- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
konuyu okuyunca bende aunı şeyi düşündüm
Seni göresim geldi :))yaşlar 24 hanımlar.Ve bence de üçü de birbirine benzemiyor ama bunu onlardan ziyade herkes yapıyor önceki erkek arkadaşım ve ailesi de Nehir Erdoğana benzetirdi Bilmiyorum tipim çok karma galiba yolda gören bile bişey diyor ve bu durumdan aşırı rahatsızım kendime benzemek istiyorum valla ya. Bide hiçbiri birbirine benzemezken insan bu millet beni nasıl görüyor diye düşünüyor.Annesinin suçu yok kadıncağız olabilir anımsatmıştır ama sevgilimin yanımda beni benzettiği kadını gömmesi garip.Yani ben burda birilerine benzetilmeyi çok takamıyorum alıştım.Ama benzettiği kadını gömmeseydi keşke.Ve evet bence de erkek arkadaşımın çoğu yaptığı ergence esmer sevmezmiş yok bilmem neymiş? İnsan bunu sevgilisine der mi?
evetZaha Hadid'e mi acaba :)
Birincisi ben asla kotu niyetle yazmadim espri amacli yazdigim bi mesajdi fakat bunu bile kompleks yapacak kadar eziksen haline uzuldum. Foto isteyen ben degilim hic de merak etmiyorum bunu bu kadar sorun edip konu acacak kadar ozguvenu dusuk insanla da polemige giremem. :)eveeeettt gerçek hayatta özgüveni düşük olup burda millet üzerinden ego tatmin etmeye çalışan tipler de geldiğine göre dağılabiliriz.Eminim Esra Hanım da sizden güzeldir :) Zaten leyla esra meselesi değil mevzu ama birilerini eziklersem kendimi tatmin ederim düşüncesi böyle anlamaya yol açıyor galiba.Ne Esraya benzetmesini taktım ne Leylaya benzetilmekten övündüm.Sadece hem benzetip sevgilim olarak hem yermesi hoşuma gitmedi rahatsız etti.Konu benzeyip benzememem değil.Cidden şu olayı adam akıllı okuyup mantıklı yorum yapan herkese teşekkür ederim.Millet ne kadar meraklı sanalda ego tatmin etmeye çalışıp milleti yermeye çalışmaya ya.Yok foto at yok bilmem ne.
+1sen de maymuna benziyosun ben lafını ediyormuyum derdim. birde yemine edeyim. gönder gitsin ya kendini bişey sanıyor.
İnsanlarda merak uyandiriyor konun. Bende görmek istedim merak ettim çünkü burda çok güzel bi bayan kıyafetleri hakkında konu açıp proflini inceleyip güvendiği bayanlara boy boy resim gönderdi . Çünkü merak ettik tarzı nedir senide merak ettim şahsen o kadar insana benzetilen biri nasıl bişey diye resmi atıp atmamak sana kalms ama burda tepki verlck bişey yok yanieveeeettt gerçek hayatta özgüveni düşük olup burda millet üzerinden ego tatmin etmeye çalışan tipler de geldiğine göre dağılabiliriz.Eminim Esra Hanım da sizden güzeldir :) Zaten leyla esra meselesi değil mevzu ama birilerini eziklersem kendimi tatmin ederim düşüncesi böyle anlamaya yol açıyor galiba.Ne Esraya benzetmesini taktım ne Leylaya benzetilmekten övündüm.Sadece hem benzetip sevgilim olarak hem yermesi hoşuma gitmedi rahatsız etti.Konu benzeyip benzememem değil.Cidden şu olayı adam akıllı okuyup mantıklı yorum yapan herkese teşekkür ederim.Millet ne kadar meraklı sanalda ego tatmin etmeye çalışıp milleti yermeye çalışmaya ya.Yok foto at yok bilmem ne.
teşekkür ederimKeşke beni de benzetseler ama mimarlık yönündenÇok çok daha güzelsinizdir bence Zaha hadid'e hayran biri söylediyse gözüne güzel geldiğinden söylemiştir, bana da hoş gelir hayran olduğumdan :)
bana şey diyo beni çok peşinden koşturdun diye özgüvenini kırmak istiyodum başlarda.İntikam almaya çalışıyodum diyo ama hiç içime sinmiyo ve inanamıyorum.ben böle tiplere sinir olurum yaşadığımdan biliyorum
adam onda sene peşimden koş sora zaferini kazan...
sora soğuk davran ... öle olsa dersimi almişim. peşimden koşana hiç yüz vermiycektim.
koşa koşa giderdi o...
ayrıca seni kimseyede benzetmek zorundada degil her insanin kendi ayri güzelliği vardir.. beğenmiyorsa seninle neden sevgili?? benzetiyo diye mi olmuş!!!
