Beni dladlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lilalove

Ziyaretçi
erkek kardeşlerimden nefret ediyorum
annem ve babam onlara karşı beni hep altta bıraktıkları için onlardan da nefret ediyorum
hergün ağlıyorum onların yüzünden
6 yaş küçük kardeşim beni dövmekle tehdit ediyor
bütün çocukluğum abimden şiddet görerek geçti
annem ve özellikle babam onlara karşı çok taviz verdi. Şimdi sahur sofrasından tartışarak kalktım. ben varken bir kelime etmemi istemeyen başım ağrıyor diyip çekemeyen babam da dahil ben kalktıktan sonra muhabbete tutuştular. bense burda ağlıyorum. senağlama
Neden düğünü bekliyorum ki al pasaportu git eşinin yanına diyorum kötükedihüso

artık hiçbiriyle tek kelime etmeyeceğim.annemle de beni korumadığı için :a015:

canım düğün ne zaman, nişanlın hangi ülkede
şaşırdım valla genelde aileler nişanlı kızlarına daha iyi davranır, nişanlanmadan öncesine göre, yuvadan uçup gidecek diyefisfisfis

canim sanirim nikahiniz önceden yapildi yurt disina gidecegin icin. Dügün nezman?
Eger daha 1-2 sene varsa gidebilirsin ama unutma bunu hayatin boyunca ic cekerek üzülerek hatirlayacaksin.Birisinin dügünü oldugunda senin icin aciyacak canin yanacak canim, sinirle hareket etme. Mantikli ol lütfen arkadasim

Bence de evleneceksen ailenin sana daha bir düşkün olması lazım. Niye böyle anlayamadım. Bu arada düğün ne zaman?

canım çok üzüldüm durumuna:çok üzgünüm:.ama düğünden önce gitmen taraftarı değilim.ailenle aranı düzeltebilirsin.en azından bunun için çaba göstermelisina.sunutma ki dünyanın binbir türlü hali var.ileride eşinle anlaşamazsan (umarım böyle bişey olmaz) sığınacağın en güvenli liman ailendir.:1hug:her ne kadar sana dışlanmış hissini verselerde seni çok seviyorlardır.bir anlık öfkeyle hayati kararlar verme bence.
yinede hayat senin.benim düşüncem böyle....

sanırım dugununede az kalmıs az daha sabret baba evınden tellı duvagın ıle cık sımdı sana al pasaportunu gıt derım ama yanından gıdıcegın kısı ailen gun gelır sen gene muhtac olursun onlara sakın hata yapma derım sus sevıyenı koru saygını bıl derım..hem yakındır cıkman o evden..cıkısın guzel olsun ve hatırlansın..kacarak gtmen herdaım sende bı ız bırakıcakdır..
yarını dusunmeden hareket etmemelısın cunku yarının evlılık ..ıse..

insan öz evladına nasıl böyle davranabiliyor anlayamıyorum.fisfisfisabiye diyecek bi laf bulamadım zatenkötükedihüsosanki üvey evlat gibi.neden böyle yapıyorlarmış hiç konuştunmu

ya sorunca ikinize de eşitiz beş parmaktan hangisini kesebilirsin falan diyorlar ama abim ve erkek kardeşimin bana yaptıklarına engel olmuyorlar. sanki annem ve babam evin en küçük çocuğu küçük kardeşim bana küfür ediyor disiplin eden yok.

annem hepiniz evlenip gitsenizde sizden kurtulsak diyor :a015: artık hiç biriyle konuşmuyorum. sahura kalkmadım iftarda da onlarla oturmadım. mutlu mesut yesinler yemeklerini. ben engel olmıyayım

Canım,en azından annenle oturup konuşsan..
Ben burada misafir sayılırım..Beni kırıyorsunuz falan desen..
Ayyy aklıma bişey gelmedi...

Ama pasaportumu alıp gideyim olmaz..Daha sorun olabilir ileride..

neden ailen sana bu kadar tepkili ve seni bu kadar üzüyorlar ki......
sonuçta nişanlı bir kızsın sana kardeşlerini abinin dahada sahiplenmesi gerekirken ......bu kadar tavır tepki hoş degil........
babnın yaptıgı hele hiç hoş degil.......
o ailenizin reissi ve onun yanında sana davranışlarına kızması gerekirken bu kadar tepkisiz olmamalı.....

onların babasıysa senınde babn........ayrım yapmadan yaklaşmalı.........acaba neden böle yapıyorlarki....

disiplin yok evde kızlar. babam hep baba gibi değil de arkadaş gibi davrandı. sorun bu. babam kardeşime çay koy der 10.da koyar. abim der mesela kardeşime anında koyar çünkü korkuyor. abimle kardeşim ittifak kurdular sürekli beni küçük düşürüyorlar ben ses çıkarınca da babam bana kızıyor

benim bildigim kızlar daha nazlı olur ve babalarda daha kıyamazlar kı9zlarına ama sasırdım canımm Allah yardımcın olsun ....

Kimse itiraf edemese de kız çocukları evde ezilen taraf olur genelde, hele büyük olan erkek se kızı iyice ezer, özellikle anne de oğluna karşı daha pozitiftir, nedeni erkek egemen bir toplum olmamız bence, heryerde olduğu gibi aile de bile cinsiyet ayrımcılığı yapılıyor..

canım sen sabret bence, ve düğününü bekle evden gitmeye falan kalkışma hem dövmekte ne demekmiş hele bir vursunlar karakola çektiricem hepinizi şikayet edeceğim falan de yağmasan da gürle korkut gözlerini biraz .... lmaz:

düğüne az kalmış zaten,kaçıp gidersen sen haksız durumuna düşersn sabret ilerde koyarsın tavrınıyerimseniben

teşekkürler arkadaşlar, düğünüm olmadan gitme düşüncesi anlıktı, sonuçta benim de hayallerim var opuyorumnanaktan Ancak dünden beri evdekilerle konuşmuyorum .gerektiği kadar konuşuyorum. onlarla yemek yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…