Beni çok seven kocam tarafından ALDATILDIM

Erkektir yapar demiorum çarpıtma :) biz de yapabiliriz sorun yok bunda diyorum ortaya dokulmedikce bir kac şehvetli yazismadan bisey olmaz diyorum :) sevmekle baskasiyla olmak bence ayri seyler. Ben birini severken bir baskasiyla seks yapabilirim o yuzden aynı kefeye koyamiorum. Ancak cok aşıksam aklima gelmez baskasi o da zaten uzun sürmüo. Evlilikte herkes baska seyler ister bi yerden sonra. Biri ihtiyaç öbürü duygusallik yani sevmekle aldatmanin alakasi yok. Hatta seven aldatir zaten sevmeyen adam zaten senle durmaz baglasan da çeker gider. Seni kaybetmemek icin aldatio zaten. Seni de istio yani hayatinda hala :KK70: üzgünüm ama böyle cidden.
Eee yakalandi simdi kadin onu istemiyo ne olacak aşkindan geberecek mi şimdi.
Banada evli olup aldatanlar hep evde kirli donlarim yikansin, utulensin, yemegim yapilsin temizligim yapilsin bende gunumu gun edeyim kafasinda ki adamlar gibi gelir.

Ahahaha ya bi adam karısını birakmadan baskasiyla oluosa kendi çapında karisini da seviodur iste. Ben ona sevgi demem ama adamin sevgi şekli o. Elindekini de begenio ki birakmio. Pirinc de olsun bulgur da diyo. Normal diye demiorum!! Ama mesela sizin evde güzel bi elbiseniz var diyelim, disarda yeni begendiginizi de aliosunuz evdekini artık sevmiyor begenmio mu oluyosunuz onu diyorum. Adamlar kadini metalastiran varliklar genelde bunu icgusel yapiolar. Ben haklilar demiyorum bu kafayla yapiolar diyorum :)
Adamın bırakmama sebebi sevgi değil büyük olasılıkla evdeki hizmetlerin aksamaması. Siz erkeklerin tıpkı bizim gibi düşündüğünü sanmıyorsunuz herhalde, meselâ emin olun karısı gidince anında yerine hem fıstık gibi hem de tüm işlerin hakkından gelecek ve koynuna da girecek başka bir kadın geleceğini bilse vefayı anca boza ismi olarak duyarsınız.
Hem siz bir kadın olarak sanalda yetinebiliyor olabilirsiniz ama eşinizin fantezilerini reele geçirmek istemediği ve fırsatı olsa geçirmeyeceği hatta da geçirmediğinden emin olamazsınız, biz kadınlar için çoğunlukla bir yerde bir sınır vardır ama erkekler esnettikçe esnetmek ister, siz de buna yol açarsanız ya onun genişledikçe genişleyen sınırlarına göz yumacaksınız ve zamanla normal karşılayacaksınız ya da "ama ben ona özgürlük alanı tanımıştım zaten niye böyle yaptı ki şimdi" diye pişmanlık duyacaksınız.
Yani sizin düşünceniz de mantıklı değil, adam sexting yapsın ama gerçekte yatmasın, görüşmesin falan, e o zaman ne anladım ben o işten yani? Adam sizden gizli mi yapsın?

samantha samantha ben seni severim aslında ama konu sahibine de kamuya da kendine de hiç faydalı olmuyorsun şu anda, gel bı kahve yapalım biz balkonda içelim senle gıyabında:KK14:
Ben sadece konusahibi kendini üzmesin istemiştim :( burda su an biz bunlari konusup sinirkenirken o kamunun kocalari gelenin gecenin totosuna bakio muhtelemen ama olsun tamam karisindan baskasina hallenmeyen erkekler de vardir belki al götür beni o dünyaya Pirayecim.. :*

Anlatip rahatlayacak kimsesi yoktur belki, bende bunaldigimda buraya yazarim.
Etrafimdaki akbabalara anlatip cık cık ları giybetlerini duyacagima burda beni hic tanimayan insanlardan tavsiye almayi tercih ederdim.

Tamamda insan bunu 2 saat içinde yapmaz. Hani desen çok konu açiyor alismis bu sekilde stres atmaya. Oda yok. Ve konu açma tarzi tuhaf.

Ben instada esimin baska kadinlara attigi cinsel içerikli mesajlari görsem "beni seven kocam.." diye baslik atmazdim. Sevgi dahi his etmezdim. O sekilde tanimlayamazdim. Iliskileri harika gitse dahi diyorum ben bunu. Iliskileride iyide gitmiyormus yani baslik hali ile iyicene anlamini kaybediyor. Bu benim düsüncem tabiki. Herkes bu sekilde düsünmek zorunda degil.

