- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Ben güzwllikle olmadığını biliyorum.bende bi iticilik var
Hımmm iticilik diyosun o zaman soğuk birisin öylemiBen güzwllikle olmadığını biliyorum.bende bi iticilik var
Ben seviyorum.şükür.
Bence ta kendisi,
Cevapta vermiyor casper hanim
Resim hönderdikten sonra buraya her kime benzetiyolarsa o değil ve haklı yaz ama.çünkü resim yolladıım yorum yapmıyoSen kespırsan ben hayalet avcisiyimBi resim gönder sorunun neymiş birde yabanci göz olarak bizler yorumlayalim. Özelden de gönderebilirsin.
Ölçtüm,istemiyoGüzellikle bu işlerin çok alakası yok. Çok güzel olursun herkes seni fark eder ama asıl istediğin kişiyle kimyan uyuşmaz, o da seni beğenir ama anlaşamazsınız, sen sonradan soğursun vs. vs. Önce güzel olmadığını kafandan sil at. Sonra iyice kafaya koymuşsan kendini ona fark ettirmeyi bu yönde adımlar at. Göz göze gelmeye çalış, git soru sor, selam ver... adamın nabzını ölçmüş olursun bu şekilde daha fazla takılıp kalmazsın başka bir yol çizersin kendine
Gönder bakalım bekliyorum.Resim hönderdikten sonra buraya her kime benzetiyolarsa o değil ve haklı yaz ama.çünkü resim yolladıım yorum yapmıyo
Ölçtüm,istemiyo
Yoo takılmadım.sorun adam değil.kimse görmüyoO zaman yeni arayışlara gir başka birileri varsa etrafında. aynı adamda takılıp kalma kendini yersin. herkes herkesi beğenmiyor maalesef, eminim senin de beğenmedğin ama seni çok beğenen birileri olmuştur. çirkinim deyip durma ayrıca. kendinle barışmayı, baş etmeyi öğren.
Çok izledik sanırımBeni de kimse görmüyor. Bugün karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yanmasına rağmen arabanın biri beni görmedi. Az daha eziliyordum.
Sonra markette kasaya gittim, bekliyorum sıra yok ama kasiyer beni görmüyor. Pardon diyorum görmüyor. Çok acı verici. Seni çok iyi anlıyorum. Casper gibi olmak iğrenç bir şey oysa ki casper benim en sevdiğim çizgifilm ve aynı zamanda ilk bilgisayarımdı.
Yoo takılmadım.sorun adam değil.kimse görmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?