Beni gezmeye götürmeyen odun sevgili

Konu sahibi başına gelmeden, yaşamadan anlamayacak sanırım. Yoksa böyle biriyle nişanlanmayı dört gözle bekler miydi?

Ben olsam iznimde onun yanına gitmek yerine tatile giderim. Bol story atarım, gözüne sokarım, gezmek nasıl oluyormuş görsün diye
+10000
Kesinlikle katılıyorum, yanına gitmek yerine arkadaşlarıyla tatile gitsin plan yapıp. Cepte olmadığını göstermesi lazım hatta belkide kaybetme korkusu yaşatması lazım. Belki aklı başına gelir hiç sanmıyorum ama...
Bir de neden hep konu sahibi gidiyor, hic gelmiyor mu bu adam??

E özensiz ama. Baksana şu alt metinlere
Genel olarak doğum günlerim özel günler vs hep hayal kırıklığı ile geçti çok özensiz biri ve birşeyler yapmış olmak için yapıyor.
Her zamanki gibi benim iznim mi var dedi. /Bakarız dedi. /fiyatı çok dedi
bugüne kadar sayılıdır gezmeye gitmemiz ve hepsi de benim kinlenip kavga etmem üzerine yapılan planlar oldu ve bu sebeple mutlu bile olamadım.
Bu kadar uyumsuz iki insan evlilik yoluna girmemeli..ikisine de zarar.
Sen düşünsene,konforperest halinle akşam eve geçip,pikaba plak koyup şarap içme hayalin var. Kocan tutturuyor 'cok janti bir mekan açılmış, Instagram'da gördüm. Hadi gidelim, hadi gidelim'
Ya da sana kinleniyor, kavga ediyorsunuz. Bunun üzerine plan yapıyorsun ve 'ben zorladım diye oldu' diyor, mutlu olmuyor.
Böyle bir evlilikten hayır gelir mi?
Ayrıca insanın çok gezip doymasi başka bir evre. Senin için geçen konuda 'karis karış anadolu' benzetmesi yapmıştım. 30 yaşında turkiyenin pek çok şehrinde yaşamışsin. Yani artık sana öğğ gelmiş olabilir.
Pek çok gezgin çift var, uzun uzun gezen. Son yıllarda onların çoğu güneyden ev tuttular köy hayatı yasiyorlar. Seyehat blogları köy bloguna döndü. neden, çünkü doydular yani bir seylere.
Bence gezip gorup doyanla doğduğu şehire kazık çakıp yan şehrini bile merak etmeyen insan arasında fark var

hayır işte onu anlatıyorum ben gezmeyi hiç sevmem anamdan böyle doğdum ve hiç sevmiyorum.
annemin zoruyla bir kaç Avrupa ülkesi gördüm.
saydığım şehirlerde hep iş için bulundum ya da okul için vs .
yani gezmeyi sevmemek diye bir şey var
ben evimi seviyorum evde kahve içmeyi kitap okumayı dostlarımla sohbet etmeyi
hobilerimle ilgilenmeyi.
gezmeyi hiç sevmiyorum hiç sevmedim aşırı gereksiz yorucu geliyor bana.
o yüzden adama özensiz demek ondan doğru gelmiyor yapısı böyle bana benziyo bence.
bana yolculuk aşırı ötesi yorucu geliyor aşırı.
kimse için uğraşamam , annem babam için bile zor.

elli kere soylemeden bi yere gitmeyecek gidince de tat almayacaksin. ben evlenmezdim boylesiyle. isterse surprizin kralini yapsin adamla eglence anlayisin uyusmuyor. hep icin gidecek 1 2 gunluk tatili bile dolu dolu geciren arkadaslarini gorunce. evlensen bile seninkinin derdi haftasonu yatip tv izlemek olacak. tatilini arkadaslarinla gecir. geliyosa gelsin gelmiyorsa kendi bilecegi is.

Ya birde insan iyi hissetmediği bir ilişkiyi şartmış gibi neden evliliğe götürmek ister? Cidden merak ediyorum bunu. Evlenince göreceğiniz de çok belli yani. Insan hayret ediyor.

Cunku Turkiye'de iliskilerde ciftler hasbelkader ayrilmazlarsa, eee hadi evlenelim artik moduna giriyor. Uyumlu muyuz, hayattan beklentilerimiz ayni mi diye dusunmek ikinci planda kaliyor. Sonra gelsin mutsuz ailelerde buyumek zorunda kalan cocuklar...

Konu sahibi tek sorun bu dediginiz sorun zaten bambaska insanlar oldugunuzu gosteriyor. Bizim kopegimizi bile gunde 2 defa yuruyuse cikarmazsak, acik havada vakit gecirmezse hayat kalitesi duser. Disarida vakit gecirmeyi seven insanlar icin surekli evde kalmak gercekten hayat kalitesini etkileyen bir sey, nasil goze alip evleneceksiniz bilemiyorum. Elinizdeki adam bu yani degistiremezsiniz, evlenirseniz siz uyum saglarsiniz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…