Beni gezmeye götürmeyen odun sevgili

Adam sevmiyor demek ki yada gereksiz masraf görüyor.
Evlilik hazırlığı yapıyorsunuz.Evlenmek kolay mı bu devirde çok büyük bir yükün altına girecek bu adam.
Sonuçta imkanları belli.
Yani herkesde heralde sürekli geziyor tozuyor valla ben evden çıkamıyorum uzun süredir .
Bu seni sevmediğini göstermez zaten sevmese niye evlenmek istesin.
Sen yok bu adam bana göre değil ben gezip tozmak istiyorum dersen ayrıl o zaman

Ömür boyu evde oturur survivor izlersiniz, böyle bir hayat istemiyorsanız (ki istemiyorsunuz) nişanı erteleyin, değişmezse önünüze bakın

Böyle farklılıklarla evlenip mutlu olacağınızı falan da düşünüyor musunuz peki?
Sevgililigin bu kadar ruhsuz geçtiğini ilişkinin evlilik hali daha beter olacak ve siz gayet farkında olarak, bile bile evlenmiş olacaksınız.

Eğer evlilikte de bu tarz beklentileriniz olacaksa karşınıza alıp konuşun isteklerinizi söyleyin ve bu durum istediğiniz gibi olmadan nişan işine bulaşmayın derim. Şimdiden böyleyse evlilik tam bir hayal kırıklığı olur sizin için.

Adam elinden geldiğince bişeyler yapıyormuş işte yoksa sen helikopterle ya da denizin altında falan mı teklif bekliyorsun. Böyle şeyleri anca iş adamları falan yapabilir. Adam belliki zengin değil ve sen de onu öyle kabullenmişsin, yetinmeyi bilmelisin o zaman.

Eşimle uzunca bir süredir ekonomik kriz sebebiyle hotel gibi yerlerde tatil yapamıyoruz. Hatta bir süredir birbirinize obje alıp hediyelesmeme, sadece günümüzü
güzel deneyimlere harcama kararı aldık. Bunlar nedir? Kamp yapmak, masaja gitmek, bisikletle gezi yapmak, havalar müsait olduğu her vakit çantamiza evden yiyecek koyup yeşil alanlara gidip tüm gün dostlarimizla oturmak. Bizim merak ettiğimiz konserler pahalı diye uzun zamandır gitmiyorduk ama doğumgünüm için özel istekte bulundum ve bilet aldık. Bu yıl da muhtemelen hotellere para harcayamiycaz. Ama birimiz bunalmış hissederse ve bir gece de olsa doğası veya denizi olan bı yerde kalıp oranin tadını çıkarmak isterse bunu reddedemeyiz. Çünkü bu sevgiyle alakalı. Sevgilinize çok mutsuzum çok tükenmiş hissediyorum sana birkaç tatil seçeneği sunacağım ve birini seçmeni istiyorum demeniz gerek. Bu isteğinizi reddediyorsa ayrilmanizi öneriyorum.

Afedersin de b*k gibi bir ilişki içindesin. Bir de uzak şehirde. Sana bu kadar istediğini vermeyen bir ilişki için üstelik mesafe de var, daha neyin evliliğini düşünüyorsun acaba? Evlenince değişir mi sanıyorsun sanki evlenince bu kazma seni her hafta sonu rüya gibi yerlere götürecek :) evlenirsen herifin sonlarını yıkar yemeğini ütüsünü yapmaktan öteye gidemezsin. Cinsel hayatın sıkıcılığına değinmiyorum bile. Ay okudukça içim şişti, nesine katlanıyorsun?

İstediğinizi çok net dile getirmişsiniz buna rağmen binbir bahane bulması çok itici geldi bana. Fiyatı fazla değil diyorsunuz ama sevgilim çok istese bir yeri benim için çok pahalı bile olsa ayarlamaya çalışırdım. 5 gün değil de 2 gün ama mutlaka yapardım. Bu biraz cimrilige kaçıyor bence ozensizlikten.
Lisedeyken arkadaslarimla gezerken bir bileklik beğenmiştim o zamanın bir asgari ücreti kadardı fiyatı duyunca AA cok pahalıymış deyip çıkmıştım bunu da o zaman ki sevgilime anlattım ne yerini söyledim ne nasıl bir şey olduğunu ne yapmış etmiş o parayı biriktirmiş sonra da sora sora o bilekliği almıştı bana dogum gunumde. Yıllar geçti hala unutamam bunu mesela.

Adamın aile yaşantısı nasıl? Ailesi gezmeyi sever mi israf olarak mi görür? Sevgilin senden önce nereleri gezmiş görmüş? Gezmeyi sevmiyor mu yoksa para harcamak mi istemiyor? Bunları çözmeden sakin nişan yapma. Bende gezmeyi yeni deneyimleri çok seven biriyim eşim tersi olsa asla gecinemezdik.

Ya birde insan iyi hissetmediği bir ilişkiyi şartmış gibi neden evliliğe götürmek ister? Cidden merak ediyorum bunu. Evlenince göreceğiniz de çok belli yani. Insan hayret ediyor.

Ama biz bugüne kadar sayılıdır gezmeye gitmemiz ve hepsi de benim kinlenip kavga etmem üzerine yapılan planlar oldu ve bu sebeple mutlu bile olamadım.
Sizin için ,hayalkırıklıkları artık kine dönüşecek kadar süreniz dolmuş sanki.Bence acele etmeyin çünkü farklı pencerelerden bakıyorsunuz hayata.

Ailesi hiç gezen keyif yapan insanlar değil. Ama benden önce kendisi bir sürü yeri gezmiş deneyimlemiş biri.
Bunu da hatırlattım kendisine ‘birçok yeri gezdin gördün benimle bi emekli moduna girdin sen o zamanlar nasıl geziyorsan şimdi de yapabilirsin dedim defalarca
Bir ara parayı bir ara arabasını bir ara vaktinin olmamasını bahane etti. Şimdi ise haftasonu vakitleri olması dışında diğer tüm problemleri çözüldü. Arabası da var parası da ama gezme problemi yine aynı.
Birkaç kere çok şiddetli tartışmam sebebiyle kesenin ağzını gerçekten açıp bir iki yere götürdü. Ama o zamanlar tartışmalar üzerine yaptığı için hiç keyif almadım. Bir de senelerdir anlamadığı bir şey var ki; benim beklentim pahalı yerlere götürüp altında ezilmem değil, benim beklentim sadece düşünülmüş romantik geziler..

e aileler ne maksatla tanıştı. evlenmek için değil mi? yani aranızda evlilik lafı geçti. yani evlilik teklifi beklentiniz de hayal kırıklığı olacak gibi..

Bence bu kadar hassas olduğunuz bir konuda bu kadar duyarsız biriyle devam etmeyin. Evlendikten sonra da düğün borcu var diye evi beklersiniz.

Evlilik teklifi almadan mi evlenmeye karar verip aileleri tanistirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…