beni hep destekleyen(!) babam

highup

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
6
0
16
Ankara
bıktım arkadaşlar yeter bir yardım edin benim ailem hele ki babam hiç bir şeyimi beğenmiyor takdir etmiyor. benden her zaman her konuda daha fazlasını bekledi ve ben onu hayal kırıklığına uğratmamak için elimden geleni yaptım ama nafile. hayır yani ortalıkta ne kızlar var orasını burasını açıp erkek peşinde olanlar mı, dünyadan kopuk yaşan uyuşturucu bağımlıları mi? ben hiçbiri değilim gayet normal bir insanım şu an üniversitede okuyorum ve babam sürekli bana bu bölümü bitiremeyeceğimi söylüyor. hep böyle başarısız olacağımı hissettiriyor bana; bu yüzden ben de zaten genelde hep özgüvensiz geziyorum. bazı arkadaşlarımı sayar bana -lisedeki sınıfımdan notları yüksek olanları biliyor- bak der onlar bilmem ne insanlar şöyle başarılı böyle başarılı olacaklar. geçen İstanbul a tatile gelmiştik böyle güzel yüksek katlı işyerlerinin olduğu bir yerden geçiyorduk -sanırım Zincirlikuyu idi- baba dedim buranın adı ne? bana dedi ki buralarda çalışmayı mı düşünüyorsun zavallı kızım sen b.. gelirsin buralara dedi bir de küfürü de yapıştırdı böyle yüzüm müzüm kızardı gözlerim doldu. bir insan artık belli bir yaşa gelmiş kızına küfretmemeli bence! ya benim sadece hoşuma gitti oralar bi an hayal ettim şuralarda çalışsam diye bana dediği şeye bak. bana iki üç haftadır araba öğretmeye çalışıyor arabayı biraz zor kaldırıyorum sürekli ama sürekli; beceriksiz misin sen, daha trafiğe çıkacaksın bir yılda ancak öğrenirsin falan filan işte bugün de tartıştık kendisi içerde televizyon seyrediyor benim de her zamanki gibi sinirlerim bozuldu kudurdum odanın içinde sakinleşmeye çalışıyorum.

Back