ben de jennifer lopez, scarlett johansson ve eddie murphy e benziyorum
Ya ben kendimi zaten beğeniyorum gerçi şimdi burda özgüvene tahammülü olmayan kk üyeleri üşüşücek tepeme de.Ben aynaya baktığımda gördüğüm kızı güzel buluyorum açıkcası bu zamana kadar öyle de hissettirildi.Bana ilk ay yaptığı hareketlerin(esmerliği eleştirmesi,sıradansın demesi vs.) ben onu biraz beni tavlarken uğraştırdığım için intikam amaçlı olduğunu söylüyor.Kimse onu o kadar uğraştırmamış güya.Ama benim içime bi kere kurt düştü artık intikam için yaptığına emin olamıyorum.Beni beğenmediğini düşünmekte beni üzüyo.Sevdiğim insan sonuçtaeveeeet tabi ki. Bırakın neyse ne kime benzetiyosa benzetsin. Ben tekim kimseye de benzemiyorum diyin geçin. Kendinizi de çok beğenin, hatta baya beğenin ki karşınızdaki zaten bundan etkilenir. Siz kendinizi beğenirseniz kimse ağzını açamaz ki.
bence sizin ölesiniz gelmiş abartmayın yani çok güzel bi kadın değil ama çirkin de denecek bir kadın değil.Zevk meselesi fakat.Adam miyop bence
Bu arada biri beni esra erola benzetse ölmem lazim net
Oteki leyla kim tanimiyorum yalniz :)
Iste biri bana dese ölmem lazim diye ondan soyledim zaten :) sizde sinir stres fazla biraz sanirim herkesi tersliyorsunuz ama konunuz komik biz napalim? Uc kisi ucu de birbirine benzemiyor ama siz onlara benziyorsunuz ilginc. Erkek arkadasiniz kisi de sizi birilerine benzeterek cok buyuk yanlis icerisinde yalniz onu diyeyim ve kapatayim konuyu:) sevgilerbence sizin ölesiniz gelmiş abartmayın yani çok güzel bi kadın değil ama çirkin de denecek bir kadın değil.Zevk meselesi fakat.
Iste biri bana dese ölmem lazim diye ondan soyledim zaten :) sizde sinir stres fazla biraz sanirim herkesi tersliyorsunuz ama konunuz komik biz napalim? Uc kisi ucu de birbirine benzemiyor ama siz onlara benziyorsunuz ilginc. Erkek arkadasiniz kisi de sizi birilerine benzeterek cok buyuk yanlis icerisinde yalniz onu diyeyim ve kapatayim konuyu:) sevgiler
Neden bu kadar irdeliyosun akıl var mantık var beğenmese senle zaten neden olsun. Silah zoruyla mı beraber senle? Hiç aklını bulandırma bence. Yoktan dert üretme kendine boşver.Ya ben kendimi zaten beğeniyorum gerçi şimdi burda özgüvene tahammülü olmayan kk üyeleri üşüşücek tepeme de.Ben aynaya baktığımda gördüğüm kızı güzel buluyorum açıkcası bu zamana kadar öyle de hissettirildi.Bana ilk ay yaptığı hareketlerin(esmerliği eleştirmesi,sıradansın demesi vs.) ben onu biraz beni tavlarken uğraştırdığım için intikam amaçlı olduğunu söylüyor.Kimse onu o kadar uğraştırmamış güya.Ama benim içime bi kere kurt düştü artık intikam için yaptığına emin olamıyorum.Beni beğenmediğini düşünmekte beni üzüyo.Sevdiğim insan sonuçta
Bence forumda herkes Adriana Lima kimse kimseyi beğenmiyo.Hayır sevgilim bana tuhaf geliyodu birileri beni anlar hani yol gösterir diye düşündüm de ama sanırım çoğu insan onun gibiymiş zaten.Bide ben kendimi benzetmiyorum kimseye sürekli sanki ben benzetiyorum gibi bi algı oluştu.Beni insanlar sürekli birilerine benzetip duruyo diyorum inanın daha bi sürü de isim var.Hoşnut değilim ama bakış açısıdır belki biri kaşımı biri gözümü biri gülüşümü birine benzetiyodur.Anımsatıyo diye bi laf vardır ya.öyle geliyo galiba insanlara.benim suçum ne Allah aşkına bana yükleniliyo onu anlamadım.bence esra erol güzel biri yahu tip olarak
Valla en azından neyi sorduğumu anlayıp tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Garip bi platform burası,çoğu insan gerçek hayatta ne kadar ezilmişse buraya gelip gerçek hayattaki insanlara duyduğu kini, millete bulaşık olmaya çalışarak atmaya uğraşıyor.İnsan bişey sorduğuna soracağına pişman oluyor. Siz neyi sorduğumu anladınız.Alınganlık mı ediyorum yoksa haklı mıyım demek istemiştim.Bir yandan seviyorum ve sevgi ha deyince bulunan bişey değil.Ama bir yandan da ince ruhlu bir adam gibi gelmiyor bana bi ömür geçer mi diyorum bilemedim.Neden bu kadar irdeliyosun akıl var mantık var beğenmese senle zaten neden olsun. Silah zoruyla mı beraber senle? Hiç aklını bulandırma bence. Yoktan dert üretme kendine boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?