Beni görmüyor..

Ben güzwllikle olmadığını biliyorum.bende bi iticilik var

Bir kere sabah uyandiginda yataktan gülerek kalkmayi denermisin ?

Mesela evindeki bi cicegi sev
Annene Günaydın De
Yüzünü yikamaya gittiginde aynada kendine gülerek bak
Bunları dene bence farkı goreceksin

Saç modelinizi ya da saçınızın rengini değiştirip kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilirsiniz.Makyajınız giyiminize özen gösterin.Parfüm sıkın.benim bir tanıdığım böyle yapardı özgüven kazanmak için.dersanede biriyle tanışmıştı.

Sen kespırsan ben hayalet avcisiyim Bi resim gönder sorunun neymiş birde yabanci göz olarak bizler yorumlayalim. Özelden de gönderebilirsin.

Sen kespırsan ben hayalet avcisiyim Bi resim gönder sorunun neymiş birde yabanci göz olarak bizler yorumlayalim. Özelden de gönderebilirsin.
Resim hönderdikten sonra buraya her kime benzetiyolarsa o değil ve haklı yaz ama.çünkü resim yolladıım yorum yapmıyo

Güzellikle bu işlerin çok alakası yok. Çok güzel olursun herkes seni fark eder ama asıl istediğin kişiyle kimyan uyuşmaz, o da seni beğenir ama anlaşamazsınız, sen sonradan soğursun vs. vs. Önce güzel olmadığını kafandan sil at. Sonra iyice kafaya koymuşsan kendini ona fark ettirmeyi bu yönde adımlar at. Göz göze gelmeye çalış, git soru sor, selam ver... adamın nabzını ölçmüş olursun bu şekilde daha fazla takılıp kalmazsın başka bir yol çizersin kendine

Ölçtüm,istemiyo

Ölçtüm,istemiyo

O zaman yeni arayışlara gir başka birileri varsa etrafında. aynı adamda takılıp kalma kendini yersin. herkes herkesi beğenmiyor maalesef, eminim senin de beğenmedğin ama seni çok beğenen birileri olmuştur. çirkinim deyip durma ayrıca. kendinle barışmayı, baş etmeyi öğren.

Yoo takılmadım.sorun adam değil.kimse görmüyo

Beni de kimse görmüyor. Bugün karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yanmasına rağmen arabanın biri beni görmedi. Az daha eziliyordum.
Sonra markette kasaya gittim, bekliyorum sıra yok ama kasiyer beni görmüyor. Pardon diyorum görmüyor. Çok acı verici. Seni çok iyi anlıyorum. Casper gibi olmak iğrenç bir şey oysa ki casper benim en sevdiğim çizgifilm ve aynı zamanda ilk bilgisayarımdı.

Çok izledik sanırım

Yoo takılmadım.sorun adam değil.kimse görmüyo

E bu daha kötü. beğendiğin adam görmese üzül anlarım da herkesten sana ne? sokakta ne idüğü belirsiz herifler tarafından bakılmak koltuklarını kabartmıyo kimsenin. eminim burada sana akıl vermek, kendini iyi hissettirmek için yazan çoğu kişi kadar güzelsindir sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…