beni hiç istemeye gelen olmadı

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
evli olanlara imrenerek bakıyorum bir gün bende evlenebilecekmiyim çok merak ediyorum. bugüne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı çekingen olduğumdan olacağınıda sanmıyorum ben evlenirsem herhalde sadece görücü usulüyle evlenebilirim.. amaaa beni hiç istemeye gelende olmadı.. 18 yaşındaki kuzenimi isteyen isteyene.. evlilik, hamilelik, annelik nasıl bir şey merak ediyorum ve artık bunları tatmak istiyorum

Bence hayırsız bir evliliktense hiç evlenmemek daha iyidir.
Yerinizde olmak isteyen binlerce evli bayan olduğunu unutmayın.
Birçok kadın eşlerinden ve eşlerinin gazabından kurtulmaya çalışıyor.
Kaç yaşındasınız?

Son düzenleme:
yaşınızı merak ettim

yaşım 25 daha öncede başka konularda açmıştım yaşımdan çok küçük gösterdiğime dair

evet sizde haklısınız ama ben bu duyguları artık tatmak istiyorum.. etrafımda genelde hep mutlu evlilikler var çok özeniyorum

Son düzenleme:
Yaşınız 25 miş bir de, çok gençsiniz.
Aslında yaşınız 40 dahi olsa mühim değil.
Evlenmemiş olmanız belki de en iyisidir sizin için.
O nedenle dert etmeyin bunu.

yaşım 25 daha öncede başka konularda açmıştım yaşımdan çok küçük gösterdiğime dair

evliliğin ayrı güzelikleri var bekarlığın ayrı güzelikleri bence içinde bulunduğunuz durumun tadını çıkarın erkek arkadaş edınmek için arkadaş çevresi önemli oda varsa gerısı nasip olur inşallah mutlu olacağnız bırısı

Bekarken evlenmek istersin evlenincede bekarlik sultanlikmis dersin hayat Boyle....

25 yaşındasın, hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın ki... Her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum.

Ayrıca herkes evlenmek zorunda da değil.

Son düzenleme:
18 yasindaki kuzeninizi sevgilisi olmayan erkekler mi istemeye geliyor? Bu ne cüret !
Ben o yastayken gelseydiler annemler eve bile almazdi !

Evliligi, hamileligi ve anneligi merak edip te sevgili olmayi merak etmemeniz ilginç

Eger dogru kisiyle evlenmezseniz bugunki hayatinizi çok ararsiniz, sirf evlenmek için evlenilmez, ya da evliyim

diye çocuk yapilmaz, çunku geri donusu yok bu islerin olsa da hiçbir sey eskisi gibi olmayabilir.

Hala istemeye gelme diye bir şey olduğunu duyunca şaşırıyorum.
Ne çevremde, ne de akrabalarımda böyle bir durum olmuyor. :44:
Evde oturup birinin sana görücü gelmesini beklemeni de anlayamadım doğrusu.
18 yaşındaki kuzenini isteyen isteyene demişsin; bu iyi bir şey mi sanki?!! :s
Küçücük daha. Evlilik nedir o yaşta.?!! :S
Bir de hiç sevgilin olmamış, çekingenim diyorsun... Bu çekingenlikle evliliği nasıl yapacaksın?
Hayatına biri girene kadar kendini geliştir bari.
Evlilik çocuk oyuncağı değil. Evlilik bir amaç da olmamalı.
Doğru insan bulunduğunda gerçekleşmeli bence.

Aman canımmmm hiç merak etme hepsini yaşicaksın al biz merak ettikte ne oldu havayı aldık ..., yaşa doya doyaaa evlendikten sonra hiçbişey eskisi gibi olmuyo

Evlendiğim zaman 30'a gelmiştim. Bugun hala "biraz erken evlendim galiba" diye düşünmüyor değilim yani. Evlilik güzel birşey doğru insanla yapılınca tabi. Çok şükür kocamı çok seviyorum. Bence evlenmeyi degil,bir ömrü paylaşacak, düzgün bir insanın karşına çıkmasını istemelisin. Herşeyin hayırlısı,
Allah gönlüne göre verir inşallah, sağlık olsun...

bende 24 girmeye az vardı evlendiğimde kocam çok istedi bana göre erkendi. çünkü yaş ilerledikçe herşeyin kıymetini anlıyorsun ve bunlardan kopmak zor geliyor.