Ben sadece konusahibi kendini üzmesin istemiştim :KK43: burda su an biz bunlari konusup sinirkenirken o kamunun kocalari gelenin gecenin totosuna bakio muhtelemen ama olsun tamam karisindan baskasina hallenmeyen erkekler de vardir belki al götür beni o dünyaya Pirayecim.. :*
Ya bakan baksın , hallenen hallensin yakalanan da bedelini ödesin bı zahmet, aldatan adamlardan çok affeden kadınlar zarar veriyor topluma , konu sahibi de ne yapacak belli değil zaten belki şoku atlatnca kendi iradesiyle affedecek kocasını, karisamayiz ki, onur aldatılanin onuru, ister korur ister ezdirir

Erkektir yapar demiorum çarpıtma :) biz de yapabiliriz sorun yok bunda diyorum ortaya dokulmedikce bir kac şehvetli yazismadan bisey olmaz diyorum :) sevmekle baskasiyla olmak bence ayri seyler. Ben birini severken bir baskasiyla seks yapabilirim o yuzden aynı kefeye koyamiorum. Ancak cok aşıksam aklima gelmez baskasi o da zaten uzun sürmüo. Evlilikte herkes baska seyler ister bi yerden sonra. Biri ihtiyaç öbürü duygusallik yani sevmekle aldatmanin alakasi yok. Hatta seven aldatir zaten sevmeyen adam zaten senle durmaz baglasan da çeker gider. Seni kaybetmemek icin aldatio zaten. Seni de istio yani hayatinda hala :KK70: üzgünüm ama böyle cidden.

Ay anladik samantha, çok modernsin :KK14:

Gerçekten modern olsaydin neyse de. Evet açik evlilik denilen birsey var. Swinger denilen birsey var. Cesit cesit beraber yasama formlari vardir. Ancak burda konu açanlarin çogu, geleneksel evlilikler yasiyorlar. Ve geleneksel evliliklerde gayet sadakat denilen sey vardir. Öylei stisna birseyde degildir. Herkesin libidosu tepelerde degil. Herkesin deger yargilari "sadece libidomun pesine gideyim" gibi degildir. Her insan aldatmaz yani. Hatta sana sok olur bu, çogu insan aldatmaz.

Ve evet eger ortak bir karar alinmadiysa açik evlilige dair, karsi cinsten biri ile cinsel sohbet aldatmaktir. Kadin ile erkek gayet arkadas olabilir. Ancak takdir edersin ki, cinsel sohbet arkadaslik terimini kapsamiyor.

Adamın bırakmama sebebi sevgi değil büyük olasılıkla evdeki hizmetlerin aksamaması. Siz erkeklerin tıpkı bizim gibi düşündüğünü sanmıyorsunuz herhalde, meselâ emin olun karısı gidince anında yerine hem fıstık gibi hem de tüm işlerin hakkından gelecek ve koynuna da girecek başka bir kadın geleceğini bilse vefayı anca boza ismi olarak duyarsınız.
Hem siz bir kadın olarak sanalda yetinebiliyor olabilirsiniz ama eşinizin fantezilerini reele geçirmek istemediği ve fırsatı olsa geçirmeyeceği hatta da geçirmediğinden emin olamazsınız, biz kadınlar için çoğunlukla bir yerde bir sınır vardır ama erkekler esnettikçe esnetmek ister, siz de buna yol açarsanız ya onun genişledikçe genişleyen sınırlarına göz yumacaksınız ve zamanla normal karşılayacaksınız ya da "ama ben ona özgürlük alanı tanımıştım zaten niye böyle yaptı ki şimdi" diye pişmanlık duyacaksınız.
Yani sizin düşünceniz de mantıklı değil, adam sexting yapsın ama gerçekte yatmasın, görüşmesin falan, e o zaman ne anladım ben o işten yani? Adam sizden gizli mi yapsın?
Katılıyorum tamamina zaten erkekler doyumsuz ve iflah olmazlar. Benim zaten erkeklere inancım olmadigi icin boyle konusuorum. Çünkü bu konusahibi arkadaşın eşinin yaptığı şeyi yapan milyonlarcasi vardir. Bundan bosansa illaki bi noktada yalniz olmak istemeyecek ve gene bi benzeri sey görecek. Bunun icin de cocugun babasindan ayrilmasina gerek yok diye düşünüyorum. Herkes affetmeli falan demiorum ben kendi görüşümü paylasiorum. Ama burdaki mesele zaten toplumdaki kadin erkek iliskisinden gelio yani çözümü ne ben de emin degilim ama ben sizin gibi katı düşünenler yüzünden adamlarin biseyelri söylemeye korktuğunu düşünüyorum. Siz de benim gibi samantha jones ayarında olanlarin yozlastirdigini adamlarin bu yuzden cozuttugunu düşünüyorsunuz.

