- 8 Mart 2015
- 100
- 78
- 98
- 42
- Konu Sahibi morethannow
-
Zaten biliyor olsan sorunun olmaz ki ama. O zaman oncelikle dis gorunusunden basla. Guzel kiyafetler, kuafor ve sonra gulumse insanlara. Goz temasi kur. Pozitif gorun. Bazi insanlar vucut diliyle aman bana yaklasma der gibiler. Bu tip insanlari gozlemle. Bir de rahat insanlari. Aradaki farki gor ve buna gore kendini degistirmeye calis.Psikoloğa gitmek istemiyorum. Kendim halledebilirim. Boş yere para dökmek istemiyorum. Yöntemini bilmem gerekli sadece. Neyi nasıl yapacağımı nerde ne düşüneceğimi bilmem gerekli
Çok yalnız hissediyorum. Bu forumu birkaç hafta önce internetten saç renklerine bakarken keşfettim. Baktım ki böyle de bir bölümü var, insanlar yazıp paylaşıyorlar. Ben de üye olayım dedim ve bugüne kısmetmiş. Çok yalnız hissediyorumu bu bilgi aşamasından önce yazacak kadar yalnız hissediyorum. Üniversite öğrencisiyim 22 yaşındayım. Arkadaşım yok. Sebebini bilmiyorum. Biraz garip biriyim galiba. Ya çok seviyorum insanları ya nefret ediyorum. Aciz hissediyorum. Annem babam dışında kimse tarafından çok sevilmedim. Ailemle aram hep çok iyiydi ama bu yeterli gelmiyor. Çünkü ben artık mecbur olmadığı halde beni sevecek insanlar bekliyorum. Ben de gezip tozmak istiyorum. Yaşıtlarım gibi. Hiç sosyal medya hesabım olmadı. Açmaya da korkuyorum. Çünkü orda da yalnız, 13 takipçili, 20 arkadaşlı, fotoğraflarına yorum ve begeni gelmeyen biri olurum diye düşünüyorum.
Her zaman böyle değildim. Dik duran bir yapım vardı çoğu zaman. Hâlâ da öyleyim içimde fırtınalar kopuyor dışarı bir şey belli etmiyorum. Kendime acıyorum. Önceden güzel bulurdum kendimi. Artık öyle değilim heralde diyorum öyle olsam bi seven, sahiplenen çıkardı.
Tek başına mutlu ve güçlü insanlardan öğrenmek istiyorum. Nasıl yapıyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz? Insan bir şey olmak isteyince olur. Yalnız ve güçlü olmak istesem ve bununla mutlu olmayı dilesem elbet olurum bir şekilde. Ama ben istemiyorum galiba. Yaşamak istiyorum. Hayata karışmak istiyorum. Bir yandan yapmacık ve samimiyetsiz ilişkilere gelemiyorum. Ya en güzel ilişkileri kurayım, en samimi haliyle duygularımı yaşayayım ya da hiç olmasın kimse diyorum. Kimse olmuyor.
Lisede çok zayıftım. Sonra üniversitede kilo aldım ve kendimi güzel bulmaya başladım. Ama şimdi önüne geçemiyorum. Ideal kilomdan fazlayım galiba.
Bir de şu var. Geçen sene bir çocuğa açıldım ve reddedildim. Ben çocuk beni istiyor zannediyordum konuşmaya çalışıyor gibi geliyordu ama sevgilim var dedi. Üzerime alınmışim. Büyük hata yapmışım. Ondan sonra da çok düştü özgüvenim.
Duzelmek istiyorum. Ben toparlanmak istiyorum. Galiba zekiyim ama pek akıllı değilim. Hayatın neresinden tutsam elimde kalıyor gibi hissediyorum. Kendimde neyi değiştirmeliyim bana söyleyin ama kırmadan. Kırılınca hırçınlaşabiliyorum. Istemeden ben de kirabiliyorum sonra. Fiziksel olarak burada kendim hakkımda bilgi vermek istemiyorum ama isteyenlere fotoğrafımı atabilirim. Dürüst bir şekilde neyi değiştirmem gerektiği konusunda fikir vereceklere. Psikolojik olarak da nasıl tan anlamıyla ozguven sahibi olunur bilmek istiyorum. Bir yıl önce böyle bir internet sitesinde böyle şeyler yazmak bana çok aciz gelebilirdi. Bunu yaptığıma hala inanamıyorum. Umut ediyorum galiba hâlâ.
Teşekkür ederim. Dağınık anlattım kusura bakmayın.
Psikoloğa gitmek istemiyorum. Kendim halledebilirim. Boş yere para dökmek istemiyorum. Yöntemini bilmem gerekli sadece. Neyi nasıl yapacağımı nerde ne düşüneceğimi bilmem gerekli
Ben size özellikle çok teşekkür ederim. Bu kadar uğraşıp yazmissiniz ve yazınız tam anlamıyla aklımdakilere hitap ediyor. Aslında hepsinin sebebinin sonuncusu olduğunu bile düşünmüyor değilim. Şükürden uzak bir insan değil(d)im, güzel şeyleri görebildiğim çok şeyler de oldu. Ancak o olayda kendimi affedemiyorum. Kendimi çok küçük düşmüş hissediyorum. Toparlayamiyorum. Biraz iyi olsam sonra aklıma geliyor yine kiziyorum kendime. Aşmak gerek aslında, biliyorum. Umarım yapabilirim
__________Herkese teşekkürler. Bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim ve sırf merakimdan böyle bir şey yapma gereği duydum. Özelden ve buradan söylediğim kısa süreli yalanlar için özür diliyorum.
Fotoğraf attığım ve konuştuğum birkaç kişi oldu ancak 2 tanesi bana aydınlanma yaşattı şu anda. Birisi daha dar şeyler giy ruj sür ilerde kocan da ister hem falan dedi. Biri de çok şuh görünüyorsun insanların yanına yaklaşmak isteyeceği biri gibi değilsin dedi. Ikinize de teşekkür ederim. Isim vermeden yazıyorum ama okursunuz muhakkak. Gördüm ki insanları mutlu etmek mümkün değil. Gördüm ki ben ne olursam olayım sizin gibi olmazsam tam değilim, eksigim. Fotoğraflarını attığım çok beğendiğim en yakın arkadaşlarımdan bir tanesidir, izin alarak yaptım tabi ki.
Bunu söylemeyecektim esasen ama şu forumda o kadar çok insan var ki benzer problemleri olan, sonucu görsünler, bilsinler istedim. Ceza alacaksam da alayım,yardimci oldugunuz için teşekkürler. Herkese iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?