Beni eleştiren kaynım??

Olur tabi.. süt, yumurta, et,yoğurt tarzı beslenir ağırlık çalışırsanız kas yaparsınız ama bence bi diyetisyene gidin ve spor salonuna kaydolun.. kas yapmak istediğinizi söyleyin.. vücudunuz şekillenir.

Aynen diyetisyene gideceğim en yakın zamanda..
Daha önce hiç ihtiyaç duyup gitmediğim için soruyorum, devlet hastanelerine mi gitmem lazım felan bir fikriniz var mı ?

Aynen diyetisyene gideceğim en yakın zamanda..
Daha önce hiç ihtiyaç duyup gitmediğim için soruyorum, devlet hastanelerine mi gitmem lazım felan bir fikriniz var mı ?
Devlet hastanelerinde var evet,once dahiliyeden randevu alıyorsun,diyetisyene gideceğini belirterek,o yönlendiriyor tahlil vbden sonra..

Benimde enistem bana dün "zayiflamissin, biraz kendine dikkat et" dedi. Kirilmadim cünkü benim iyiligim icin söyledigini biliyorum. Dogum daha 4 ay önceydi ve yine eski kiloma düstüm. Kilo alamiyorum bir türlü. Yani kayniniz biraz patavaztsiz konusmus ama kötü niyeti yok sanirim

Benimde enistem bana dün "zayiflamissin, biraz kendine dikkat et" dedi. Kirilmadim cünkü benim iyiligim icin söyledigini biliyorum. Dogum daha 4 ay önceydi ve yine eski kiloma düstüm. Kilo alamiyorum bir türlü. Yani kayniniz biraz patavaztsiz konusmus ama kötü niyeti yok sanirim

Enişteniz gibi kendine dikkat et ,hasta olursun vs tarzı demedi..
Öyle dese anlardım zaten..
Cılız,sıska diye kendi kendine söyleniyordu benden için.. burda ben iyi niyet göremiyorum.. babam yurt dışında çalışıyor ve geçen hafta geldi,kızım zayıflamışsın,lütfen ye biraz seni böyle gördüğüm İçin ben çok üzülüyorum dedi..
İyi niyet bu bence,diğeri aşağılamak,yermek.. amaç ne bilmiyorum tabi..

Selamlar kızlar,
Bugün sınavım vardı,eşim çalıştığı İçin sınava kaynımla gidecektik,ve eşim son anda işini ayarladığı İçin 3 Ümüz birlikte gittik..

Otururken zayıflıktan konu açıldı ve bana kendisi: x ya çok zayıfsın,sıskasın,kilo al ,gözlerinin altı çok kötü olmuş,torbacılar gibi olmuşsun dedi...
Gözlerimin altı çok beyaz tenli olmamdan dolayı,altındaki damarlar mavi mavi görünür,bir morluk yol ama damarlar direkt görünüyor,kapatıcı kullansam da belli oluyor ve çok kafama taktığım bir durum :KK43: çok üzüldüm belli etmesem de..

Halimden memnunum,kilo demek hastalık demek bence boyuma göre birkaç kilo alsam yeterli dedim..
Ve sonra kendisine sen kendine bak , 1.70 bile yok boyun çok ta zayıfsın,minyon tip bayanlara yakışır ama erkeğe yakışmaz,erkek uzun boylu kaslı olur dedim,gülerek..
Kırıcı olmuş olabilirim ama o da beni hassas noktamdan vurdu.. gözlerimin altından..

Bu kişi daha önce Ramazan ayında yine bana; trombosit bağışı yapacağım dediğimde de sen çok cılızsın senden almazlar,kilo al biraz demişti...

Sorum ise; evet gözlerimin altındaki damarlar görünüyor.. gözlerim güzel olmasına rağmen bu olay güzel oluşunu gölgeliyor:KK43: ve evet 4-5 kg alsam iyi olur ama alamıyorum :KK43:..
Ve bu insan bu şekilde beni dediğim gibi birkaç defa eleştiren biri.. amacı ne bilmiyorum.. ben bir insanı zayıfsın,kilolusun vs üzecek şekilde hiç konuşmam.. o bana o şekilde konuştuğu İçin,o da kafaya taksın diye o şekilde cevap verdim..

Ama çok içerledim bu durumu,nasıl davranırdınız siz olsanız ??
İyi yapmışsın.
Herkes konuşması gerekeni konuşacak, olması gerektiği gibi davranacak.
Eşinin kardeşine ne oluyor ki bunları sana söylüyor.
Bi söz vardır, istediği gibi konuşan, istemediği cevabı alır. Siz de onu eleştirmişsiniz haklı olarak.
Gene konuşursa sizde ona geldiği gibi gidersiniz.
Peki eşiniz kaynınız size bunları söylerken bişey demedi mi?????
Eşinizde de suç var.