28 yaşındayım,hiç kimseyle çıkmadım,isteyen de hiç olmadı,kısmet olmayınca olmuyor

herşeyin doğru zamanı var bence hayatını yaşa evlenmeyi bekleyerek üzülme yaşın çok genç böle düşünürsen karşına çıkan insanı iyi değerlendiremez körü körüne yanlış yaparsın allah korusun o yüzden hayırlısını iste bence doğru insan çıkar inşallah karşına:)))

Beni de hiç istemeye gelen olmadı çünkü aileme çıtlatanlar cevaplarını almışlardı. Eşimle uzun bir birliktelikten sonra evlendik. Evlenmeye niyeti olan kendisi tanışır ve anlaşırsa evlenir, bana göre evde görücü beklemek çok saçma. Benim kuzenimde 25 yaşında ama neden hala evlenemedim dediğini hiç duymadım. Biraz sosyalleşmeyi deneyebilirsin.

Görücü usulü evlilik yapanlara saygım sonsuz ama bu bu devirde ne bileyim, hala görücü usulü evlilik...

Kadın olsun erkek olsun evleneceği kişiyi kendi seçebilmeli. Görücü usulü bana biraz emrivaki gibi geliyor.

Bence bu kadar kafanıza takmayın.25 yasındasınız daha önünüzde çok zaman var.Doğru zamanı bekleyin bence.Olmuyorsada Allah'ın bir bildiği vardır deyin.Ben 23 yasındayım ablam 25 bize evlilik çok uzak geliyor.Evlilikten önce yaşanması gereken çok şey var .İlk olarak tek başına bir birey olmaya çalışmak,olgunlaşmak gibi.Çünkü evlilik çok büyük sorumluluk.Kesinlikle karşı değilim erken evlenenlere ama acelesi yok bence.

Aslında biz toplum olarak bazı şeyleri hala anlayamadık
Alakasız kişiler bir kızı istemeye gidiyorsa; o kız iyidir, güzeldir.
Böyle bir dünya yok
Bu şekilde bir kız istemiş bir aileye gidin çoğu ailesinin iyi olmasından, iyi yetiştirmiş olabileceği düşüncesinden gitmiştir o eve.
Ki bunlar bile yanlış bir düşünce..

Kader, kısmet olaylarını da bir türlü idrak edemedik
Zamanı gelmeyen, belki de hiç olmayacak şeylere acele edip karambole getiriyoruz
Her şeyin iyi olmasından ziyade hemen olması zihniyeti aşılmalı biran önce...

25 yaş çok erken artık
Biraz hayatını yaşa, gençliğinin tadını çıkar.
22 yaşındayım 30 a doğru belki evlilik düşünüyorum
Kendini bu kadar sıkarak, üzerek doğru kararlar veremezsin
Biran önce bunları yaşama isteğin sana istemediğin hataları yaptırabilir.

merhaba... :) işte her genç kızın hayali bunlar... :) inşallah rabbim hayırlı senin kıymetini bilecek bi eş nasip etsin canım... beni de hiç istemeye gelen olmamıştı... sorma ablamı da isteyen isteyene ...doktorlar..mühendisler... sonra b irgün başka bi şehirden yaşadığım şehre bi adam geldi ve ben onunla aklıma gelmicek şekilde karşılaştım... işte o adam eşim evlendm... inan var ya nasıl oluyor insan kendi bile anlayamıyor... evlilik kesinlikle kısmet nasip işi... kader... rabbimiz yazıyor alın yazısını sende zamanı geldiğinde gerçekleşmesinde rol alıyorsun sanki... bende sana dua edicem inşallah canım... ama şöyle bişi duymuştum... 7 gece yatmadan önce hayırlı bi kısmet için dua ederek kuranı kerimde Taha suresini okuyabilirsin... allahın izniyle helalin olacak kısmetini rabbim karşına çıkarır... allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…