Beni ezmeye başladi

Daha şimdiden böyle. Mecbur değilsen ona. Ayrıl. Ömür geçmez. Bir 20 kilo daha aldırır bu adam sana. Haberin Olsun. Üzüldüm.

yaş farkı çok. seni bulduğunu şükredeceğine bi de yeriyor. hiç uğraşılmaz valla.

Kilo aldiktan sonra biriyle tanıştım ve iliskiye basladim

Ben en çok buraya takıldım. Kilo aldıktan sonra tanıştıysanız, sizi o halinizle beğendiyse bu eleştiriler laf çarptırmalar niye? Kendinize neyi layık görüyorsanız o şekilde devam edin. Çok çirkin tavırlar bunlar.

Üzgünüm diye kişiyi kötü ilan edip vurun kahpeye durumuna sokmak Hakkı'nı yemem olur. Yukarda belirttiğim gibi surat olmaksızın pozitif gittiğim sürece karşılığını alıyorum.
Sorun iyiyken iyi olması değil kötüyken iyi davranamaması.
+1 senedir birlikte yaşıyoruz. Yani alışkanlıklar var. Evli çiftlerde olduğu kadar maneviyat ve kurulu düzen var. Arada aileler ve aynı Zamanda birlikte yol aldiğimiz bi proje, planlanmış tasarılar var. Ortak bi çevre var. Sevgi'yi aynı paragrafta belirtip seviyorum katlanıyorum imajı vermek istemem ama ek olarak bahsedebilceğim bi sevgi var.

Yukarısını okuyunca anladığım kadarıyla devam etmek için bahaneleriniz var kafanızda, oysa bitirmek için bahaneler bence çok daha büyük. Saygısı olmayan bir adam var. Saygısı bitmiş. Böyle bir durumda da bu ilişki ite kaka gider bir süre sonra. Yukarıda okuduklarımdan siz devam etme niyetindesiniz ve bitirmek için onun bitirmesini bekleyeceksiniz sanırım. Saygısız ve karşısındaki insanı küçümseyen birinin ne kadar sevgi dolu olduğu da tartışılır. Kolay gelsin.

Ben olsam def ederdim.
Ama senin durum biraz farklı sanki.
İşle ilgili de ortaklığınız var sanırım.
O da durumu çıkmaza sokmuş
Evleri ayırsanız bir süre.
Baktın hala düzelmiyor yavaş yavaş ayrılırsın.

Herkes kendi hayat görüşüne göre yorum yapıyor konunuza. Neden kızıyorsunuz? Sadece benimle aynı görüşe sahip olanlar yorum yapsın diye not yazsaydınız sizde.
Üstüne basa basa belirttiğim gibi "kimseden akıl almak değil niyetim." Aksine kendi gibi görmeyenin bilmediği anlayamayacağı bir

Cift terapisi düşünülebilir ben buna olumlu bakıyorum. Ayrıca isten sonra bi kaç günlüğüne evden uzaklaşma kararı aldim. Süre değişebilir bu süreçteki hal ve hareketlere bağlı olarak. Yorumlar ve Zaman ayırmanız adına teşekkür ederim.

sürekli kusur bulacak. göbeğin gitse başka türlü...

İse bu yuzden evlenmeden önce beraber yasanmali diye dusunuyorum. Ayni eve girmeden gercek yuzlerini gormuyorsun. Simdiden dueum boyleyse evliligin mutsuz olur. Yeri gelecek hastalanacaksin, doğum yapacaksin adam senden uzak durdukca gururun kirilacak. İyi dusun derim

bugünki konualrda ayrı bi bayıyo adamı.
Hayır niye kıcına tekmeyi vurup göndermeyip.Kafanıza silah dayanmış gibi hayatlarınızda barındırıyosunuz. Anlamış değilim. Anlamıcamda.

Sizi sevmeyen. horgören adamı inatla hayatınızda abrındırmak neyin çelişkisi

Evlenme en azından ayrılmıyorsan, şartlar olgunlaşınca ayrıl zira adam tam bir kıro izlenimi uyandı.

bugünki konualrda ayrı bi bayıyo adamı.
Hayır niye kıcına tekmeyi vurup göndermeyip.Kafanıza silah dayanmış gibi hayatlarınızda barındırıyosunuz. Anlamış değilim. Anlamıcamda.

Sizi sevmeyen. horgören adamı inatla hayatınızda abrındırmak neyin çelişkisi
Birlikte is yapıyoruz yeterli oldu mu sizin icin? Hayir biz bilmiyoruz tekme basmayı bilmem neyi kendi çelişkilerimizde boğulmayı tercih ediyoruz evet haklısınız evet sizsiniz

Hangi konuda sıkıntılı olduğumu düşündüğünüzü de açarsanız aydınlanmış olacağım.
her yorum yazana ateş saçışınızdan önce biz aydınlandık
şöyle diyeyim kendinizi birisine muhtaç hale sokup sonra da napsam da düzelse diyorsanız çözüm böyle olmaz
kendi ayaklarınızın üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabildiğinizde size öneriler geçerli olabilecektir.

Bir öğün yiyerek kilo verilmez vermeyi bırak alırsın adama yorum yapamıyorum ortada adam yok

Cevabınızdan sıkıntıyı anlayamadım yinede. Daha önce biriyle is yaptıysanız bunun kendini birine muhtaç etmek değil gerekli sorumluluklar olduğunu bilirdiniz zira iş ortaklığı böyle bişey.
Ben boş beleş yaşayıp onun eline bakan bi insan olsam o Durumda dediğiniz kabul görür, ona muhtaç yasamış olurdum. Aradaki fark netlik kazandi sanirim

her yorum yazana ateş saçışınızdan önce biz aydınlandık
şöyle diyeyim kendinizi birisine muhtaç hale sokup sonra da napsam da düzelse diyorsanız çözüm böyle olmaz
kendi ayaklarınızın üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabildiğinizde size öneriler geçerli olabilecektir.

Cevabınızdan sıkıntıyı anlayamadım yinede. Daha önce biriyle is yaptıysanız bunun kendini birine muhtaç etmek değil gerekli sorumluluk bilinci olduğunu bilirdiniz zira iş ortaklığı böyle bişey.
Ben boş beleş yaşayıp onun eline bakan bi insan olsam o Durumda dediğiniz kabul görür, ona muhtaç yasamış olurdum. Aradaki fark netlik kazandi sanirim

Back
X