12 sene once burda bi konu vardi "sevgilime sordum ben yatalak olsam beni hala sever misin diye sordum" diye. Konusahino arkadasim sevgilisi açık açık hic belli olmaz şartlar nasil olursa ona gore hareket ederim tarzi bi cevap vermis konusahini üzülüp konu açmıştı. Burdaki kadinlar da ayni soruyu kocalarina sormuslar hepsi yok askim olur mu oyle sey anca beraber kanca beraber yaniti almislar gururla burda yazmislardi.

Ben soruyu o zamanki sevgilime, "kadinalrkulubunde biri boyle sormus, kadinlarin kocalari da hep olur mu askim demisler nasi yalancilar çoğu tüyer bence" seklinde sorumustum o da hic unutmuorum sey demisti "hayat birlikte biseyler yapabilioken güzel, birlikte gezemedikten tozamadiktan sonra ne anlami var hic birakmam seni de diyebilirim ama bu bi yerde yalana dönüşür illa ki" demisti. Niye anlattim simdi bunu perdeden sonra bu sefer sakatlik konusunda darbe yemeden cevap verim.

1) erkeklere onların tarafindaymissiniz gibi yanaşırsan daha samimi cevap alırsın. Birseyleri gizleme geregi duymaz karşındaki. Ben orda gitmezsin sen dimi askim desem giderim demezdi muhtelemen.
2) herkes kendi beklentisini net belirlemeli ve en önemlisi gerçekçi olmali.

Ya bakan baksın , hallenen hallensin yakalanan da bedelini ödesin bı zahmet, aldatan adamlardan çok affeden kadınlar zarar veriyor topluma , konu sahibi de ne yapacak belli değil zaten belki şoku atlatnca kendi iradesiyle affedecek kocasını, karisamayiz ki, onur aldatılanin onuru, ister korur ister ezdirir
Sevdigim adam beni, beni kaybetmekten korktuğu için degil, benden başkasını gerçekten istemediği icin aldatmasin isterim ben işte tartismamiz orda basliyor. Fiziksel şeylerin ötesinde bir bağlılık ararım ben.

Ay anladik samantha, çok modernsin :KK14:

Gerçekten modern olsaydin neyse de. Evet açik evlilik denilen birsey var. Swinger denilen birsey var. Cesit cesit beraber yasama formlari vardir. Ancak burda konu açanlarin çogu, geleneksel evlilikler yasiyorlar. Ve geleneksel evliliklerde gayet sadakat denilen sey vardir. Öylei stisna birseyde degildir. Herkesin libidosu tepelerde degil. Herkesin deger yargilari "sadece libidomun pesine gideyim" gibi degildir. Her insan aldatmaz yani. Hatta sana sok olur bu, çogu insan aldatmaz.

Ve evet eger ortak bir karar alinmadiysa açik evlilige dair, karsi cinsten biri ile cinsel sohbet aldatmaktir. Kadin ile erkek gayet arkadas olabilir. Ancak takdir edersin ki, cinsel sohbet arkadaslik terimini kapsamiyor.
Niye gerçekten modern degilim ben? Evliyim diye mi orasini anlamadim.

Sevdigim adam beni, beni kaybetmekten korktuğu için degil, benden başkasını gerçekten istemediği icin aldatmasin isterim ben işte tartismamiz orda basliyor. Fiziksel şeylerin ötesinde bir bağlılık ararım ben.
Senin teorine göre , ülkemizdeki en romantik , en sadık, en hanimci adamı buldum :-) bak şansımıza adamın kızı dün başlık açmış

Sizin bu dediginize gerçekten inanamıyorum. Herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım ama ben birini severken aşıkken başkasına dokunamam. Ihtiyacsa ihtiyacimida sevdigim insan karşılamali, başkasına bakabiliyorsa demek ki doğru insan degildir

Niye gerçekten modern degilim ben? Evliyim diye mi orasini anlamadim.

Cünkü yazdigin seylerin çogu içi bos seyler. Havali görünüp ama öyle olmayan seyler. Yukarda mesela bir metin yazmissin. Sonunda özet olarak "herkes istegini belirtecek" diye yazdin. Eh ama güven olmayan adama ne istegi? Madem erkeklerin hepsi bu kaa .... (sen bu boslugu istedigin kelimeler ile doldurabilirsin), onlar ile beraber olmak hatta evlenmek niye?

Gerçekten "modern" insan bu arada o cinsel sohbetleri, açik evlilikleri felan kendisi için yapar. O sekilde mutlu oldugu için yapar. Erkeklere güvensizliklerinden dolayi yapmaz. Ki benim için modernlik illa swinger olmak, açik evlilik felan degildir. Herkesin sadece istedigi sekilde yasamasina özgür oldugunu inanirim. Ve asil modernlik budur. Millete her kosulda saygi duymaktir ve yasadiklari sartlari anlamaktir.

