- 30 Aralık 2009
- 23.848
- 95.849
- 1.123
- Konu Sahibi Eloselos9393
ashkdhDFH Güzel soru.Herkesin sevgilisi gelecek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ashkdhDFH Güzel soru.Herkesin sevgilisi gelecek mi?
Herkesin sevgilisi gelecek mi?
bende bilmiyorum kimlerin gidip gitmeyeceğniasker eğlencesi erkek erkeğe olur genelde. karışık dahi olsa gerek yok bence.
bak şöyle bir konu geçti pazar günü de otuse binecek ugurlayacaklar belki beraber gideriz dedi ben bir şey demedim onun üstüne dedi ki aslında totem yaptım çünkü kız arkadaşımı ailemle tanıştırdığım zaman hemen ayrılıyorum dedi onun için dedi biraz geç mi tanıştırsam gibisinden bir şeyler gevelediAilesiyle şu sıralar tanıştırmayı düşünüyorsa belki çağırır.Ama daha tanışmanıza çok varsa çağırmayabilir biraz ilişkinizin oturmasını beklemek istiyor olabilir.
bilmiyorum kuuzmHerkesin sevgilisi gelecek mi?
benim sevgilim birkac ayligina yanima tasinmisti. Ona ilginc geldigi icin koprunun-vitrinlerin-ebru boyayanlarin-grafitilerin falan hep resmini cekerdi. Ben de uzaktan onun foto cekerkenki halini cekmistim. Ama bir iki kere degil. 85 fotoğraflik dev bir koleksiyonum vardi. Ülkesine donunce ona "turistovich" adiyla attim albümü. Şok oldu.Adamlar karşılarında bu kadar takıntılı kadınlar olduğunu bilse kaçarak uzaklaşır sanırım.
Ahaha bayılıyorum böyle takıntılarabenim sevgilim birkac ayligina yanima tasinmisti. Ona ilginc geldigi icin koprunun-vitrinlerin-ebru boyayanlarin-grafitilerin falan hep resmini cekerdi. Ben de uzaktan onun foto cekerkenki halini cekmistim. Ama bir iki kere degil. 85 fotoğraflik dev bir koleksiyonum vardi. Ülkesine donunce ona "turistovich" adiyla attim albümü. Şok oldu.
Sapik gibi , o anlamadan bunca gizli cekim yapmama
Bazen hayatinizdaki insanin kucuk manyakliklari olabiliyoryakin bir arkadasim da devlette calismanin vermiş oldugu avantajla once flort ettigi uzak mesafe iliskisinin adindan adresini-tcsini öğrendi. Sonra mapsten evine buldu, nufus kayittan ailesini buldu. Kardeşlerinin sosyal medyasini falan fisman daha neler neler. Cocugun dunyadan haberi yok. Hala cool cool gizemli takiliyor :) bilmiyor ki onu ondan iyi tanıyoruz.
Mesajınızı gorunce yazmak istedim, nedense:)
Konu sahibine gelirse yazacak birsey yok. Adamin kardesi askere gidiyor. Aklinda fikrinde bir suru sey var. Yani cagirmasa da trip atman yanlis.
Ah ah sizin bahsettiklerinizin çok ötesinde takıntılı biri var karşınızdabenim sevgilim birkac ayligina yanima tasinmisti. Ona ilginc geldigi icin koprunun-vitrinlerin-ebru boyayanlarin-grafitilerin falan hep resmini cekerdi. Ben de uzaktan onun foto cekerkenki halini cekmistim. Ama bir iki kere degil. 85 fotoğraflik dev bir koleksiyonum vardi. Ülkesine donunce ona "turistovich" adiyla attim albümü. Şok oldu.
Sapik gibi , o anlamadan bunca gizli cekim yapmama
Bazen hayatinizdaki insanin kucuk manyakliklari olabiliyoryakin bir arkadasim da devlette calismanin vermiş oldugu avantajla once flort ettigi uzak mesafe iliskisinin adindan adresini-tcsini öğrendi. Sonra mapsten evine buldu, nufus kayittan ailesini buldu. Kardeşlerinin sosyal medyasini falan fisman daha neler neler. Cocugun dunyadan haberi yok. Hala cool cool gizemli takiliyor :) bilmiyor ki onu ondan iyi tanıyoruz.
Mesajınızı gorunce yazmak istedim, nedense:)
Konu sahibine gelirse yazacak birsey yok. Adamin kardesi askere gidiyor. Aklinda fikrinde bir suru sey var. Yani cagirmasa da trip atman yanlis.
prenses diyarı yazınca aramaya bulamadımAh ah sizin bahsettiklerinizin çok ötesinde takıntılı biri var karşınızda
Bu arkadaşın diğer hesabı prenses diyarı, bilenler bilir.
Eski sevgilisine de aynı şekilde takıntılıydi, adam evli akrabasıyla ilişki yaşayan biriydi, konu sahibini de aldatmıştı ama ona rağmen bir sürü konu açmıştı onunla ilgili. Ne ara yeni iki aylık ilişkisi olmuş onuda çözemedim ama neyse.
Bu hesabında da eski konularına bir baksanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu o üye miAh ah sizin bahsettiklerinizin çok ötesinde takıntılı biri var karşınızda
Bu arkadaşın diğer hesabı prenses diyarı, bilenler bilir.
Eski sevgilisine de aynı şekilde takıntılıydi, adam evli akrabasıyla ilişki yaşayan biriydi, konu sahibini de aldatmıştı ama ona rağmen bir sürü konu açmıştı onunla ilgili. Ne ara yeni iki aylık ilişkisi olmuş onuda çözemedim ama neyse.
Bu hesabında da eski konularına bir baksanız ne demek istediğimi anlarsınız.
ismi harfi harfine hatılamıyorum açıkçası ama prenses ve diyarlı birşeydi :)prenses diyarı yazınca aramaya bulamadım
biraz meraklıyımdır da
ansıl bulacağız elmam :)
Evet o üye, bu üyeliğndeki ilk konusu da o meşhur komşusu olan sevgilisi zaten :)Bu o üye miya benimsin ya toprağın mantığıyla hareket ediyor her ilişkisinde demekki
![]()
Bayılıyorum böyle zehir gibi hafızası olan insanlara yaEvet o üye, bu üyeliğndeki ilk konusu da o meşhur komşusu olan sevgilisi zaten :)
Bazı üyeler özellikle aklımdam kalıyor. Bu hafızayı faydalı işlerde kullanmak asıl marifet ama neyse :)Bayılıyorum böyle zehir gibi hafızası olan insanlara ya![]()