Beni güzel bulmuyor mu?

Beni de Angelina Jolie ye benzetirlerdi.. Kadın duysa şoka girer :) alakam yok..
takilmayin kime benzetirlerse benzetsinler.. ama sevgiliniz çocuga benziyor bu net.. ne uzatmis Yarabbim..

Erkekler bizler kadar ince fikirli değil .
İnce fikirli olandan kork zaten .
Ben takılacak bir şey göremedim zaten neden bir ünlüye benzemek zorundayız hiç anlamam .
Ben kim Azra Akın kim

Ozaman defolup gitsin hey yarabbim ya

Bence sen güzel bir kızsın bu adam bunu çekemiyor ve bu laflarla psikolojik tahribat yaratmaya çalışıyor. Üzgünüm ama sanırım başarmışta burada konu açacak kadar dolduguna göre.

Öncelikle emek verip bu kadar uzun yazdığınız için teşekkür ederim.Güzel miyim değil miyim diye bi sorum olmadı zaten. Ben kendimi gerçekten güzel buluyorum.Dediğiniz gibi belki kız sayısı azlığından belki gerçekten öyle olduğundan da bu güne kadar hep öyle hissettirildi bana. Ama tabi ki dünyanın en güzel kızı bile olsanız güzellik görecelidir.Benim sorunum acaba sevgilim mi beni güzel bulmuyor yoksa diğer insanların ne düşündüğü beni üzmüyor ki olumsuz yorumda hiç almadım hayatımda.Burada bu başlıkta tipimi görmeden fikir yürütmeye çalışanlar hariç. Ama intikam olayını o da diyor size söyle özet geçmem gerekirse esmerliği çok yeriyordu ilk bir ay ama şimdi bi esmer kızın dikkatimi çekebileceğine hatta esmerliği bana sevdirebileceğine inanmazdım diyor .Ve beni tavlamak istediği dönemlerde ben tatil amaçlı şehir değiştirdim diye peşimden gelmiş üstelik peşimden gelmesine rağmen görüşmek istemediğim reddettiğim bi insan.Artık ilk aylarda benden bunların intikamını almaya çalıştığını söylüyor.Bu Esra erol mevzusunda da sordum Leyla bin basıyo diyosun ama sen beni Esraya benzetiyosun ne demek oluyo bu dedim.Sen Esra Erolla tipe tip ikiz değilsin sonuçta sadece anımsatıyosun yoksa sen ondan daha güzelsin dedi.Onun da çirkin olmadığını güzel bi bayan olduğunu ama Leylanın çok güzel kategorisinde olduğunu düşündüğü için öyle dediğini söyledi.Lakin bunlar bana çevir kazı yanmasın konuşması gibi geliyor.İçime öküz oturdu inanın.Hani sevgilimin beni sadece sevmesi değil beğenmesi de benim için çok önemli.Kiloma dikkat ederim,bakımlıyımdır,elimden geldiğince güzel giyinmeye çalışırım bu lafları yediremiyorum.

Bence sen güzel bir kızsın bu adam bunu çekemiyor ve bu laflarla psikolojik tahribat yaratmaya çalışıyor. Üzgünüm ama sanırım başarmışta burada konu açacak kadar dolduguna göre.
Arkadaşlarım da sizin gibi söylüyor.Bakıldığında sen daha çok dikkat çekiyorsun onun telafisini yapmak için böyle davranıyor sana diyorlar.Ve mesela bi mekana girerken bana çok bakıyolar diye o mekanı anında terketmişliğimiz var.Hatta orda bile kıskandın mı dedim hoşuma gittiğini belirtir bir ses tonuyla..Yok ya ne kıskanıcam çok hanzo vardı dedi ki hep gittiğimiz yer.Ayrıca kıskanmadıysa erkek varlığı niye mutsuz ediyor onu? bunları sorup surat astığımda kıskandım ama söylemek istemedim diyor.Bu arada beni kendi en yakın arkadaşından kıskanmışlığı da var.Garip biri yani.Başlarda bana o kadar kötü davranmasını da sen beni çok uğraştırdın intikam almak istedim özgüvenini sarsmak istedim diye açıklıyor ama benim içime bi kez şüphe düşünce artık içim rahatlamıyor.Hep olumlu yönden düşünemiyorum.Beğenmeme ihtimali de var sonuçta.Yemin ederim içime üç gündür öküz oturdu kalkmıyor yahu.

