Beni hatırlayan belki olur son gelişmeler

Ben tanimiyorum kendisini ve kafayi falan da takmadim. Ama tarzi cok negatif ve dogru bile soylese surekli insanlari azarlar gibi soyluyor ! Herneyse banane !
Arkadasin bu aksam ikinciye basina geldi de ondan dedim. Bu arada arkadasi negatif ve azarlayici buluyorken sizin kullandiginiz dil de pek sempatik olmadi. Her neyse.

Sakın barışmayın bu adamla.

İyiki tövbe etmişsin. Hayırlı insanlarla karşılaşmanın dileğiyle..

Ben tanimiyorum kendisini ve kafayi falan da takmadim. Ama tarzi cok negatif ve dogru bile soylese surekli insanlari azarlar gibi soyluyor ! Herneyse banane !
Ama azarlamamiski canim ya.tam tersine espriyle karisik soylemis e haklilik payi var yani dediginde.ne sizi tanirim ne onu.mesaja bakarak bu sekilde dusundum

Nasıl hayatlar bunlar. Çevrenizde nasıl insanlar barındırıyorsun öyle. Diğer başlıkta 1 haftalık bebeğine baktıran arkadaşın. Burada imam nikahındam doğan çocuk. Alkolikler. Çarpık ilişkiler. Emin misin atanınca kurtulacağından?

Valaa karsıma cıkan ınsanlar hep bu sekıkde bu kızla da az goruscem nolur nolmaz

Aferin güzelim benim aynen böyle devam. Kendini kurtarmak icin sakin evlenmeyi felan düsünme. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayasin. Hic kimseden medet umma kendi ayaklarinin üzerinde durmaya calis. Bunu basaricaksin inan bana

Aferin güzelim benim aynen böyle devam. Kendini kurtarmak icin sakin evlenmeyi felan düsünme. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayasin. Hic kimseden medet umma kendi ayaklarinin üzerinde durmaya calis. Bunu basaricaksin inan bana
Cok tesekkur ederım.Aslında bi yanım ilerde pısman olurmuyum dıyorum.Bana ben baskasıyla evlencem pısman olursun dedi.Ama kufur ıckı sıgara bi cok kotu ozellıgı var.Bırakırım dıyo ama ınanmıyorum ona.Ben atanıp yada duzgun ıse gırıp paramı kazancam

Bence eski sevgili defterini kapat. Onunde guzel bi hayat olablcekken bu yasta nicin bu yolu kapatasin ki. Onun anasinin evinde ickici ayyas kocani beklemek itilip kakilmak icin mi dogdun. Kurtul ondan..
Ha bi de.. su bebegini sana bakitmak isteyen komsundan da kurtul.. kafani dinle .

bunu dememiştin o zaman.

Bu kız o zaman da aşıktı ona, dedik dedik inanmadın.

Işte şimdi doğru yola gelmişsin. Allah yolunu açık etsin, inşallah atanırsın.
Evet asık oldugunu ıtıraf ettı.Ben sok.Cocukta bıle bıle konusuyo onla

Evet etrafımdakı cogu ınsandan kurtulmam gerek.Kendımı kurtarcam onlardan sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…