Beni eskisi gibi salak zannetti

Bende böyleyim söylemezsem catlarim oh iyi olmuş. Benden pasta sakınan kv ye daha da yardım etmezdim benimki 3 kavanoz salça verdi bende karşılığında bir kavanoz zeytinyağı verdim bana kısır kurabiye falan gerek yok pasta alsınlar yeter ama canım kısır istedi diyetteyim

Hahaha ona yapacagima sana yapayim gel yiyelim ahh gelsin kilolar 65 kilo olmuşum

Bekarlıga veda edecek yaştaki görümceye her sene kurabiyeli sarmalı mercimek köfteli falan doğum günü mü yapılıyor ya

Evet benim kayınvalidem de her sene yok artık büyüdü kutlamayacapız der bu sene hem üniversite mezuniyeti, hem doğum günü üst üste kocaman kutlamalar yaptık yine. Benim doğum günümle de görümceöin çok yakın aynı arkadaşınki gibi ağız ucuyla bile kutlanmaz ay ben önemsemem öyle şeyleri der.

Ciddi mi ya Bir de doğum günü kutlamasına gülüyoruz sanılmış da biz de kutluyoruz kendi doğum günümüzü. Ama bi pasta alıp mum falan üflüyoruz. Böyle börekli çörekli altın günü gibi kutlanmasını komik buldum ben

Değil görümceye kardeşime bile bekarlığa veda yapmam. O ne öyle canım. Kına gecesi ne güne duruyor. Siz kayınvalideye çok american filmi izletmeyin. Hayır onu da çok yanlış anlamış zaten

Ben bu sene dogum günümde pasta bile yemedim. Hatta öyle kutlamadım bile. Ciğer yedik arkadaşlarla. Sonra pastanede trilece ile çay içmiştim. Şuan bu konuyu okuyunca millet neler yapıyormuş. Çok kıskandım. Yarın oturup pasta yapayım bari.

Yapmayın. Kusura bakmayın ama zamanında enayi yerine koymuş. Güzelde cevap vermişsiniz. Çok lazımsa abisi 30 liraya yarım kilo kuru pasta alsın götürsün.
Ben de anlamiyorum bu kafalari, git al pastaneden, en pahalisi kac paradir ya kurabiyenin, karni burnunda insana yaptirmak ayip yani

Kılını kıpırdatma helekı karnın burnundaysa veya bebegın varsa . kendı evlerınde ne yapabılıyorlarsa alsın yapsınlar

Evet altın günü gibi sürprizli müprizli hem de. Öyle kutlamayınca tavır yapar küser çünkü ben de severim doğum günü kutlamayı ama öyle eşim ailem içten bi doğum günün kutlu olsun dese bir dilim de muzlu pasta alsalar yeter bana

Ağzına sağlık. Hepimiz dünyaya birkez geliyoruz. Ve kıymet bilmeyenlere kıymet göstermemeliyiz. Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Hakedene de hakettiği cevabı vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…