Hakkaten garip biriymiş valla
Sende de peygamber sabrı var iyi dayanıyorsun bu dengesize.Vardır ya hani eşinin /sevgilidinin üstünde baskı kurup evden burnunu çıkarttırmayan asosyalliği dibine kadar yaşatan bu onun tam tersi işte.Sana müdehale edemeyince böyle bir yöntem bulmuş özgüvenini sarsmaya çalışıyor.Yani bana öyle geldi.

Gerçekten tanıdığım en dengesiz en kendiyle çelişen insan.Çok sabırlı olduğumu biliyorum ama artık yorulmaya başladım.24 yaşındayız.Mesleklerimizi elimize aldık.Gelecek hayalleri kurup birbirimize ılımlı gelmeliyken 15 yaş muhabbetleri yapıyoruz.Hayal ettiğim bu değil.Onun kini,taktikleri beni tüketmeye başladı.Sonumuz hayır olsun.

Valla canım senin ki böyle gelmiş böyle gider gibime geliyor sabır diliyorum sana

esra erol tulin sahin nehir erdogan Leyla bilmem ne. Cidden merak ettim sizi

Yazacaklarima kizma.
Sevgilin ultra ezik.
Genelde bu ezik tipler karsisindakini cok begeniyorsa elimden kacmasin, aman gozu acilmasin diye ezer durur.
Erkek o, emin ol begenmese yaninda durmazdi neticede sizi baglayan bi'sey yok.
Kendine guven, eminim guzel bir kizsindir. O seni ezdiginde sen once aynaya bak deyip alayci bir sekilde gul. Katiyen bozuldugunu belli etme.
Ama bu iliski boyle gider mi, gidebilir elbet ancak yorar, yipratir.

bencede pek begenmıyor gibi.kendısı bana baya şekilci geldı.bence senı sevıyor da fızıken degıl pek gibi karakterın olabılır,yurusun,bakısın,gulusun,eğitimin

Bu adam evlendiğinizde daha da ileri gidip Bülent ersoya da benzetebilir. Adam benzetme makinesi mübarek.

Başlarda beni yerme sebebinin bu olduğunu söylemişti.Özgüvenim onu rahatsız etmiş peşimden koşturmam vs...intikam almak istediği için hem esmerliği yerip hem üzerime geliyormuş.Beğenmese yanımda olmazdı gibi bence de çünkü cinsellik vs yaşamıyoruz.Hani bi kazancı yok bence.Zaten bu gece konuştum uzun uzun.Beni benzettiğin kadını o kadar yermen hoş mu dedim."Benzetiyorum ama bire bir aynısınız demedim ki sen daha güzelsin hem ben o kadını da güzel buluyorum sadece diğer ünlüyle(Leyla) kıyasladığımda bin basar dedim,Zaten sen süslenip giyinince ikinizi aynı programda ekrana koysak fark çok bariz belli olur sen daha güzelsin bi fark var yani "dedi.Hatta ben seni kendime iki gömlek üstün buluyorum bile dedi.Ben mi yanlış anlıyorum acaba ya? ama niyeyse içimde şüphe var güvenemiyorum.

bencede pek begenmıyor gibi.kendısı bana baya şekilci geldı.bence senı sevıyor da fızıken degıl pek gibi karakterın olabılır,yurusun,bakısın,gulusun,eğitimin
bilmiyorum valla sorunca çok beğendiğini söylüyor beğenmesem seni tavlıyım diye şehir değiştirdim uğraşır mıydım diyor ama hareketleri sizin dediğiniz gibi yansıtıyor haklısınız.ben de siizinle aynı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…