Beni gezmeye götürmeyen odun sevgili

Konu sahibi lütfen dün açılan “fikir verebilir misiniz konu boşanma” başlıklı konuyu okur musunuz.8 aylık evlilik boşanmaya doğru gidiyor konunuz neredeyse aynı.
Orada adam sevgiliyken geziyormuş bir de. Konu sahibesine Londra bileti filan almış. Evlenince o hale gelmiş. Buradaki adam Londra bileti alıp gelse kızcağız bayılacak mutluluktan.

Hayır tüm erkekler böyle değil tabii ki. Plan da yaparız ama çoğunlukla kafamıza göre atlar gideriz. Geceleri bile uyku tutmayınca çıkıp sahil gezdiğimiz, bira içtiğimiz, kokoreç midye yedigimiz zamanlar olur. Evde TV başında hayat mı geçer?

Evlilik teklifi almadan mi evlenmeye karar verip aileleri tanistirdiniz?
Evet tanıştırıp enerjilerine bi bakmak istedik
O değilde insanların çoğu evlilik teklifi bile almıyor veya nişandan sonra alıyor benim için aileler çok önemli olduğu için bir an önce tanıştırmak istedik niye şaşırdınız ki??

Ya birde insan iyi hissetmediği bir ilişkiyi şartmış gibi neden evliliğe götürmek ister? Cidden merak ediyorum bunu. Evlenince göreceğiniz de çok belli yani. Insan hayret ediyor.
Aynen.
Zaten flört sevgililik gibi süreç bir birini tanıma süreci değilimdir,evet ben bu insanla bir ömür geçirebilirim her şeyimizle uyumluyuz veya yok ya ben bununla yapamam diyebilmek için?Uygun olmadığını bile bile evlilik yapınca eşim değişti,konuşacak konumuz yok,beni görmezden geliyor,hiç bir paylaşımımız yok diye konular açılıyor tabi bu süreçte en az bir çocuk şart.Babasına çok düşkün veya çocuğum elimi kolumu bağlıyor yoksa bir dakika durmam var

Bir kadın kendi emin olmadığı birini aile ile tanıştırır mı?boşu boşuna ifşalar mı?yarın kafanızın uyuşmadığına karar verirseniz başka birini daha mı tanıştıracaksınız?
Aile onayı tabiki çok önemli ama siz kendiniz bile emin değilsiniz içinize sinmiyor bu adam o bakımdan

Yoo tam tersi bir kadın ailesinin de tecrübesinden bilgisinden düşüncesinden yararlanmak için tanıştırabilir
Ve evet yarın bi gün olmazsa bir başkasıyla ilgili de tanıştırabilirim

Yoo tam tersi bir kadın ailesinin de tecrübesinden bilgisinden düşüncesinden yararlanmak için tanıştırabilir
Ve evet yarın bi gün olmazsa bir başkasıyla ilgili de tanıştırabilirim
Benim içime sinmeyen tam emin olamadığım adamı ailem beğense ne olacak?

Benim içime sinmeyen tam emin olamadığım adamı ailem beğense ne olacak?
Bir insanın içine sinse veya herşey mükemmel olsa konu açmaz zaten..
bu forumun da amacı başka bakışlar fikirler almak
Belki ben abartıyorum denilebilir mesela
Veya tam tersi bu adamla işin ne gibi yorumlar..
ben zaten emin olsam neden konu açayım ki buraya bu şekilde konu açan ilk kadın ben değilim son da olmayacağım
Bu forumun amacı da problemlere farklı bakışlar kazandırmak yargılamak değil

Neden konu açtınız mı dedim?
Ve evet farklı fikirler almak için açmışsınız ben de fikrimi yazdım?

Nasıl bir çevrede yaşıyorsun da evlilik teklifi almadan aile tanıştırmayı daha doğrusu evlilik kararı almayı normal karşılıyorsun bilmiyorum ama çok üzüldüm konuyu okuyunca senin için. İnsanların çoğu evlilik teklifi bile almıyor diye avunmak bir okuyucu olarak nasıl kötü hissettirdi şu an bana anlatamam.

