Benim mobilyalarım da krem kahve ama hiç de kampanyalı değildi
Elbette senin fikrin çok önemli taksitle falan alın canım, nolcak ki, bi kere alın iyisini alın işte. Nerde oturuyosun, istanbuldaysan bi kaç yer tavsiye edebilirim
kayınvalidenlerden kurtulmanın sevincini yaşayacağın halde,eşinle eşya içinmi tartışıyorsun,bırak en ucuzu olsun,en çirkini olsun ama senin olsun,hele bi kendi evine çık zamanı gelince herşeyi deiştirirsin..
bak ben kayınvalidemin yanından taşınırken,eşya bakmaya gittik ,sen yine şanslısın kocan beğeniyor,benim kayınpederim beğendi,mağazanın ortasında onun istediğini beğenmedim diye küfür bile yedim..
lanet olsun şurdan kurtulayım da gerisi kolay dedim.yıllardır o aptal eşyaları kullanıyorum ben.rabbim bana şimdi nasip etti evimi yenilemeyi,mağaza mağaza geziyorum..
kayınvalidenlerden kurtulmanın sevincini yaşayacağın halde,eşinle eşya içinmi tartışıyorsun,bırak en ucuzu olsun,en çirkini olsun ama senin olsun,hele bi kendi evine çık zamanı gelince herşeyi deiştirirsin..
bak ben kayınvalidemin yanından taşınırken,eşya bakmaya gittik ,sen yine şanslısın kocan beğeniyor,benim kayınpederim beğendi,mağazanın ortasında onun istediğini beğenmedim diye küfür bile yedim..
lanet olsun şurdan kurtulayım da gerisi kolay dedim.yıllardır o aptal eşyaları kullanıyorum ben.rabbim bana şimdi nasip etti evimi yenilemeyi,mağaza mağaza geziyorum..
Ben de şu an kiradayım ve eşyalarımdan pek memnun değilim, tabi gene de şükür olmayanlar da var ama ben de dediğine katılıyorum, kendi evine çıkınca en kalitelilerini beğenir insan, zaten şu an kiradayım ev ev dolaşıcam belki eşyalar niye eskisin
mecburen kabul edicem ççünkü aramız bozuluyor bu sefer başka şeyleri bahane edip kavga ediyoruzzz offf offf kahve kremmm seni hiç sevmiyorummm ama tabiki de mutluluğumuzdan önemli değil
tam şu yukardakini yazarken eşim aradı dediki eşya önemli değil huzurumuz olsunnn ve senin istedğin olsunnn ohhhhhhhhhhhhhh beee sonunda :)))
ayy ne güzel işte bakk
rabbim yardım etti
şimdi gönül rahatlığıyla alabilirsin istediklerini
mecburen kabul edicem ççünkü aramız bozuluyor bu sefer başka şeyleri bahane edip kavga ediyoruzzz offf offf kahve kremmm seni hiç sevmiyorummm ama tabiki de mutluluğumuzdan önemli değil
tam şu yukardakini yazarken eşim aradı dediki eşya önemli değil huzurumuz olsunnn ve senin istedğin olsunnn ohhhhhhhhhhhhhh beee sonunda :)))
canım seninde cuman mübarek olsun ve tüm kknün
erkeklerin eşya alırken çok karışmalarından hoşlanmıyorum ama bizimki de karışıyor,
sonuçta biz temizleyip,düzenliyoruz,enfazla zamanı biz geçiriyoruz genelde,
canım taksit denilen bişey var,ama bazıları bunu sadece tanıdığı yerden almak sanıyor,
şimdi her mağaza taksit yapıyor,
bende evlenirken hem eşimin aldığı koltuk takımını hem babamın aldığı yatak odasını
onların istediği mağazadan seçmek durumunda kalmıştım,hiç memnun kalmadım ikisinden de
birde almak zorunda olduğunuz mağazaya sordun mu başka rengini getirirmisiniz diye?
şuda olabilir kendileri imal ediyolarsa senin istediğin renk kumaşla yapmalını rica edebilirsin,
böyle yapan mağazalarda var...
ev kadın için önemli oluyor erkekten ziyade,onlar için pek farketmiyo
ama maddiyat çok kısıtlıysa çokta yıpratma kendini örtüyle falan reklendirirsin ev senin olsunda rahat rahat takılırsın birde böyle düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?