- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
hahaha harika bir lafsen de maymuna benziyosun ben lafını ediyormuyum derdim. birde yemine edeyim. gönder gitsin ya kendini bişey sanıyor.
Valla burda kimseden güzellik çirkinlik onayı beklemiyorum.Öyle olsa fotomu koyar sayfaya beni yorumlayın derim.Biz kadın milleti ne meraklıyız lafı başka yere çekip çemkirmeye değil mi? Sevgilimle aramda geçen diyalogları birebir anlatıyorum ve diyaloglardan ne anlamalıyım beni beğeniyor mu beğenmiyor mu diye soruyorum.Size beni görmeden şahsi yorumlarınızı sormuyor ve kendimi de ne övüp ne yeriyorum lakin herkes bakış açısı kadar anlıyor.ay ben daha güzelim
nasıl yani güzel daha güzel dahada güzel bir kızımız şu esra ceyda kardeşlermiydi onları anımsattın
söyledim bugün gaza gelip valla ama bi önceki sayfada dediklerimi dedi.özetle Aslında beni çok beğeniyormuş başlarda intikam için yeriyormuş.Esra erolu da güzel bulurmuş sadece Leylayı daha güzel bulduğundan öyle demiş ki ben sadece esrayı anımsatıyormuşum yoksa daha güzelmişim bla bla bla.Bırakmam seni seviyorum vazgeçmem senden diyor.Öyle dediğinde bendeki yelkenler suya iniyor. :/sen niye konu malzemesisin ya sonradan sende tahribat bırakır benden demesi begenmiyorsan aha kapi buda sapı diceksin özgüvensiz gibi sessiz kalma .
söyledim bugün gaza gelip valla ama bi önceki sayfada dediklerimi dedi.özetle Aslında beni çok beğeniyormuş başlarda intikam için yeriyormuş.Esra erolu da güzel bulurmuş sadece Leylayı daha güzel bulduğundan öyle demiş ki ben sadece esrayı anımsatıyormuşum yoksa daha güzelmişim bla bla bla.Bırakmam seni seviyorum vazgeçmem senden diyor.Öyle dediğinde bendeki yelkenler suya iniyor. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?