- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Serenade23
Daha şimdiden böyle. Mecbur değilsen ona. Ayrıl. Ömür geçmez. Bir 20 kilo daha aldırır bu adam sana. Haberin Olsun. Üzüldüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo aldiktan sonra biriyle tanıştım ve iliskiye basladim
Üzgünüm diye kişiyi kötü ilan edip vurun kahpeye durumuna sokmak Hakkı'nı yemem olur. Yukarda belirttiğim gibi surat olmaksızın pozitif gittiğim sürece karşılığını alıyorum.
Sorun iyiyken iyi olması değil kötüyken iyi davranamaması.
+1 senedir birlikte yaşıyoruz. Yani alışkanlıklar var. Evli çiftlerde olduğu kadar maneviyat ve kurulu düzen var. Arada aileler ve aynı Zamanda birlikte yol aldiğimiz bi proje, planlanmış tasarılar var. Ortak bi çevre var. Sevgi'yi aynı paragrafta belirtip seviyorum katlanıyorum imajı vermek istemem ama ek olarak bahsedebilceğim bi sevgi var.
Üstüne basa basa belirttiğim gibi "kimseden akıl almak değil niyetim." Aksine kendi gibi görmeyenin bilmediği anlayamayacağı birHerkes kendi hayat görüşüne göre yorum yapıyor konunuza. Neden kızıyorsunuz? Sadece benimle aynı görüşe sahip olanlar yorum yapsın diye not yazsaydınız sizde.
Konuda ahkam keser şekilde yorum yapmasi burada kızılan noktaÜstüne basa basa belirttiğim gibi "kimseden akıl almak değil niyetim." Aksine kendi gibi görmeyenin bilmediği anlayamayacağı bir
Birlikte is yapıyoruz yeterli oldu mu sizin icin? Hayir biz bilmiyoruz tekme basmayı bilmem neyi kendi çelişkilerimizde boğulmayı tercih ediyoruz evet haklısınız evet sizsinizbugünki konualrda ayrı bi bayıyo adamı.
Hayır niye kıcına tekmeyi vurup göndermeyip.Kafanıza silah dayanmış gibi hayatlarınızda barındırıyosunuz. Anlamış değilim. Anlamıcamda.
Sizi sevmeyen. horgören adamı inatla hayatınızda abrındırmak neyin çelişkisi
Hangi konuda sıkıntılı olduğumu düşündüğünüzü de açarsanız aydınlanmış olacağım.kusura bakma sıkıntılı çiftsiniz sen de o da
evlenin isterseniz birbirinizin canını okur mutsuzluğun dibine vurursunuz
her yorum yazana ateş saçışınızdan önce biz aydınlandıkHangi konuda sıkıntılı olduğumu düşündüğünüzü de açarsanız aydınlanmış olacağım.
her yorum yazana ateş saçışınızdan önce biz aydınlandık
şöyle diyeyim kendinizi birisine muhtaç hale sokup sonra da napsam da düzelse diyorsanız çözüm böyle olmaz
kendi ayaklarınızın üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabildiğinizde size öneriler geçerli olabilecektir.