Beni dladlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sana bişey daha dicem evde olanları eşine anlatma şimdi kıyamam edemem derler ilerde en iyisi bile başına kakar....seni sahipsiz bilmesin hiçbir zaman benden demesi...

canım erkek çocuklarına biraz fazla değer verilir genelde.hepimiz yaşadık böyle sorunlar bende diyordum evlensemde kurtulsam.19 yaşında evlendim ama keşke ailemin kıymetini bilseymişim şimdi anlıyorum..kaynanamgilden çektiğim aileminkinden 10 misli daha kötü.ailemin onca lafı eşimin bi ağır lafının yanında hiç kalır..aile gibi varmı ya.

ya okurken o kadar üzüldümki anlatamam ..üzülme sen canım ya .işallh evlenip mutlu olursunda şimdiki bu yaşadıkların toza dumana karışır unutulur gider ..merak etme canım sen gittikten sonra ailen seni okadar çok özlicekki abi kardeş tartışmalarını yaşamayan yok gibidir heralde bizde çok yaşadık abimle ama şimdi bi görsen çok iyi kankayız işte her iki tarafında kanının deli aktıgı zamanlar bunlar emin ol geçici ..ha bide arkadaşın dedigi gibi nişanlınla bunları şimdilik paylaşma yada hiç demeyiver ..allah kolaylık versin ..

bu kadar üzmeyin kendinizi
kardeşler arasında olabilir böyle şeyler
demekki ailenizde kardeşlerinize söz geçiremiyor
anladığım kadarıyla yakında evleneceksiniz emin olun şu an tartıştığınız kardeşlerinizle nasıl can ciğer olacaksınız ,birbirinizin değerini anlayacaksınız
aileniz böyle en iyisi kabul etmek değilmi tatlım
hem sende üzülmezsin böylece
hadi daha fazla ne kendini üz nede anneciğini olur böyle şeyler
bugün iftarınızı beraber açın

nişanlımdan başka paylaşacak kimse olmadığı için paylaştım arkadşlar. o da başıma kakma gibi bi duruma girerse ilerde hepsini bırakır çeker giderim :gitme:

sağolun arkadaşlar yorumlar için. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…