Beni gezmeye götürmeyen odun sevgili

Dslrsmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
448
540
103
Günaydın kk üyeleri
Öncelikle canım ülkeme geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum.
Dert değil belki de benimkisi ama Dışarıdan bi göze ihtiyacım olduğu için yazıyorum
Çalışıyorum ben yıllık iznim var birkaç ay sonra (sevgilimin yıllık izni yok haftasonu boş sadece) farklı şehirlerdeyiz. Ben gezmeyi ve yeni yerler görmeyi çok seven biriyim. Sevgilim de bir o kadar yanımda olsun da yeter modunda
yanına gittiğimde zaten tüm gün işten gelmesini bekliyorum haftasonları desem işte bulunduğu yerlerde arada dışarıda bi yerde yemek yiyerek geçiriyoruz.
Şu aralar pek vaktim olmadığı için yanına yıllık iznimde gidicem sonrasında zaten nişan malum. Hal böyle olunca açıkçası yanına gittiğimde evlilik teklifi edeceğini düşünüyorum. Konudan konuya atlamış gibi oluyorum. Evlilik teklifinde de düşünüp romantik bir organizasyon yapacağını da hiç beklemiyorum ondan.
Geçen gün instagramda çok güzel bir tatil yeri keşfettim.onun bulunduğu şehire de birkaç saat uzaklıkta. Aşırı romantik.. beni öyle bir yere götürüp süpriz yapsa dünyanın en mutlu insanı olurdum sanırım.
Zamanında da hep bu tarz şeyler yaşadık ve hep gerekse hava koşulları gerek parası gerek yorgunluğu derken hep yalan oldu gezme hayallerim. Yılların kini olduğu için içimde eğer bir yere gitmeyeceksek gelmiyorum dedim.
Çok alındı. İşte beni özlememişsin demekki filan dedi. Seni görmek bana her zaman yetiyor ama sen belli ki sıkılıyorsun dedi.
Biraz tartıştık bu sebeplerle.
Ben araştırmaya devam edicem dedi. Ama kızlar o kadar üzgünüm ki ve o kadar kırgınım ki anlatamam. Ben biliyorum evlilik teklifi edecek bana ve muhtemelen yine her zamanki özel günde yaptığı gibi uyduruk ve yapmış olmak için yapacak. Birkaç gündür o kadar kötü hissediyorum ki bu adamla evlenmeyi düşünmek doğru bi fikir mi diye bile düşündüm.
Hep bir bahanesi var gezmemek için. Onunla aynı işi yapan arkadaşları sevgililerini bir sürü şehire götürdü gezmeye. Yapan yapıyor yani. Ama biz bugüne kadar sayılıdır gezmeye gitmemiz
eğer bu sefer de yanına gidip bir hayal kırıklığı yaşarsam belki de ayrılma kararı alıcam bilmiyorum kafam çok karışık.
En sevmediğin huyu da bu zaten. Diğer konularda gerçekten çok iyi biridir.

Son düzenleme:
Beklenti arttikca hayal kırıklığı artar. Nisan felan isine girmeyin biraz daha ölçün tartin
Beklentiye girmem çok normal değil mi ama çok mu şey istiyorum?
Nişanlambayı dört gözle bekliyordum uzun zamandır ama böyle şeyler olunca evet arada kalıyorum

KUcuk sorunlara takilip buyuk resmi gormuyosunuz. Hayattan beklentileriniz cok farkli degil mi? O pinekleme derdinde siz gezme. Smdi bile sorunken bu evlendiginizde nolcak. O her pazar ya aile evini beklemek isteyecek ya evde uyumak. Siz de bosa gecsin istemeyeceksiniz haliyle. Her hafta kavga gurultu. Yolun sonu smdiden bana gorundu size gorunmuyo mu? Kesinlikle evlilik teklifini falan kabul edip nisanlanmamalisiniz bana kalirsa

