Beni evlendirme merakı

Kesinlikle lafini inceden inceye gecirmen gerekiyor.
Benim de kuzenim sormustu,var mi biri? Diye.
Olsa bile sana söyleyeceğimi düşünmüyorum demiştim:) O yüzden kimse bana kolay kolay birşey sormaz

Öğretmen olduğun için okul bitirir bitirmez başlarlar .Öğretmen hatunların kısmeti çok olur mantığı var insanlarda. Gülümse kısmet de geç

22 yaşımda evleniyorum desem, ailem beni sopayla kovalardı.
27de evlendim, haberi verdiğim anda annem kafasına İfot gibi tülbenti bağladı, soldan soldan geliyorlar deyip ‘ ay istemeye mi gelecekler küçücük kızımı ya’ diye baygınlık geçirmişti.
Eş dost akraba hele, ağzını açmaya kalksa bir daha görüşmezlerdi herhalde.

ay evlenmeye evlenirim de bu zamanda iyi birini bulmak kolay mi
ya annelerinin dizi dibinden ayrilmiyolar göbekbaglari kesilmemis hala, ya da anneden sonra yasamak icin ese bağımlılar coraplarini bile ese soruyolar

bildiginiz tanidiginiz annesiyle normal anne evlat iliskisi olan, yemek temizlik bilen cam silen utu yapmayi seven cocuk bakabilen biri varsa neden olmasin gibi guzel uzun bi liste yapsana, onu soran insanin cevresinde ayip karsilanir sanirim bi erkekten o kadar çok sey beklenmesi

Benim evleneceğim çocuk daha doğmamış deyiverin :)Herkes evlenmek zorunda değil,her evlenen de anne olmak zorunda değil benim felsefem artık bu,sizde tek atışlık kullanıverin.

Daha 22 yaşındasınız evlenmiş olmak için evlenilmez ki, hele mahalle baskısıyla... Yüksek lisans yapmak istiyorsanız ona odaklanın bence. İnsanlara da net bir cevap vermediğiniz sürece boşboğazlık etmeye devam edeceklerdir.

Onlar hiç susmaz canım 27 yaşındayım 4 sene önce falan okul bitti artık evlen diyorlardı yakında düğünüm var şimdide keşke evlenmek için 30 u bekleyip hayatını yaşasaydın diyorlar.koca mı kalmadı bu ne acele diyolar :)

Aynısının çocuk versiyonu var bende 2 sene oldu evleneli ilk aydan başladı millet çocuk yap demeye sanki onlara düştü derdi. Düşünmüyoruz dedikçe sonra olmaz şimdi yapın ( nereden biliyorlarsa), tembelliğe alışmayın vs deyip durdular halâ diyorlar. Ben de artık tamam eve gidince yapcam diyorum susuyorlar napayım artık. Şimdi yeni yeni düşünmeye başladık bakalım olursa bu defa da kardeş yap der bu millet. Milletin özel hayatına burunlarını sokmaktan usanmadılar. Yani anlayacağın bu tip insanlar susmaz asla. Boşuna kafa yorma o yüzden.

Reactions: KV_

Evlenme,çocuk doğurma gibi konuların kişilerin özelinde olduğunu insanlar bir türlü anlayamıyor. Bu konuda nasıl konuşuyorlar anlam veremiyorum. Yapacak çok daha önemli işleriniz olduğunu belirtmişsiniz zaten. Bundan sonra söylerlerse kendi patavatsızlıkları olur. Hiç bir planı olmayan,hayatlarını evliliğe bağlayan kadınlarımızın genel tavrı bu. Bence çok ayıp. Okul bitene kadar mezuniyeti,bitince nişanı,sonra evliliği,sonra da çocuğu sorarlar. Maazallah bir kaç yıl doğurmazsanız onun hakkında bile türlü çeşit konuşabilirler.

30 yasinda evlendim,he he dedim gectim herkese. 22 yasindayken sadece birinci derece akrabalarin dugunlerine gittim,ne gerek var emekli teyzeler gibi her yere gitmenin.

ah ah ben 25 yaşimda yeni memur olduğumda evlen gali diyene takıp hoop evlendim.. salak kafam...
dursaydim tatillere giderdim. kimseyi takmazdim.. bekarlık ne iyi..
takma daha 22 yaşındasin oku evlenince koca okutmaz seni
millet evlensin de çileyi çeksin istiyoo burda bdv çekiyo ..
30 yaşına gelinceye kaar evlenme derim bsk benim kuzenim 30 unda buldu kocayı. evleniyo. kimseyi de takmadi onu taaa 17 yaşindan beri istiyodu o okuycam öğretmen olucam dedi. oldu:)

oooo çok iyi taktik. hayatıma karışanlara bende böyle yapıcam artık. hiçte böyle biri değilim aslında

Bekara ne zaman evleniyosun derler evlenene ne zaman çocuk yapıyosun derler çocuğu olana ikinciyi ne zaman düşünüyosun derler.. Anlıyacağınız insanların sorusu bitmez..

Kendi ayaklrın üstünde durmadan sakın evlenme yasın cok genc evlenmek icinde acele etme lütfen
Herkes dısardan cok konusuyor he de gec
Daha yasayacak cok güzel günlerin var

Abartmayın yahu..
Hepimize yapılmıştır bu muhabbet. Ben de hep dalgayla savuştururdum "evlenenlerin halini görüyoruz" derdim.

Zamanı gelince kısmetimde varmış ki 29 yaşımda evlendim. Ki nikah günü alırken bile "erken değil mi ya?" demiştim.
Bu muhabbet yerini çocuk ne zamana bıraktı. Şimdi ikinci çocuk muhabbeti başladı.
Vizyonsuz insanlar bilim kültür tartışacak değiller ya. Alaya vurun geçin..

Çok takmayın. Size söylendiği için öyle geliyor. Niye siz okumayın evlenin diye baksınlar? İlahi.

Ben maalesef çok garip bir ortamda büyüdüm.
Anlayacağınız bizim oradaki Kadınların hepsi reşit olmadan evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş.
Bana da yaşım çok genç olmasına rağmen böyle şeyler söylüyorlardı oturma zamanları olduğunda.

Bir keresinde bir daha söylediler, ben de dedim ki:”eğer lezbiyen evliliği yasal olsaydı hemen evlenirdim.”
İlk başta donup kaldılar, sonra arkamdan atıp tutmaya başlamışlar ama çok takmıyorum.
Erkek arkadaşım olduğunu öğrenince de şaşırarak bu kızoğlankız mıydı diye soruyorlarmış.

"Evlen kocanla gez" der bunlar

Beyin ona programlı çünkü..
Gezmek? Koca yok koca yok error error..

seçmeye çalışıyorum adayları elemek kolay olmuyor deyin
şaka bir yana siz cevap verdikçe yumuşak durdukça soracaklar, kibarca terslemek lazım ama bende yapamıyorum
4 yıllık evliyim istisnasız herkes bebek soruyor, yaşın geçti diyen var
benden 1 yaş büyük kuzenim evli bile değil, bir Allah ın kulu evlililk ne zaman diyemez, derse pişman eder çünkü
sert olmak lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…