Beni delirten Adam yani kocam

valla ben o kocayı da o arkadaşlarını da gebertirdim o kimmiş benim evimde bana bağırıyor bide kocam bana onlar yüzünden bağırıyor ve benim istemediğim bir insan evime gelecek benim eşimin kız arkadaş diye ohhh ne ala memleket benim eşimin kız arkadaş diye bir olayı yok ancak benim tanıdığım ve onay verdiğim biri olabilir ve sadece ben varken görüşebilir yok kan kamış parçalarım beeee benimde erkek arkadaşım yok olamaz zaten ihtiyacım da yok benim en iyi arkadaşım eşim zaten kızda erkek olarak da neyse yarım kaldı tam sinirlenmiştim bu ne saçmalık valla o kocanın da eşyalarını toplayıp kapıya koyarım yemin ederim sen eşine fazla yüz vermişsin benim eşim böyle yapacak zor biraz kıyamet kopar zaten bana sormadan asla yapmaz ister miyim istemez miyim sorar çok anlayışlıdır

ayy çok güldüm yorumuna sinirlendim gidip yemek yicem demene :) ama katılıyorum sana tamamen, evli adamın öyle ergenler gibi kız arkadaşları kankileri fln olamaz. hele eşinin istemediği bi kız arkadaşı HİÇ olamaz. ayrıca tavsiyende çok mantıklı, konu sahibide aile doslarından erkek olanları çağırsın eve, göstersin dünyanın kaç bucak olduğunu.

ya bu ara hep sinirleniyorum erkeklere baştada kocama :) ondan kilo alıyorum tşk ederm =) konu sahibesi çağıramaz aklı çıkar beni boşar diye kadın ya namuslu olmak zorunda ya ama o yaratık çağırır neden önünde şeyi war onun için namus kawramı diye bişi yok allahın cezaları :57:

Back
X