Beni dövecekmiş! Bu kocayla ne yapılır? Boğuluyorum artık!!!

Diger konuya da yazmistim
Ne olur at tekmeyi bu esine, ne seni nede çocugunu haketmiyor
20 yasindasin be guzelim, Allah askina çekilir mi bu hayat ?
Elalem için, çocuk için aile için degil...Kendin için yasa !
Bir gun gerçekten komalik olacaksin Allah korusun cunku anladigim kadariyla esin gerçekten psikopatin teki...
Ailen varmi yanindalar mi ? Allahini seviyorsan, ara babani anneni, anlat, git ordan...

ah be canım..
sanırım çok erken bi karar verip evlenmişsin..
20 yaşındasın ve bi çocuğun bile var..bence çok erken ama evlennmişsin artık
zararın neresinden dönersen kardır cnm..o yüzdende..olmuyosa bırak inceldiği yerden kopsun madem bu kadar seni hayata küstürdü o zaman sen kendi hayatını kurtamaya çalış../B]

Canım bak sende demişsin bende onun gıbı olmak ıstıyorum dıey.Gencsın çalışırsın meslek öğrenırsın,para kazanırsın.Boşan fln demek ıstemıyorum ama madem böyle bari ezdırme kendını.Hep alttan alan sen olma,bağır cağır bıraz yoksa ınan hastalık sahıbı olursun içne ata ata.He baktın olmuyo yıne,gercekten ömrünü harcamaya değmez.Ne son olursun ne ilk ayrılan...

arkadaşlar yazdıkların için gerçekten tesekkür ederim burda bi kaç söz duyabilmek bile birilerinden iyi oluyo hepiniz haklısınız zaten bi karar verdim artık susmayacağım yoksa böle giderse 10 sene sonra bi sinir hastaso olarak yazacağım buraya bunuda istemiyorum.hayatımı yeniden kazanmak tek isteğim bir kavgasıonı daha bekliyorum çok yakındır eminim uzun sürmez bu sınırımı tepkimi koyacağım bakalım ozaman ne oluyo susuncada iiyi olmuyo çünki bakalım böle ne olacak kötüde olsaa ne olursa olsun artık bi insana hak ettiğin fazla değer vermiyeceksin bunu anladım ben onun içi akla sıgmayacak seyler yapmıstım meger değmezmişş şimdi ise GÜLÜŞÜMÜ kaybettim bi kukla gibi oynuyor benle ama artık buna izin vermeyeceğim benim hayatımın sonu o değil bakıyorumda yasamayı özlemişim yasmak sadece nefes almak değilki ?? bakalım ne olacak bundan sonra yazacagım buraya öpüyorum hepinizii

Benim de seni terk edesim geldi deyiverseydin...
Hey Allahım yarabbim yaaaa.... bunları sayıyla mı veriyorlar bize anlamıyorum ki...
Tööbee töööbeee.....

Konu hortlamış.
1 buçuk yıl önceki konuya niye yorum yaparsınız anlamam.

yaniii nerden bulurlar eski konuları bilmem bende tarihe bakmadan okudumda okudum alsanaalsanasmileyazık gözlerime ayol

20 yaşında, bir çocuk, bi de saygısız koca.... Allah sabırlar versin

Dikkatimi çekti yazdım rahatsız oluyosanız neden yorum yapıyosunuz. ben tarihe falan bakmadım. konun dikkatimi çekti okey?

Dikkatimi çekti yazdım rahatsız oluyosanız neden yorum yapıyosunuz. ben tarihe falan bakmadım. konun dikkatimi çekti okey?

okeysempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kimsenin rahatsız olduğunu sanmıyorum ama konu sahibi dışında bi buçuk senelik bi konun üste çekilmesinde ki mantık nebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…