BENİ EĞLENCEYE ÇAĞIRIR MI?

Ailesiyle şu sıralar tanıştırmayı düşünüyorsa belki çağırır.Ama daha tanışmanıza çok varsa çağırmayabilir biraz ilişkinizin oturmasını beklemek istiyor olabilir.
bak şöyle bir konu geçti pazar günü de otuse binecek ugurlayacaklar belki beraber gideriz dedi ben bir şey demedim onun üstüne dedi ki aslında totem yaptım çünkü kız arkadaşımı ailemle tanıştırdığım zaman hemen ayrılıyorum dedi onun için dedi biraz geç mi tanıştırsam gibisinden bir şeyler geveledi

Adamlar karşılarında bu kadar takıntılı kadınlar olduğunu bilse kaçarak uzaklaşır sanırım.
benim sevgilim birkac ayligina yanima tasinmisti. Ona ilginc geldigi icin koprunun-vitrinlerin-ebru boyayanlarin-grafitilerin falan hep resmini cekerdi. Ben de uzaktan onun foto cekerkenki halini cekmistim. Ama bir iki kere degil. 85 fotoğraflik dev bir koleksiyonum vardi. Ülkesine donunce ona "turistovich" adiyla attim albümü. Şok oldu.
Sapik gibi , o anlamadan bunca gizli cekim yapmama😂😂
Bazen hayatinizdaki insanin kucuk manyakliklari olabiliyor😂 yakin bir arkadasim da devlette calismanin vermiş oldugu avantajla once flort ettigi uzak mesafe iliskisinin adindan adresini-tcsini öğrendi. Sonra mapsten evine buldu, nufus kayittan ailesini buldu. Kardeşlerinin sosyal medyasini falan fisman daha neler neler. Cocugun dunyadan haberi yok. Hala cool cool gizemli takiliyor :) bilmiyor ki onu ondan iyi tanıyoruz.
Mesajınızı gorunce yazmak istedim, nedense:)

Konu sahibine gelirse yazacak birsey yok. Adamin kardesi askere gidiyor. Aklinda fikrinde bir suru sey var. Yani cagirmasa da trip atman yanlis.

Asker eğlencesi ne ki. Ayrıca erkek erkeğe eğleneceklerdir siz niye gitmek istiyorsunuz. Bir de ailesiyle öyle bir ortamda mı tanışmak istiyorsunuz bence hiç hoş değil.

benim sevgilim birkac ayligina yanima tasinmisti. Ona ilginc geldigi icin koprunun-vitrinlerin-ebru boyayanlarin-grafitilerin falan hep resmini cekerdi. Ben de uzaktan onun foto cekerkenki halini cekmistim. Ama bir iki kere degil. 85 fotoğraflik dev bir koleksiyonum vardi. Ülkesine donunce ona "turistovich" adiyla attim albümü. Şok oldu.
Bazen hayatinizdaki insanin kucuk manyakliklari olabiliyor😂 yakin bir arkadasim da devlette calismanin vermiş oldugu avantajla once flort ettigi uzak mesafe iliskisinin adindan adresini-tcsini öğrendi. Sonra mapsten evine buldu, nufus kayittan ailesini buldu. Kardeşlerinin sosyal medyasini falan fisman daha neler neler. Cocugun dunyadan haberi yok. Hala cool cool gizemli takiliyor :) bilmiyor ki onu ondan iyi tanıyoruz.

Konu sahibine gelirse yazacak birsey yok. Adamin kardesi askere gidiyor. Aklinda fikrinde bir suru sey var. Yani cagirmasa da trip atman yanlis.
Ahaha bayılıyorum böyle takıntılara 😂

Ah ah sizin bahsettiklerinizin çok ötesinde takıntılı biri var karşınızda 😅

Bu arkadaşın diğer hesabı prenses diyarı, bilenler bilir. 😅

Eski sevgilisine de aynı şekilde takıntılıydi, adam evli akrabasıyla ilişki yaşayan biriydi, konu sahibini de aldatmıştı ama ona rağmen bir sürü konu açmıştı onunla ilgili. Ne ara yeni iki aylık ilişkisi olmuş onuda çözemedim ama neyse.

Bu hesabında da eski konularına bir baksanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Eski sevgilisine de aynı şekilde takıntılıydi, adam evli akrabasıyla ilişki yaşayan biriydi, konu sahibini de aldatmıştı ama ona rağmen bir sürü konu açmıştı onunla ilgili. Ne ara yeni iki aylık ilişkisi olmuş onuda çözemedim ama neyse.

prenses diyarı yazınca aramaya bulamadım :D
biraz meraklıyımdır da
ansıl bulacağız elmam :)

Bu o üye mi😳 ya benimsin ya toprağın mantığıyla hareket ediyor her ilişkisinde demekki🤷‍♀️🙄

Ailesi tanımıyorsa neden çağırsın ki ayrıca asker eğlencesi daha çok erkekler arasında olur çağırsa soracak bu soracak hem ne gerek var henüz ailesinin birşeyine çağırsın bozulacak birşey yok ki. Bu kadar takıntılı olmaya da gerek yok

Back
X