Beni güzel bulmuyor mu?

Seni göresim geldi :))

Birincisi ben asla kotu niyetle yazmadim espri amacli yazdigim bi mesajdi fakat bunu bile kompleks yapacak kadar eziksen haline uzuldum. Foto isteyen ben degilim hic de merak etmiyorum bunu bu kadar sorun edip konu acacak kadar ozguvenu dusuk insanla da polemige giremem. :)

İnsanlarda merak uyandiriyor konun. Bende görmek istedim merak ettim çünkü burda çok güzel bi bayan kıyafetleri hakkında konu açıp proflini inceleyip güvendiği bayanlara boy boy resim gönderdi . Çünkü merak ettik tarzı nedir senide merak ettim şahsen o kadar insana benzetilen biri nasıl bişey diye resmi atıp atmamak sana kalms ama burda tepki verlck bişey yok yani

Keşke beni de benzetseler ama mimarlık yönünden Çok çok daha güzelsinizdir bence Zaha hadid'e hayran biri söylediyse gözüne güzel geldiğinden söylemiştir, bana da hoş gelir hayran olduğumdan :)
teşekkür ederim
muhteşem güzellikte olmasam da kendimce bir çekiciliğim var bence
ama zaha hadid ayrıdır evet yapılarımız onun izi gibi iz bıraksın diyelim

bana şey diyo beni çok peşinden koşturdun diye özgüvenini kırmak istiyodum başlarda.İntikam almaya çalışıyodum diyo ama hiç içime sinmiyo ve inanamıyorum.

Ya ben kendimi zaten beğeniyorum gerçi şimdi burda özgüvene tahammülü olmayan kk üyeleri üşüşücek tepeme de.Ben aynaya baktığımda gördüğüm kızı güzel buluyorum açıkcası bu zamana kadar öyle de hissettirildi.Bana ilk ay yaptığı hareketlerin(esmerliği eleştirmesi,sıradansın demesi vs.) ben onu biraz beni tavlarken uğraştırdığım için intikam amaçlı olduğunu söylüyor.Kimse onu o kadar uğraştırmamış güya.Ama benim içime bi kere kurt düştü artık intikam için yaptığına emin olamıyorum.Beni beğenmediğini düşünmekte beni üzüyo.Sevdiğim insan sonuçta

bence sizin ölesiniz gelmiş abartmayın yani çok güzel bi kadın değil ama çirkin de denecek bir kadın değil.Zevk meselesi fakat.
Iste biri bana dese ölmem lazim diye ondan soyledim zaten :) sizde sinir stres fazla biraz sanirim herkesi tersliyorsunuz ama konunuz komik biz napalim? Uc kisi ucu de birbirine benzemiyor ama siz onlara benziyorsunuz ilginc. Erkek arkadasiniz kisi de sizi birilerine benzeterek cok buyuk yanlis icerisinde yalniz onu diyeyim ve kapatayim konuyu:) sevgiler

Neden bu kadar irdeliyosun akıl var mantık var beğenmese senle zaten neden olsun. Silah zoruyla mı beraber senle? Hiç aklını bulandırma bence. Yoktan dert üretme kendine boşver.

bence esra erol güzel biri yahu tip olarak
Bence forumda herkes Adriana Lima kimse kimseyi beğenmiyo.Hayır sevgilim bana tuhaf geliyodu birileri beni anlar hani yol gösterir diye düşündüm de ama sanırım çoğu insan onun gibiymiş zaten.Bide ben kendimi benzetmiyorum kimseye sürekli sanki ben benzetiyorum gibi bi algı oluştu.Beni insanlar sürekli birilerine benzetip duruyo diyorum inanın daha bi sürü de isim var.Hoşnut değilim ama bakış açısıdır belki biri kaşımı biri gözümü biri gülüşümü birine benzetiyodur.Anımsatıyo diye bi laf vardır ya.öyle geliyo galiba insanlara.benim suçum ne Allah aşkına bana yükleniliyo onu anlamadım.

Neden bu kadar irdeliyosun akıl var mantık var beğenmese senle zaten neden olsun. Silah zoruyla mı beraber senle? Hiç aklını bulandırma bence. Yoktan dert üretme kendine boşver.
Valla en azından neyi sorduğumu anlayıp tavsiye verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Garip bi platform burası,çoğu insan gerçek hayatta ne kadar ezilmişse buraya gelip gerçek hayattaki insanlara duyduğu kini, millete bulaşık olmaya çalışarak atmaya uğraşıyor.İnsan bişey sorduğuna soracağına pişman oluyor. Siz neyi sorduğumu anladınız.Alınganlık mı ediyorum yoksa haklı mıyım demek istemiştim.Bir yandan seviyorum ve sevgi ha deyince bulunan bişey değil.Ama bir yandan da ince ruhlu bir adam gibi gelmiyor bana bi ömür geçer mi diyorum bilemedim.

Erkekler için durum sandığından farklı gelişiyor malesef... Erkek çabalar, peşinden koşar sen gerçekten seviyor sanarsın. Belki gerçekten de seviyordur ama birkaç değişken var.. Sen şu an pohpohlanma ihtiyacı duyuyorsun sadece, o da aksine seni eziyor.

Ülkede kız sayısı erkek sayısından çok daha az olduğu için erkeklerde bir yokluk durumu, kızlarda da ego şişmesi oluyor. Biz zannediyoruz ki çok güzeliz, çok talep görüyoruz bu sürekli böyle sürüp gidecek.. Kızlarda süregelen bu ego şişmesinden dolayı erkekler önüne gelene yazmaya başlıyor, çoğu yapar bunu yani hangisi düşerse hesabı.. Ortada senin sandığın gibi duygusal bir şey yoktur, çoğu kere zorla oluşturulan bir bağ vardır sırf kız tavladım sevgilim var demek için bile sevgili yapmaya çalışırlar, sen kaşına gözüne yandığını sanırken... Hatta onların tabiriyle yemek, kız niyetliyse cinsel ihtiyaçlarını gidermek için bile kızların peşinde koşulmaya değer onlar için. Birde bizi gözlerinde büyütürler, bunu biraz da biz oluşturuyoruz ego şişmesinden dolayı... Malum günde 5-10 kişi yazıyor güzel birine. Elde edene kadardır herşey, bazı şeyler normale dönmeye başlar, gözdeki perde kalkar vs.... Elde edilen şeyinin değerinin düşmesi bir yana tanıdıkça veya gördükçe olumsuz her şey gözüne batar ve soğumaya başlarlar. Özellikle yaşı küçük olanlar bunu çok kere yapar, yaşınız küçük gibi.... Birde çok koşturduysan peşinden, başkalarının yanında küçük düşürdüysen, saçma sapan davranıp saçma sapan şeyler söylediysen şu an yaptıklarını intikam olarak da düşünebilirsin. Çok şey yazılır da işte bir şeyler çıkart yazdığımdan, fikir edinirsin biraz...

Güzelliği, güzel miyim değil miyimi geç... Şimdi biz sana ne diyelim buradan fotoğrafını falan görmeden, örnek verilen kişilerin birbiriyle alakası yok zaten. Güzelsen güzelsindir, değilsen değilsindir buna bu kadar takılmanın alemi yok. Beğenmiyorsan başkasına git de çık işin içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…