Senin teorine göre , ülkemizdeki en romantik , en sadık, en hanimci adamı buldum :-) bak şansımıza adamın kızı dün başlık açmış

Ya saçmalama adamdan midem bulandi öldürmeleri gerekirken beslenmişler bi de yillarca. :D ben mutual bi rizadan, kemiklesmemis bi aliskanliktan kirk yilin basi ihtiyactan sextingin belini kirmanin mazur gorulebileceginden bahsediorum. Surekli baskalarina ihtiyac duymak noo

Kaç evli erkekle yazistiniz merak ettim.
Ben tam tersini dusundum acikcasi. Seni seviyorum deyip deyip sanal da olsa aldatildigi icin normal buluyor diye dusundum.

Hani aldatılıp affeden kadinlarda genelde "aman her erkek yapiyor" tavri var ya, o sekilde iste.

Samantha bence sen erkeksin ya da yaklaşık 4678 erkek tarafından aldatıldın, sen de problem bende değil bu lanet olası cinste diyorsun sanırım, her ihtimalde muhakeme yeteneğinde sıkıntı var anladığım kadarıyla. Libido evet önemli ama beyinleri de var bu karşı cinsin ya , bu kadar basite indirgemek de bence haksızlık.

Evli oldugunu biliyorsam yapmam. Bir baskasina zararim dokunacagini biliyorsam orda keserim özgürlüğümün önünü. Hic yapmadım o yuzden ama saklamissa bilemicem.
Çok net ve katı ifadelerde bulunduğunuz için insanlar size karşı çıkıyorlar.Benim hayat görüşüm bu böyle yaşıyorum deseniz sorun yok. Ama kalkıpta "seven erkek aldatır, erkekler yüzde yüz fırsat bulursa aldatır, anneniz netteki ortamı bulsaydı ya da ekstra sorunları olmasaydı kesin o da yapardı" gibi cümlelerle gelince bildiğiniz niyet okuması yapıp kişileri kendi hayat görüşünüzü dayatıyorsunuz.

İki kere evlilik yaşadım, ne ilk evliliğimde ne de şimdiki evliliğimde aldatıldığımı sanmıyorum.Kaldı ki bu durumlara çok duyarlı bir insanımdır.Eğer aldatılsaydım emin olun bir şekilde fark ederdim. İnancınız sarsılmış ama emin olun aldatmayan erkekler de var. Elimin altında internet var yıllardır, dertsiz tasasız çok zamanımda geçti, hiç aklıma eşimi aldatmak fikri gelmedi. İstatistiklere göre kadın ve erkeğin aldatma oranları neredeyse aynı.Evet dürtülerine engel olamayan, hayatta bir duruş sahibi olabilecek dünya görüşüne sahip olamamış, yaşadığı çevre itibariyle aldatmayı bir güç gösterisi olarak algılamış pekçok insan var ama emin olun aldatmayan birbirine sadık insanlar da var. Seven insan aldatmaz aldatamaz aksine bağlanma problemi olan, sadakatin ne olduğunu anlayamamış, birlikteliklerinde sevgi eksikliği olan, sevginin tanımını kendi kafasında oluşturamamış insanlar aldatıyor.Gitmemesinin nedeni de belli.Düzeni bozulmasın. Sizi yargılayamam nasıl mutluysanız öyle yaşayın elbette ama her insana da doyum içindeki bir birlikteliğinde bile fırsat bulsa kesin yapardı iddiasını yapıştırmayın bence.

Ben tam tersini dusundum acikcasi. Seni seviyorum deyip deyip sanal da olsa aldatildigi icin normal buluyor diye dusundum.

Hani aldatılıp affeden kadinlarda genelde "aman her erkek yapiyor" tavri var ya, o sekilde iste.
Açıkçası hic öyle bisey yakalamadim bu yasima kadar. Eski bir sevgilim biz ayrıyken baskasiyla olmustu tekrar dönmek istedi onu bile kabul etmedim mesela. Hatta soyle oldu tekrar barışınca ogrendim ayriyken baskasiyla oldugunu. Ama biz ayriydik dedi. Ben de tamam ayriliyoruz o zaman dedim kendim gittim baskasiyla oldum. Sonra soyledim yaptigimi sinirlendi falan e dedim ayriydik somucta :D o kadar da kinciyimdir. Haa inat olsun diye de degil zaten arzuladigim biriydi birlikte oldugum diger kisi. Ben yeni yeni bu kafaya geldigimi söylüyorum bunu da kendi hayatimdan gorduklerimden cok baskalarinin düştüğü durumlardan cikartiorum.

Back
X