise ben durup düşünürüm insanız çünkü rol yapmadıktan sonra kimse her daim karşındakine mükemmel derecede hatasız davranamaz diye düşünüyorum
Ya zaten daha önce bir ayrılma yaşamışlar ortada bir ‘kusursuzluk/ mükemmel evlilik’ yok ki konu sahibinin eski konularına bakın. Konu sahibi durumundan dolayı doğal olarak biraz dramatize etmiş, dünya üzerinde rol dahi olsa hiç kimse karşıdakine mükemmel derecede hatasız davranmaz davranamaz. Aldatıyor da olsa olmasa da. Sadece ben çok iyi davranan çok aşık görünen erkekte problem vardır/ aldatıyordur tezine katılmıyorum. Nice erkekler var eşine sırıl sıklam aşık toz kondurmaz gözü başkasını görmez ama niceleri de var eşini sevmediği halde ‘sadakat’ duygusuna sahip başka bir kadına göz ucuyla dahi bakmaz. Sevip aldatan da var karısı ayrılınca intihar edenler bile var burada mesele -kadın/erkek olsun önemli değil- kişinin sadakat duygusuna sahip olması. Bu öyle bir duygu ki hayatın bütün alanlarını kapsar. Eşine sadık olmayan işine de ailesine de çocuğuna da sadık olmaz. Çünkü sadakat kişiliğin içindeki duygulardan biridir. Hepimiz muhakkak eşini sevmediği halde evliliğini sadık bir şekilde sürdüren birilerini tanıyoruzdur neden peki? Sadakat, onur, şeref gibi duyguları tasıyor demek ki ya da düzeni ile ilgili bazı kaygıları vs var. Anlatmak istediğim aldatma ya da aldatmama bu tür şeylerle alakalı değil tamamen sadakat duygusu ile alakalı.

üniversitede kız yurdunda kalirken bir arkadaş vardı. Sevgilim benim icin ölüp bitiyor durmadan bana "senin icin ölurum, seninle evlenemezsem öldururum kendimi" diyor. Hatta yurdun kapısına gelip avazı çıktığı kadar "seni seviyorum" diye bağıracaktı zor ikna ettim gelmesin diye ne olur beni yurttan atarlar dedim diye anlatıyordu. Sonuc universite biter bitmez hic calismayı bile dusunmeden kosa kosa o cocukla evlendi. Şimdi kaynanasının evinde yatalak kayınpederine bakıyormuş. ben kayınpedere benim bakacağımı bilmiyorum diye ağlıyormuş telefonda ortak arkadaşımıza sordum ne yaptı diye o anlatmıştı.

Velhasılı böyle öluyorum bitiyorum diye abartılı sevgi gösterilerinde bulunanların ben de hep altında bit eniği ararım.

Konuya gelince Allah yardımcın olsun konu sahibi. Allah kocanida bildiği gibi yapsın. Baska ne denilebilir ki.
Kesinlikle öyle. Bazı insanlar üstünü kapama yöntemi olarak kullanıyor fazla aşık , ölüp bitiyorum tarzı hareketleri . Zaten sevgi bu değil birbirimiz için neden ölelim birlikte yaşayalım diye seviyoruz , hayatın bin bir türlü hali var bugün severim yarın nefret ederim

Yanlış veya eksik bilgin var o halde dersi ne zaman aldın bilmiyorum ama güncel kararları okursan bunun suç sayılmadığını öğrenirsin.

Keza, Yargıtay Ceza Genel Kurulu 2012/5-1270E., 2013/248K. ve 21.05.2013 tarihli kararında;

“…kendisine veya aile birliğine yönelen, onurunu zedeleyen, haksız bir saldırıyı önlemek için, kaybolma olasılığı bulunan kanıtların kaybolmasını engelleyip, yetkili makamlara sunarak güvence altına almak amacıyla, saldırıyı gerçekleştiren tarafın bilgisi ve rızası dışında, özel hayata ait bilgileri okuma, konuşma ve haberleşme içeriklerini veya özel hayata ilişkin ses ve görüntüleri dinleme, izleme ya da kaydetme, kişisel verileri kaydetme, ele geçirme ve yayma eylemlerinin hukuka aykırı olduğunu kabul etmek mümkün olmadığı gibi, yargı merciilerindeki iddialarını ispat etmek için başka türlü delil ibraz etme olanağının bulunmadığı hallerdeki bir takım eylemlerinin de haksızlık unsurunu içermeyeceği, esasen bu gibi hallerde, kişinin hukuka aykırı hareket ettiği bilinciyle hareket ettiğinden de söz edilemeyeceği gözetildiğinde, katılanın özel hayatına ilişkin bilgileri, üçüncü kişi ya da kişilerle paylaştığı ve/veya çoğaltarak dağıttığına ilişkin hakkında bir iddia da ileri sürülmeyen sanığın, hukuk mahkemesindeki iddialarını ispatlama amacını taşıyan eyleminde, hukuka aykırı hareket ettiği bilinciyle hareket etmediği anlaşılmakla, …”

şeklinde hüküm kurularak bu durumda ses kaydı alınmasının suç oluşturulmayacağı ifade edilmiştir.
Aile mahkemeleri her mesajlaşmayı haysiyetsiz hayat sürme kapsamına almaz. Eğer mesaj içerikleri bu kapsama girmezse alınan ses kaydı kadının elinde patlar. Dersi geçen sene aldım. Mesaj içeriklerini bir avukat görmeden ses kaydı alıp şak diye dosyaya yerleştirmek doğru değil.

Böyle adamları mükemmel eşlermiş gibi anlatmayın lütfen ya. Mükemmel nedir ayrıca ? Kime göre neye göre ?

Arkadaşlar da yazmış, önceden konular açmışsınız sorunlar var diye. Zaten belliymiş evlilikte sorunlu.

Ayrıca 3. Ayda bebek yapmak için ne aceleniz vardı. ? Biraz oturmasını bekleyemediniz mi.

Neyse ya bana bu kadar dram fazla..

Back
X