Beni ezmeye başladi

Kilonuz çok yok ama sadece göbek var diye bu kadar abartılmazkii şimdiden gerçek yüzünü göstermiş şimdi ortak bişeyler yapıyorsunuz diye koca bir ömürü heba etmeye değer mi? Gerçekten sevse bunları yapmaz ve demez bende de göbek oldu evlendikten sonra ama ne o aşağılayıcı konuşur ne de ben..Sözlümüzün veya eşimizin hareketlerini anlamak için onu tanımak için illa ki ev paylaşmak gerekmiyor birlikte yaşamak ayrı şey evli olmak ayrı şey saygılı insanı az çok sosyal çevresinde tanırsınız ama saygı yoksa kusura bakmayın def edin gitsin gururunuzdan ödün vermeyin..

Sadece bu tarz yaşam tarzı olanlar yorum yapsın die not düşseydiniz o Zaman böyle şeyler bana göre değil inşallah evlenir de pişman olmazsınız bu günlerinize
Daha karışmıyorum doğrularınıza iyi günler !!!!!

Sorun yorum yapmanız değil yanlış anlamışsınız. Yaşam tarzımı da uygun görmeyebilirsiniz saygı duyarım. Lakin ilk yazımda özellikle belirttiğim halde öğüt verici içeriğe gösterdim tepkimi. Açık açık benimle aynı hayatı paylaşan yazsın demesem de öğüt vermesin diyişim bunu açıkça ortaya koyuyor.
Bende size iyi günler dilerim.

iyi de farklı durumlar var ayrılamam dediniz diye dedim
benim sizinle zorum yok
kimsenin yok gözünüzü açmanız için söyledim

Bu adamın size pek saygısı kalmamış,ama siz bilirsiniz bunla üzülürsünüz çünkü.
Kilo konusuna gelince kendiniz için kilo verin ve düzgün şekilde verin.
Günde tek öğün beslenmek ne ? Yemeğinizi doyana kadar yiyin,yemekten kastım saat 8 'de yemek değil veya yağlı,kalorili şeyler değil.
Bildiğimiz annemizin yaptığı ev yemeklerinden doyana kadar yiyin,sebze,et bunlar kilo aldırmaz.
Asıl yemezseniz kilo veremezsiniz,verseniz bile geri alırsınız 10 katını

Üstüne basa basa belirttiğim gibi "kimseden akıl almak değil niyetim." Aksine kendi gibi görmeyenin bilmediği anlayamayacağı bir

etrafinda bunlari uzuun uzun anlatip dert yanacak kimsen yok gubu ki buraya yazmissin ve dert yanmak niyetindesin.
kimseden akil almak da istemiyorsun,
her soylenene ters ters cvp veriyorsun.
ee? ne tarz bir yaklasim bekliyorsun tam olarak.
yazdigin uc paragraftan yola cikarak insanlar biseyler yazmaya calisiyorlar,
usenmeyip okuyup derdini anlamaya calisiyorlar.
belliki etrafindaki bircok insanin yapmadigini yapiyorlar.
dahada cemkiresim var diyosan meydan senin, buyur aynen devam et...

senin yazdığın mesajı okumayan, beraber yaşadığı kadının ruh halini umursamayan, odun gibi davranan, kaba saba sözleri rahatça kullanan, senin kırgınlığını surat samanı lüzumsuz gören adam, seni çok seviyor olmalı, sakın ayrılmayın. iş aşk birbirine girmiş, olsun normal böyle şeyler.

Ona de ki benim fistik gibi kiz oldugum senin beni fistik ezmesi yapacagin anlamina gelmez ezdirmem kendimi

Ardına bakmadan kac ve uzaklas bu adamla senı mutsuz bır evlılık veklıyor yol yakınken don derım yakın bır arkadasım su an evlendıyı ıcın bın pısman bu nedenlerden dolayı evlendıkden sonra evde durum daha berbat oluyor her seyın suyunu cıkarır boyle sozlerı sarf eden ınsan ve sen yorulursun hayatından

Neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz. Allah korusun boşansanız daha mı iyi olacak ?

Aaaa olurmu hiç ortak projeleri var Burada kendini ezdirmediğin gibi o kronın yanında da ezdirme
Kısacık hayatını nasıl yaşamak istediği tabii ki onunda tercihi :) Umarım kısacık hayatını mutsuzluk üzerine devam ettirmez :)

Iyi de bu adam seni sevmiyo ki. Sevdiğini sandigin zamanlarda bile itici eksik kalsin yani. Attan inip eşeğe binmem nedir ya hanzo afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…