Gezmeyi seven kişi, gezmeyi seven kişiyle evlenecek. Geziler söz konusu olunca para çok diyen adamla olmaz. İlerde düzelmez. Sadece sevgi ile evlilik yürümez. Bir süre sonra birbirinize bakar durusunuz aynı evde. Gerçi sizin sevgiliniz telefona bakacak gibi duruyor da neyse. Hayat kaliteniz için bu adamla evlenmeyin

Boş vakitlerinizi değerlendirme anlayışınız farklı. Bence boşuna da sürpriz, teklif bekliyorsunuz yine kendi kendinize heveslenip hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
Bunca zaman adamın halini gördünüz. Uzatmak yerine o yeri siz tutup hadi gidiyoruz diyebilirdiniz ama muhtemelen oha da mırın kırın ederdi. Bir şey yapmayacaksak gelmiyorum diyerek de kırıcı olmuşsunuz. Beklentileriniz uyuşmuyor ama kırıcı davranan sizsiniz. Ona göre bir adım atın.

Seni çok sevse günü birlik o da senin olduğun şehire gelebilir değer verir.
Tatil planından önce bu adamla bir ömür geçer mi onu düşünün derim.
Yarın öbür gün de aynısı olacak evliyken 7/24 evde oturmak sizi daha da yoracak. Yanımda zaten gitmez kafası ile özel hiç bir günü uyduruk dahi olsa kutlamayacak.

Bence rahatını hiç bozup nişanlanmak için nişanlanmayın.

Çok çok istediğin halde haftasonu bile götürmüyorsa ayrıl gitsin sevse zaten ne yapar ne eder giderdi

Taşıma suyla değirmen dönmez sözü aklıma geldi. Taşıma davranışlarla, sürprizlerle de uzun ilişki olmuyor. Siz tartışma çıkardığınız için yapıyor yaptıklarını. Yani aslında temelinde içinden gelme durumu yok, "aman tartışma çıkmasın da yapayım" düşüncesi var. Yarın bir gün, uyduruk kaydırık yaptıklarını önüne koyduğunuzda da sizi memnuniyetsiz ve nankör olarak etiketleyecek.
Erkek milletinin bir kısmı böyle malesef. İlişkiye başlayana kadar birer romeo birer zeus herbiri. Sonradan da buna dönüşüyorlar. Biz kadınlar, gördük ya ilk günlerdeki o sahte potansiyeli, ilişki boyunca aylarca hatta yıllarca o ilk günlerin geri gelmesi hayaliyle ilişkiye sabrediyoruz.
Ay valla değmezler.
Bu adam size gökten yıldız indirip evlenme teklifi etse de kabul etmeyin bence. Çünkü önümüzdeki 10 senelik sürpriz hakkını kullanmış sayacak kendisini. Klasik yurdum erkeği.

Evlilik teklifi almasan nasil yaza nisan planladiniz ki onu anlamadim ben .
Ailelerimiz ne zaman uygun olursunuz nasıl yapalım diye ev ortamında tanışırken bu konulara da girdiler
Bende oradan ‘duruun daha ben evlilik teklifi almadım’ demedim fikrimi söyledim ikimizin de yazın uygun olabilir diye

Gidin ama evlilik teklifi ederse dahi ne diyeceğine emin değilsiniz bence? O yüzden gitmemek hem teklifi ertelemek hem de izni değerlendirmek için iyi değil mi? Ama sonra üzülmeyin işim sonu ayrılığa kadar gider belki göze alıyorsanız..

Siz birbirinize gore degilsiniz hala bunu anlamadiniz sanirim sevginiz agir basti. Evlilik olursa simdiden goruyorum ne olacagini o evde telefon ya da tv basinda siz gezmek isticeksiniz belki arkadaslarinizi ayarlamak isticeksiniz para gidecek diye ona bile kizacak. Beklentiye hic girmyin bir yemege goturup yuzugu cikarip evlenme teklifini boyle bile yapabilir.

Şuan böyleyse evlenince nolur bilmiyorum sanırım evden dışarı adımını atmaz biz her saniye gezen bir cifttik eşimle sevgiliyiyken şuan adam sevmiyor gezmeyi sizinki bide baştan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…