• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni çok yoran biri var hayatımda gerçekten çok yoruldum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

selen3423

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
72
27
3
Ya uzun süredir arkadaşız ama o hep benden hoşlanıyordu ben ise normaldim sevgili olduk ben onun her zor gününde yanında oldum düştü ben kaldırdım ağladı ben göz yaşını sildim buluşmak istediğinde hep yanında oldum ama o böyle değildi … sadece o buluşmak istediği zamanlar da buluşuyoruz ben isteyince hep işleri oluyor hep bir işi mutlaka oluyor beni çok yıprattı Yanyana iken gayet iyi eve geliyorum sanki beni hiç tanımıyor benimle hiç muhatap olmuyor takmıyor merak etmiyor önemsemiyor aramız da Birseyler geçti o olunca mutlu onun dışında mutlu değil gibi bu adamla beraber çalışıyoruz işimiz de bir işi bırakmak istiyorum bu adamı da bırakmak istiyorum yoruldum çünkü sürekli beni değersiz hissettiriyor bana hiç tahammülü yok ne desem kızıyor tepki gösteriyor bağırıyor aramız da Birseyler geçti siye seninle evleneceğim dedi gelip ailemle konuşmuyor hep Birseyler söylüyor hep işi olıyor hep müsait olmuyor derken ben bu adama veda edeceğim derken kanser şüphesi çıktı akciğer kanseri şimdi bırakamam da ama yine yanında olmama müsade etmiyor arıyorum meşgule atıyor mesaj atıyorum tınlamıyor insan duygusal oluyor ya şuan öyleyim diyor dün buluşacaktık mesela ne aradı ne sordu buluşmadık tabi unuttu yada ciddiye almadı bilmiyorum ben çok yoruldum 😭 o hayatımdan çıkınca dünyada başka kimse kalmadı gibi hissediyorum iki güzel kafa hemen yine kanıyorum 😭 ben vazgeçmek istiyorum acı çeksem de vazgeçmek istiyorum bana nolur akıl verin ben ne yapmalıyım psikolojik olarak coo kötüyüm

Oncelikle numarasini silin whatsap profilinizi gormesin ki silindigini anlasin sosyal medya hesaplarindan cikarin eski mesaj fotograf ne varsa silin
Sanki hic yasanmamis gibi
Sizi nasil manipule ettiyse sizde onu edin
Ararsa açmayın mesajlara cevap vermeyin
Yeni bir aktivite bulun kendinize
Hobi edinin
Is yerinde konusmal isterse gormezden gelin
Biliyorum zor
Ama yapmak zorundasiniz
Kanser suphesi yada olması sizin yuzunuzden deil sonucta kendinizi mecbur hissetmeyin
Acindirma politikasi uyguluyor size
Umarim gozunuz cabuk acilir

Bağımlı olmuşsunuz bu ilişkiye o da bunun çok farkında. İnsan sevdiğine bu muameleyi asla reva görmez ama siz onun için cepte olmuşsunuz. İstediğine ulaşınca d(bir şeyler yaşadık sözünüze binaen) sizi olduğunuz yerde bırakıp gönül olarak başka limanlara yelken açmış. İşi bitmiş yani sizinle.

Öncelikle kendinizi sevin. Hiçbir ayrılık acısız değildir tabi ki acı çekeceksiniz. Ben ilk aşkımdan ayrıldığımda 3 sene acısını çektim. İkincisi 1 seneden kısa sürdü. Alışıyorsun olgunlaşıyorsun hayat böyledir. Asla ona bağlı olduğunu düşünme bir şeyler yaşadığınız için. Senin de gidebileceğini görsün. Dik dur, seni manipülasyon etmesine asla müsaade etme. Çünkü uzaklaştığını her fark ettiğinde gelip seni kıvama getirecek iki güzel söz, yakınlık gösterecek. Sen kıvama gelince yine aynı karakterine dönecek bu bir döngü olarak devam edecek. Adamın ego tatmin oyuncağı olmuşsun. Acı ama söylemek zorundayım seni kendine getirmek için.

Ağla, içinde tüket onu. Kendini sev, saygı duy. Sen onsuz da bir birey olabilirsin.

Biraz zaman geçince emeklerinin boşa çıktığını göreceksin. Keske daha önce hayatımdan çıkarsaydım dememek için simdi çıkar daha mutlu olacaksın bak gör. En azından daha fazla üzülmeyeceksin. Ben çıkardım hayatımdan öyle birisini kafam rahat, vakit kaybıydı.

Erkekler genelde ayrılmak istiyorum demez. Bıktırır yıldırır sonra da sen ayrıldın ben bişey yapmadım der çıkar işin içinden. Bunu neden yapar başkasını bulamadığında geri dönebilmek için 👍🏻

Back
X