Beni fikirlerinizden mahrum bırakmayın !! Ne yapmam gerekiyor ????

esrammm00

Only Nick ♥♥♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
2.132
53
83
İstanbul
Kızlar merhaba :)

Öncelikle cumanız mübarek olsun :)

Ben bugün sizden bir yardım bir fikir istiyorum.Anlatayımda bir dinleyin.
Eşimle ayrı eve çıkma kararı aldık.Kaynanamgille sorun yaşadığımızdan bir süredir babaevinde kalıyorum.Şimdi artık ayrı eve çıkalım dedik ve eşimle ev,eşya falan bakmaya başladık.Ama eşim herşeyin en ucuzuna gidiyor görseniz öyle iğrenç şeyler buluyor ki şaşırıp kalıyorum.Beğenmediğimi söyleyince de bana tavır yapıp sinirleniyor.Hayır anlarım bütçe meselesi ama kahve-krem renklerdelki evdelerde dakika duramıyorum.İtici geliyor ama eşim anlamıyor ucuz olsun diye gidip gidip dandik kahve-krem mobilyalar işte maksi oturma gruplarını bana gösteriyor.Nasıl sinirleniyorum maddi olarak hiç bi zaman sıkıntı yaşatmadım ben üstelik çalıştım çabaladım.Altınlarımı son tanesine kadar onun ailesine verdim.Şimdi birazcık benim istedğimi yapsa.Yine zorlamasın bütçesini ama kahve-krem olmasınnn yaaa .Böyle dediğimde diyorki kampanya onlarda var senin beğendiklerinde yok.Şimdi burda bana bi akıl verin kızlar napayımmm onun dediği takımları alıp evimden nefret mi edeyim ??? ya da başka yolu var mı ????Fikirlerinize ihtiyacım varrr ((

Benim mobilyalarım da krem kahve ama hiç de kampanyalı değildi
Elbette senin fikrin çok önemli taksitle falan alın canım, nolcak ki, bi kere alın iyisini alın işte. Nerde oturuyosun, istanbuldaysan bi kaç yer tavsiye edebilirim

istanbula gelicemm cnm ben de bir kaç yer söylüyorum ama beni dinlemiyor kendi bulduğu yerlerden bakıyor zaten taksitle alacağız peşin almamız mümkün deil hayır anlamıyorum her konuda anlayışlıdır bana ama bu mobilya konusunda çok agresiff yaaa onun bu halini görünce bn de sinirleniyorum ki ((

kayınvalidenlerden kurtulmanın sevincini yaşayacağın halde,eşinle eşya içinmi tartışıyorsun,bırak en ucuzu olsun,en çirkini olsun ama senin olsun,hele bi kendi evine çık zamanı gelince herşeyi deiştirirsin..

bak ben kayınvalidemin yanından taşınırken,eşya bakmaya gittik ,sen yine şanslısın kocan beğeniyor,benim kayınpederim beğendi,mağazanın ortasında onun istediğini beğenmedim diye küfür bile yedim..

lanet olsun şurdan kurtulayım da gerisi kolay dedim.yıllardır o aptal eşyaları kullanıyorum ben.rabbim bana şimdi nasip etti evimi yenilemeyi,mağaza mağaza geziyorum..

bu arada hangi ilde yaşıyorsun ya,bende krem kahve renklere saldırıyorum ama o renklerde hiç kampanya yok..

Ben de şu an kiradayım ve eşyalarımdan pek memnun değilim, tabi gene de şükür olmayanlar da var ama ben de dediğine katılıyorum, kendi evine çıkınca en kalitelilerini beğenir insan, zaten şu an kiradayım ev ev dolaşıcam belki eşyalar niye eskisin

İstanbul avrupa yakası canlarrr doğru söylüyonuzzz aslında kaynanammm of offfff yani artık onlarsız başbaşa bi evim olacak kahve-krem olayınıda bi şekilde yenicemmm artık napalımmm sonra en güzellerinden alırım kendime hıhhh onlar da çatlasınlarr :)))

eşya bu içimize sinsin oda ödenicek buda ödenicek yıllarca oturucaz diye edebiyat parçalaa :))

bizim evin (kiradayız) sadece yatak odası takımını ben beğendim
geriye kalan bütün eşyaları ablamlar beğendi. benim beğendiklerim çok açık renkmiş kullanışsız olurmuş falan
umursamadım benim aklımda sadece karamelim tatlı aşkımla kavuşacağımız gün vardı
şimdi bende hiç sevmiyorum oturma grubumuzu yemek masası takımımızı falan
ama umrumda değil biricik aşkım kendi evimiz olunca istediğini alırsın diyor

eşinle başbaşa geçireceğiniz günlerinizden kıymetli değildir emin ol

benim oturma grubum da kahve krem
kesinlikle istemiyorum demiştim
aşkım beğendi kıramadım onu
bence siz de pek takmayın
ha ucuzluk adilik konusunda bişey demiyorum tabii
olmuşken iyisi olsun bi süre kullanacaksınız sonuçta
uygun bi dille anlatın eşinize
gerekirse kahve krem olsun ama kullanışlı olsun deyin
olmaz mı:26:

mecburen kabul edicem ççünkü aramız bozuluyor bu sefer başka şeyleri bahane edip kavga ediyoruzzz offf offf kahve kremmm seni hiç sevmiyorummm ama tabiki de mutluluğumuzdan önemli değil

tam şu yukardakini yazarken eşim aradı dediki eşya önemli değil huzurumuz olsunnn ve senin istedğin olsunnn ohhhhhhhhhhhhhh beee sonunda :)))

ayy ne güzel işte bakk
rabbim yardım etti
şimdi gönül rahatlığıyla alabilirsin istediklerini

ayy ne güzel işte bakk
rabbim yardım etti
şimdi gönül rahatlığıyla alabilirsin istediklerini

evet canım böyle yaptı mı çok mutlu oluyorum şimdi isterse her tarafı kahve krem yapsın umrum değil yeter ki aramız bozulmasınnn çok çok mutluyummmmmm

canım seninde cuman mübarek olsun ve tüm kknün
erkeklerin eşya alırken çok karışmalarından hoşlanmıyorum ama bizimki de karışıyor,
sonuçta biz temizleyip,düzenliyoruz,enfazla zamanı biz geçiriyoruz genelde,
canım taksit denilen bişey var,ama bazıları bunu sadece tanıdığı yerden almak sanıyor,
şimdi her mağaza taksit yapıyor,
bende evlenirken hem eşimin aldığı koltuk takımını hem babamın aldığı yatak odasını
onların istediği mağazadan seçmek durumunda kalmıştım,hiç memnun kalmadım ikisinden de
birde almak zorunda olduğunuz mağazaya sordun mu başka rengini getirirmisiniz diye?
şuda olabilir kendileri imal ediyolarsa senin istediğin renk kumaşla yapmalını rica edebilirsin,
böyle yapan mağazalarda var...
ev kadın için önemli oluyor erkekten ziyade,onlar için pek farketmiyo
ama maddiyat çok kısıtlıysa çokta yıpratma kendini örtüyle falan reklendirirsin ev senin olsunda rahat rahat takılırsın birde böyle düşün...

çok güzel tatlım senin istediğin olmuş ne güzel,
hayırlı olur inşallah

tşkler canım sonrada eşim benim istediklerimi almaya ikna oldu ancak bunu ailesi ona söyledikten sonra ikna olmuş bu durum beni üzdü benim söyledğimin bi anlamı yok mu yanii artık herneyse zaten daha hallemedik şu eşya işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…