İyi yapmışsın.
Herkes konuşması gerekeni konuşacak, olması gerektiği gibi davranacak.
Eşinin kardeşine ne oluyor ki bunları sana söylüyor.
Bi söz vardır, istediği gibi konuşan, istemediği cevabı alır. Siz de onu eleştirmişsiniz haklı olarak.
Gene konuşursa sizde ona geldiği gibi gidersiniz.
Peki eşiniz kaynınız size bunları söylerken bişey demedi mi?????
Eşinizde de suç var.

Kendisi telefonla konuşuyordu,yanımızdaydı ama duymadı bile bu konuşmaları..
Eminim duysa bile tepki göstermeyecek,şaka yapıyor diye algılayacaktı,hatta bana ne var bunda takılma diyecekti diye düşünüyorum..
Ama şaka değildi, ki bu insanla çok samimi bile değilim,Aydan aya görüştüğüm biri ki şaka bile olsa bana bu şakayı yapacak yüzü ona hiç vermedim..
Evet bende ona kırıcı konuştum,ama dediğiniz gibi o benimle o şekilde konuşmasa bunları duymayacaktı..

O bunları alay eder gibi gülerek söyledi bana , ve o an kırıldığım İçin ben de onu kırmak istedim belki..
Hani bana bunları diyorsun da sen atletik vücutlu uzun boylu biri misin ki dedim ben de aynen onun gibi gülerek..
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız,keşke herkes sizin gibi yerinde konuşabilse...

Bence sacmalamis hatta cocuk gibi davranmissiniz.

Yani bazi insanlarda zayifsin, kilo al demek sevgi ve merhamet cagristirir, bizde de cok muhabbeti doner bunun.
Annem ozellikle cok zayifsin kilo al, bi tek kocaman gozlerin ortada kaldi vs der.
Dalga gecmiyor, uzuluyor kendince.

Bence sizin kayinbiraderiniz de kendince bir sefkatle harmanlamis bunu.
Dalga gectigini dusunmedim.
Gozaltiniza taktiginizi da bilmemesi bir yana o durumun zayifliktan oldugunu sanmis, onunla iliskilendirmis "hassas noktadan vurmak" icin degil.

Ve bence cevabiniz cirkin olmus.
Erkege su yakisir bu yakisir demek bel altidir degistiremeuecegi boyu icin ornegin.
Minyonsun kas yap vs cok seviyesizce.

Cirkin bir muhabbet olmus.

Yani bazi insanlarda zayifsin, kilo al demek sevgi ve merhamet cagristirir, bizde de cok muhabbeti doner bunun.
Annem ozellikle cok zayifsin kilo al, bi tek kocaman gozlerin ortada kaldi vs der.

Gozaltiniza taktiginizi da bilmemesi bir yana o durumun zayifliktan oldugunu sanmis, onunla iliskilendirmis "hassas noktadan vurmak" icin degil.

Erkege su yakisir bu yakisir demek bel altidir degistiremeuecegi boyu icin ornegin.

+1

O size değiştirebileceğiniz bir özelliğinizi söylemiş hiç değilse,siz adamı direk boydan vurmuşsunuz.Sizinki daha kırıcı olmuş.

+1

O size değiştirebileceğiniz bir özelliğinizi söylemiş hiç değilse,siz adamı direk boydan vurmuşsunuz.Sizinki daha kırıcı olmuş.

Bir kadina hic yakisiyor mu bu kadar zayif olmak deseydi herkes tarafindan tepki alirdi kayinbirader kisisi.

Konu sahibinin yaptigi bu ama.
Bir erkege gore fazla minyonsun demek hakarettir bana gore.

Herkes yasadigi ortama gore sekillenir.
Belki kendince kiz kardesine vs de diyorsa guya ilgileniyorum, seviyorum mesaji vermeye calisiyordur gibi hissettim ben.

En fazla abi ya da x kardesim gercekten kotu mu gozaltlarim yaa ben bu konuya baya takiliyorum deseydi bicak gibi keserdi bence kayinbiraderi muhabbeti.
Hatta hayir yav laf olsun diye dedim bile diyebilirdi.

Eger kotulugune demis olsaydi konu sahibi yaptigi elestirilere daha farkli cevap alabilirdi kayinbiraderinden.

Bir kadina hic yakisiyor mu bu kadar zayif olmak deseydi herkes tarafindan tepki alirdi kayinbirader kisisi.

Konu sahibinin yaptigi bu ama.
Bir erkege gore fazla minyonsun demek hakarettir bana gore.

Herkes yasadigi ortama gore sekillenir.
Belki kendince kiz kardesine vs de diyorsa guya ilgileniyorum, seviyorum mesaji vermeye calisiyordur gibi hissettim ben.

En fazla abi ya da x kardesim gercekten kotu mu gozaltlarim yaa ben bu konuya baya takiliyorum deseydi bicak gibi keserdi bence kayinbiraderi muhabbeti.
Hatta hayir yav laf olsun diye dedim bile diyebilirdi.

