- 31 Ağustos 2014
- 665
- 567
- 323
- 36
Şu anda tam olarak böyle yapıyorum. Bakalım nereye kadarKendini geri çeksen bi süre. Sende sessiz kalsan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu anda tam olarak böyle yapıyorum. Bakalım nereye kadarKendini geri çeksen bi süre. Sende sessiz kalsan.
Haklısin benim de aklımdan geçti aslında böyle bsy yapmak. Bakalım ne olacakBen sizin yerinizde olsam hastaneden bi kan testi yaptirirdim, sonuclari da evde onun gorebilecegi bir yere koyardim. Bu ne falan derse tahlil sonuclarim, gecen gun is yerinde bayildim falan deyin. O an icine oturacaktir adamin, benim neden haberim yok diye, birakin kendini kotu hissetsin :) bu tarz bi kac bi sey daha yasarsa agzinizdan cikacak her kelimeyi özenle dinleyecektir. Şimdi sizin dert olarak adlandirdiginiz seyler ona gereksiz, bos seyler geliyor. Madem oyle bir de gercek dertlerle karsilassin bakalim :)
Ona göre bi koca içki sigara içmiyor kumar oynamıyor dışarıda çok takılmıyorsa şiddet de göstermiyorsa mükemmeldir.benim gibi es bulmussunda bunuyorsun mu diyor valla derdimi dinlemeyen adamın neresine sukredicem kendini nasıl mukemmel gorduyse demekki
Gerçekten bunlar küçük şeyler mi. Ben kendimi hep değersiz hissediyorum oysa. Beni dinlemeye değer görmüyorBunlar küçük şeyler.. Evlilikte olabilecek en küçük şeylerden. Belki sizin dertleriniz küçük ve abartılı geliyordur veya en yakını siz olduğunuz için bu konuda size hayır diyebiliyordur. Bence dertlerinizi anlatacak bi günlük tutun size daha iyi gelir
bunlar zaten olması gereken seyler ekstra bir olaymıs gibi size yansıtması yanlıs evliligin temeli zaten biribirini anlamak dertlesmek cozum bulmak yoksa niye evleniyoruz ki adam dinlemiycek off sıkıldım diycek insanlarda enteresan birine desen bunu aman bosver ickisi yok kadına kıza gitmiyor daha ne der evlilikten anladıkları bu cunku..bundan sonra anlatmayın hicbirseyinizi yeri zamanı gelir der bana niye demedin ozamanda gereken cevabı verirsinizOna göre bi koca içki sigara içmiyor kumar oynamıyor dışarıda çok takılmıyorsa şiddet de göstermiyorsa mükemmeldir.
Bu dediklerini zaten hiç anlatmıyorum bile. Anlattığım zamansa zaten çok da bsy demesini beklemiyorum. Benim için önemli olan meseleler evlilikteki sorunlarımızı konuşamamak. Bu konudaki derdimi sıkıntımı görmüyor dinlemek istemiyor. Ona çok hafif geliyor. Muhabbetimiz yok neden konusamiyoruz diyorum örneğin.konuşuyoruz ya sen de kendine dert çıkarıyorsun diyor. Biraz ısrar cı olunca da sinirlenip odayı terk ediyor.çözüm odaklı olamadı olamıyor hiç bi zamanBence küçük. Şu yönden böyle dedim ; sizin çok büyük dertleriniz varsa ve dinlemiyorsa çözüm aramıyorsa elbette garip ama işte , iş yerinde şunla tartıştım , o bana bunu dedi gibi geçici konularsa veya daha kızsal konularsa çok büyütülecek birşey değil bence.
Artık anlatmayı düşünmüyorum zaten. Sabretmem gerekecek bu durumabunlar zaten olması gereken seyler ekstra bir olaymıs gibi size yansıtması yanlıs evliligin temeli zaten biribirini anlamak dertlesmek cozum bulmak yoksa niye evleniyoruz ki adam dinlemiycek off sıkıldım diycek insanlarda enteresan birine desen bunu aman bosver ickisi yok kadına kıza gitmiyor daha ne der evlilikten anladıkları bu cunku..bundan sonra anlatmayın hicbirseyinizi yeri zamanı gelir der bana niye demedin ozamanda gereken cevabı verirsiniz
Evliligimiz iyi gitmiyor bence. Mutlu değilim paylaşımımız yok. Ot gibi yaşayıp gidiyoruz iki yabancı gibi. Bunları konuşamıyorum onunla. Dinlemiyor biledert dert diyip durmuşsun içnden çıkamadığın nasıl bir sorunun var da eşin dinlemiyor,,,,
İğneleyici laflar etmiyorum beni kızdırmadığı sürece. Dinlememesinin tek sebebi ona göre bu konuların boş olması saçmaymışEsin tutarsizca davranmis ama sende cok konsmak dertlesmek isteyip acaba igneleyici laflardami katiyorsun isin icine. Eger boyleyse dinlemek istemez.esimden biliyorum erkegin bu kadar konusanini daha gormedim ben. agzimin icine gire gire laf anlatiyor genelde igneleyici laflar ve ozellikle en sevdigim dizi izlenirken konusuyor en son dayanamayip sus yeter artik ya diye bagiriyorum.![]()
O zaman sizde esinizin istedigini yapin konusmayin onunla ne sorarsa ona cvp verin. Bakalim bu sefer ne tepki vericekİğneleyici laflar etmiyorum beni kızdırmadığı sürece. Dinlememesinin tek sebebi ona göre bu konuların boş olması saçmaymış
Ailesi iyi. Eşim de dışarıya karşı iyi biridir. Ama önceliklerini bilmiyor. Normal bir evlilikte bir kocanın ilk önceliği eşi ve çocukları olmalıdır bence. Ama benim eşim önceliği ailesine veriyor. Saatlerce telde konuşur dert dinler tavsiyeler verir. Bizim tatlı muhabbetlerimiz yoktur mesela. Sadece günlük konuşmalar işte. Evlilik böyle midir ben mi fazlasını istiyorum bilmiyorum.Ablalarinin sıkıntılarını dinliyor diye mi , " benimde derdimi dinle " diye baskı oluştu sizin içinizde acaba ?
Yani aslında dert yok ama bu hali sizi bu hale getirmiş olabilir.
..
Eşim iyi. Bir sıkıntımız yok, ailesiyle de aramız iyi " dediğiniz zaman ben iyinin üstünde bir evlilik görüyorum.
Eğer amacınız sohbet etmekse , neşeli şeylerden söz edin. Yani serzenişte bulunuyorsaniz ona, mutsuz oluyordur, dinlemek istemiyordur.
Mesela nedir sizin sıkıntınız ? Sanki bir derdiniz yok gibi geldi bana.