Kızlar merhaba :)
Öncelikle cumanız mübarek olsun :)
Ben bugün sizden bir yardım bir fikir istiyorum.Anlatayımda bir dinleyin.
Eşimle ayrı eve çıkma kararı aldık.Kaynanamgille sorun yaşadığımızdan bir süredir babaevinde kalıyorum.Şimdi artık ayrı eve çıkalım dedik ve eşimle ev,eşya falan bakmaya başladık.Ama eşim herşeyin en ucuzuna gidiyor
görseniz öyle iğrenç şeyler buluyor ki şaşırıp kalıyorum.Beğenmediğimi söyleyince de bana tavır yapıp sinirleniyor.Hayır anlarım bütçe meselesi ama kahve-krem renklerdelki evdelerde dakika duramıyorum.İtici geliyor ama eşim anlamıyor ucuz olsun diye gidip gidip dandik kahve-krem mobilyalar işte maksi oturma gruplarını bana gösteriyor.Nasıl sinirleniyorum maddi olarak hiç bi zaman sıkıntı yaşatmadım ben üstelik çalıştım çabaladım.Altınlarımı son tanesine kadar onun ailesine verdim.Şimdi birazcık benim istedğimi yapsa.Yine zorlamasın bütçesini ama kahve-krem olmasınnn yaaa .Böyle dediğimde diyorki kampanya onlarda var senin beğendiklerinde yok.Şimdi burda bana bi akıl verin kızlar napayımmm onun dediği takımları alıp evimden nefret mi edeyim ??? ya da başka yolu var mı ????Fikirlerinize ihtiyacım varrr
((
Öncelikle cumanız mübarek olsun :)
Ben bugün sizden bir yardım bir fikir istiyorum.Anlatayımda bir dinleyin.
Eşimle ayrı eve çıkma kararı aldık.Kaynanamgille sorun yaşadığımızdan bir süredir babaevinde kalıyorum.Şimdi artık ayrı eve çıkalım dedik ve eşimle ev,eşya falan bakmaya başladık.Ama eşim herşeyin en ucuzuna gidiyor