:çok üzgünüm:Arkadaşlar öncedende yazmıştım okuduysanız.ben sanki dört duvarın içindeyim sıkıştım kaldım nefes alamıyorum artık.eşimde ne ararsanız var KISKANÇLIK,DENGESİZLİK,SAYGISIZLIK ne ararsanız..hayatımdan geçenleri anlattım onun için sadece bir konuyu anlatacağım burda.çok basit kavga dahi edilmeyecek bi konuda bana geçen gün seni dövesim geldi dedi!şok oldum burda dayak yicek ne var dedim.işte öle geldiiçimden dedi bana.sonrasında saçma sapan konuşmalar konunun hiç en önemi yok çok basit bişey bunu hiç bi şatta dememek gerekmezmi sizce.bunu öncedende demiştibana.hemde hastahaneden yeni çıkmıstım ameliyat olmustum elimden o dururmda bile kavga ettik ve ilk ogün demişti seni komaya sokarım diye! bu yaptığı ikinci elimi kaldırmam diyen adam bunları demeye basladı.neymiş bi gün gerçekten dövecekmiş görecekmişim.ne yapılır bu adamla ne olur söyleyin bana.çok bunaldım artık.bugunda annanem hastahanede ameliyat geçirdi gidelim hayatım ayıp oldu kaç gündür dedim yok olmazz çocuk var falan dedi ama bunların hepsi bahane.gitmek istemedi deli etti beni bunlar saygısızlık değilde ne arkadaslar.bu arada ben 20 yasındayım ve 10 aylık bi kızım var.Ama ruhum yorgun artık herseye sanki 40 yasına geldim.ya evlilik bumu ask bumu sevgi bumu.ölene kadar bağlı kalmak zorundamıyız.yada herseye susmak hep alttan almak zorundamıyız biz böleyoruldum artık nereye kadar alttan al nereye kadar sus sus sus o hep yapsın kırsın kalbimi içimi acıtsın sonrada keyfi gelince gelsin sarılsın öpsün bende hemen affedimm.dayanamıyorum ya.hep bölemi olacak.hep ben böle pasiff,kırılan,dağılan,susan,alttan alan,mutsuz birimi olacağım ne olur bişeyler söyleyin paylaşacak bi dostum bile yok artık.beni kendinden günden güne iten soğutan adama ne yapmalıyım...beni ve ailemi hep hayal kırıklıgına ugrattı şimdiye dek.gülüşümü kaybettimm artık.ciddi ciddi konusmayıp hemen barışmamalımıyım.bende onun gibi olmalıyım..ne olur bişeyler söyleyinn..çok üzgünüm benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?