Beni görmek istemeyen bir öğretmen, yıllar sonra peki ne demeli

Çok tatlısınız:)
Evet takmamak gerek ama işte insani etkileyen birsey olunca insan ister istemez unutuyor gibi ta ki o şeyle karşı gelince

Herhalde klasikten okusam ruhuna iner:)

Helal olsun aynı ben

Hiç muhattap bile almayın zaten öğretmenler bazı öğrencilerini hiç unutmaz yıllar geçti bazı öğretmenlerim hâlâ hatırlarlar beni siz de aklında kaldıysanız mutlaka hatırlayacaktır.

Lise öğretmenlerimle karşılaşırsam görmezden gelirim, benim de pek iyi anılarım yok onlarla ilgili. Özel konularımı bile dedikodu malzemesi yaparlardı. İlkokul ortaokul öğretmenlerimi severdim ama, onların zararını görmedim. Lisede arkamdan konuşan resmen birçok öğrencinin arkasından dedikodu yapan gruptakiler mat oldu zıahaha Allah’ın dedikoducuları. Ben hepsini geçtim mesleki anlamda. Ben yerinizde olsam tanımazlıktan gelirdim, a evet hocam şimdi biraz çıkardım falan derdim ki biraz kötü hissetsin.

Kasmaya gerek yok.
Selamlaşır geçersiniz.
Şöyleydi böyleydi olaylara girmeye gerek yok. Saygılı ve mesafeli durun.
Siz kendinizi geliştirmeye bakın.
O görse de görmese de onun hayatına bir katkınız yok. Siz kendi hayatınıza ne katkı sağlıyorsunuz buna odaklanın.

İlkokul öğretmenim olacak şahıs da zaten anne baba ayrı, arkamda da duran yok diye beni öldüresiye dövmüştü koca sınıfta. Elleri kırılsın asla helal etmiyorum hakkımı, sessiz sakin ve ailesi de parçalanmış olunca dövülmeye layık oluyordu öğrenciler
Konuyla alakası yok da yorumları okuyunca paylaşayım dedim çoğumuzun var demek ki böyle acı anısı

Böyle bir öğretmen de bende vardı. İnanin şuan bile kendisini haklı görüyordur. Sizi kiskanmıs olması bile olası. Hatta eşi sizi övdüyse o nedenle bile bilenmiş olabilir. Buna benzer birseyi yaşamıştım. Bir hocam beni seversi nişanlisı da ogretmendi. Muhtemelen beni övdü nişanlısına. Taktı kadın bana cidden.

Başka bir matematik hocam da denemede iyi yaptım diye sinirlenmişti . Favori ogrencisini gectim diye bana tek seferlik gectin başka geçemezsin demişti. Psikopat mı ne cidden.

Bir de aşırı sessiz ve kırılgan bir oğrenciydim o yıllar.

Yine bir kadın hoca vardı. Okuldaki tüm kizlara yapmadığı kalmadı..dövdügü kızlar bile oldu o derece. Sonuç yok. Umarım hayatı b.k gibidir.

Aklıma Shakira nın "müzik öğretmenim bana cırtlak bir sesin va mümkünse konuşma bile demişti" diye bır sözü geldi

Aklıma Shakira nın "müzik öğretmenim bana cırtlak bir sesin va mümkünse konuşma bile demişti" diye bır sözü geldi
Ahhaha gerçekten öyle bir durum oldu beni nedense serbest örneklere kaldırmadı şöyle söyleyeyim
Müzik dersim çok düşüktü aynı memleketi olan yüksekti hakkımı helal etmiyorum bak aklıma geldi dellendim yine

Ahhaha gerçekten öyle bir durum oldu beni nedense serbest örneklere kaldırmadı şöyle söyleyeyim
Müzik dersim çok düşüktü aynı memleketi olan yüksekti hakkımı helal etmiyorum bak aklıma geldi dellendim yine
Bir de Shakira ton olarak o kadar arafta ki
Ben şahsen beğenmiyorum:)

Evet eşi sürekli okula gelirdi yani bazı şeyleri hatırlayınca parçalar yerine oturuyor ama keşke o dönem daha ileri gitseydim
Ayrıca da sesi hiç güzel değildi :)

Hiç kaçırmam şansımı. Benim de bana zorbalık yapan bir öğretmenim yıllar sonra instagramdan takip isteği atmıştı. Hemen yazdım mesajda ne kadar kötü bir öğretmen olduğunu bana hissettirdiklerini. Yüzyüze görsem yüzüne de söylerim. Öğretmenlik sadece derse girip çıkma olmamalı. Üstte öğretmenin suçu değil fark etmemek demişler ama sınıfta kaç tane müziğe çok yetenekli insan olabilir ki. Onları da keşfedip doğru yönlendirmek müzik öğretmeninin görevi.

Evet katılıyorum bence bir öğretmenin görevi hele ki o alanın eğitimini veriyorsa... Bizim öğretmenlik anlayışımız farklı demek ki
Çok zor bişey değil ki nice usta isimlerin arkadaşınds hep bir öğretmen varmış bunu hep duyuyoruz..

Kendimde bir öğretmen olarak çok öğretmen zorbalığına maruz kaldım. Direkt onlar uygulamasalar bile engel olmadılar. Hala gördüğüm zaman tuhaf hissediyorum. Kendime diyorum sen o zaman ki küçük kız çocuğu değilsin. Ama hala kötü hissediyorum. Hakkım helal değil. Ben ergendim çocuktum ama onlar yetişkindi. Görevlerini yerine getirmek yerine sevdikleri öğrenciler ile zorbalığa maruz kalanları ağızlarına sakız yaptılar. Hatta hiç unutmam hoşlandığım bir çocuk vardı. Tutup onunla konuşup benimle dalga geçmişti. Ben yüzüne vurmuştum yıllar sonra siz böyle böyle yapmıştınız ama merakınıza rağmen evlenememişsiniz ahım tutmuş demek ki diye.

Ağzınıza sağlık aslında dan diye söylemek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…