Ortaklaşa para koyup tatile gitme fikri atsanız ortaya? Veya önerdiniz mi, bilmiyorum.

Bende benim adamı eve sokamıyorum. Hafta sonu geldimi 3 saat evde oturuyorsa balık gibi nefes alamamaya başlıyor. Hemen bir plan program peşine düşüyor benide buna zorluyor. Dün akşam saat 10 hava soguk demedi çoçuk üsür demedi sahilde 10 bin adım attırdı bize zorla.. Ben ona göre biraz daha üşengec kalıyorum ki çalışmıyorum evdeyim. Çalışsaydım eger gezme sevdası yüzünden çok çatışırdık. Eminim dinlenmek isterdim evde. Evlilikte denge önemli, iki tarafın da istemesi lazım, hele bir erkek bir seyi zorla yapıyorsa o çok zorlar kadını. Nişanı biraz uzatmalısın iyice tanıyın birbirinizi çünkü evlenince bu hali hiç çekilmez bir hal alabilir sizin için.

Son düzenleme:
Adam iyidir hoştur eminim siz de öylesinizdir de o kadar farklı zevkleriniz var ki… İlişkiyi nasıl nişanlanma evresine getirdiniz anlamadım.

Çiftlerin beraber sosyalleşmesini gerektiğini düşünürüm. Benimle tatile gelmek istemeyen adamı ben de istemem. Tatil alışkanlığı çok önemli.

Ama siz ayni kafalarda degilsinizki evlenincede bu aorun her zaman olucak ve basit bisey degil o hep evde oturmak isteyecek hep catisacaksiniz. Ben olsam bu tatilide onun yanina giderim eger yine hicbisey yapmamissa ozenilmis bir evlilik teklifi etmezse oturur konusur ayrilirdim. Ayni bakis acisinda olmadiginiz biriyle mutlu olamazsiniz bende gezmeyi cok severim esim evde duralim dese yada bana ayak uydurmasa yilar boyle gecermiydi gecmezdi

Ayyy 70 yaşında dede bu.

Ben de kendiliğimden plan yapmam ama biri yapsa teklif etse asla hayır demem. Sadece kendim araştırmayı sevmiyorum. Sizinkine hazır plan sunuyorsunuz pahalı diyor bilmem ne diyor.

Bu adam balonla dolaşırken evlilik teklif etse ne olur? Göz boyamak olur, evlenince kaldığı yerden devam. Kadınlarda gereksiz bir ben bunu değiştiririm özgüveni var ama değişmez ki.

Bu kafayı anlamıyorum sürekli sevgilim beni gezdirsin tatile götürsün etsin saçma geliyor ikinizin kafası aynı değilse çok mutsuz olursunuz beklenti içinde olmak karşındakinin bunu yapmayacak olması çok üzer. kendi adıma beklentimi karşılamayan beni önemsemediğini düşündüğüm şımartmayan adamla işim olmaz. Ama hayatımdaki adam böyle şeyler yapmıyorsa derim kendi kendime demek ki bu ilişkide olmamam lazım. Çünkü o adamı ben seçtim ilişkiyi ben yaşıyorum demek ki benim suçum bana uygun birini bulmam lazımdı. Evet ekonomi kötü ama olay ekonomi değil yani evlilik teklifi yapmak hediye almak gezmek bunlar ekonomi gerektirmiyor bence. Romantik olan önemseyen adam bir şekilde bunu gösteriyor. Evlenince ne olacak oturacak tv karşısında. Bazen öyle fırsatlar oluyor ki gerçekten çok ucuza güzel vakit geçirme şansı oluyor

Bir ömür eşleriyle sevgilileriyle gezenleri izleyip sızlanırsın artık bu adamla tv karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…