dün annem iftar sofrasına çağırdı, ben sonra yerim dedim. artık bizi beğenmiyorsun, bizimle yemiyorsun ya, baban da ben de çok üzülüyoruz. bizden tiksiniyor musun, baban senin düğününe gelmeyecek falan demeye başladı. ben de 20 yıldır tiksinmedim de bugün mü tiksinmeye başladım dedim. kimin kimi istemediği belli dedim. Annem konuşalım dedi. abim hemen atladı. Anne bırak şunu iftar sofrasında huzurumuzu bozmayın diye. Annem de bişey diyemedi tabi. Ben odamda ağlaya ağlaya yedim yemeğimi. iftardan sonra annem geldi konuşalım dedi.
niye böyle yapıyosun dedi. bana 3 gündür anne bile demedin dedi. Niye böyle yaptığımı bilmiyo musunuz dedim, anlattım. Sen niye takıyorsn onları evde onlar neyse sen de osun. hepiniz eşitsiniz. sen orda ağla benim orda içim kan ağlasın olmuyo dedi.
Kardeşim daha çocukmuş onu, küfürlerini falan takmıyacakmışım (16 yaşına girecek) abime kırılmayacakmışım. beni desteklemiyorsun hiç arkamda durmuyorsun dedim. sen çocuk musun desteğe mi ihtiyacın var dedi. Sanki dövdüler seni dedi. ben de dayak mı yemek lazım illa kırılmak üzülmek için dedim. Tamam ben kardeşine söyliycem senden özür dilesin sen de bizimle yemek ye dedi. kardeşim hemen atladı o gerizekalıdan özür mü diliyecem falan diye. neyse anneme otoriteniz yok dedim. yok napalım dedi.
O zaman ben gidene kadar böylece devam eder dedim. beni sevmiyosun o zaman dedi. sen onların gölgesinde olduğun müddetçe bana gelme dedim.
bu sabah da tartıştık biraz annemle. Kardeşim için deli gibi resmen. okulu bıraktı telefon aldılar. sınıfta kaldı sabahtan akşama kadar internete girmesine müsaade ettiler. şimdi de playstation aldırdı okullar başlıyacak. bu kadar sorumsuz bir aile işte benimki.
Not: bunlar sadece bir günlük mesele değil. çocukluktan beri abimin beni dövmesine göz yumdular. genç kız olunca o bıraktı. şimdi de kardeşim başladı tehditlere. geçen karnesine baktırmamak için karnıma tekme atmıştı. onu da fazla önemsemediler :sinifsinif: annem evde yoktu abim gelip bana sataştı bütün elimin üstünü tırnakladı, derilerim kopmuştu resmen, babam hiç birşey yapmadı. çok birikti yani herşey. :a015:
ağlamaktan şimdi başım ağrıyor. çok uzun ve imlasız yazdım kusura bakmayın.