Eger kotulugune demis olsaydi konu sahibi yaptigi elestirilere daha farkli cevap alabilirdi kayinbiraderinden.

Yaptığım eleştirilere göre zaten kendisi ben de sana bişeyler daha derim de hatta sen çok takıyorsun böyle şeyleri belki şimdi sınav boyunca bu dediklerimi düşüneceksin diyor..
Yani taktığımı bildiği halde yapıyor bunu..
Burda hala iyi niyet mi var acaba..
Kendimde gördüğüm tek kusur zayıf olmam biraz,ve gözlerimin altındaki damarların görünüyor olması..
Onun dışında benim takmadığım,görmediğim fiziksel olarak be gibi bir kusur bulacaktı acaba bana..
Kusura bakmayın size hiç katılmıyorum, şu yazdığım mesajdan sonra hala iyi niyet diyorsanız da diyecek bir şeyim yok..

Kaynın vurmuş sen öldürmüşsün kız :KK70:
Canım normalde kimseyi kıracak yapıya sahip bir insan değilim İnan.. ama bu ilk değil,cılızsın,sıskasın,yok gözlerinin altı şöyle vs. Ona ne ki,üstüne vazife olmayan şeylere neden karışabilir..
Çok ta iyi yaptım hiçbir söylediğimden pişman değilim.. en azından kendini bred pitt gibi görüyor sanırım,gerçeklerle yüzleşti..

Kendisi telefonla konuşuyordu,yanımızdaydı ama duymadı bile bu konuşmaları..
Eminim duysa bile tepki göstermeyecek,şaka yapıyor diye algılayacaktı,hatta bana ne var bunda takılma diyecekti diye düşünüyorum..
Ama şaka değildi, ki bu insanla çok samimi bile değilim,Aydan aya görüştüğüm biri ki şaka bile olsa bana bu şakayı yapacak yüzü ona hiç vermedim..
Evet bende ona kırıcı konuştum,ama dediğiniz gibi o benimle o şekilde konuşmasa bunları duymayacaktı..
Cnm bı laf varya "yaptım yuvasını" çok iyi yapmışsın.
Senin gözünün altına bakacağına erkeğe göre çocuk gibi kalmış tipine baksın.
Hiç tarzın değildir kişinin dış görünüşü hakkında eleştiri yapmak, fakat size haddi olmayan şekilde gelmiş sizde çok iyi cevap vermişsiniz.
Ya bide ben bu kocaları anlamıyorum, yok öyle dememiştir, fazla büyütme, sen yanlış anladın, offf sende herşeye bişey buluyorsun konuşmalarını...
Sende madem kocam haddini bildirmiyor sakın susma ver cevabını.
Bak benimde problemlerim oldu eşimin tarafı ile.
Ben de senin gibi verdim herkese gereken cevabı.
Baktılar ben haddinden fazla dişliyim şu an hiç biri ile görüşmüyorum/z.
Karşılıklı oldu herşey onlar baktı ben dişliyim, bende baktım onlar eski kafa konuştukça yapcam yuvalarını.
Şu an eşim tarafı ile karşılıklı olarak birbirimizi istemekle birlikte görüşmüyoruz.
Ya ne var sanki insan gibi gelseler, gereksiz konuşmalar yapmayıp kendilerinden soğutmasalar.

Kayınbiraderi pek merhametli buldunuz da,kvnizin sözlerini de "annem merhametten söylüyor,kv de öyle demek istemiştir" dyerek tatliş ponçik buluyormusunuz?Merak ettim.

Kayınbiraderi pek merhametli buldunuz da,kvnizin sözlerini de "annem merhametten söylüyor,kv de öyle demek istemiştir" dyerek tatliş ponçik buluyormusunuz?Merak ettim.

Alakayi kuramadim ama merak ediyorsaniz k.valide de olsa annem de olsa esim de olsa kardesim de olsa yanlisa yanlis dogruya dogruya dogru demeye calisiyorum.
Konudan bagimsiz olarak eşin ailesi soz konusu olunca her yaptigi kotudur anlamina gelmiyor bende merak ettiginiz buysa.
Sonucta insanlarin niyetlerini anlayabiliyoruz genel olarak.

Ve evet kayinbiraderim boyle demis olsa ben alinmazdim yine merak ettiginiz buysa.

Pek tatlis poncik olmayan anlar da olabiliyor elbette ya da ben pek alingan olmamayi ogreniyorum zamanla.

Ayrica herkes kendi kisiligine gore yorumluyor olaylari, yorumumu begenmiyorsaniz alakasiz seylerle bagdastiracaginiza gozardi ediverin, mis gibi cozum :)

Bende zayıfımdır bana da herkes saçma saçma konusur ama ben takmam .
Sende yakma gül geç . Morsa mor sen kendine bak de .

Back
X