beni hiç istemeye gelen olmadı

Bende 26 oldum beni de kimse istemedi..
Hatta babam ve erkek kardeşim öyle bişe olursa döveriz vs diyorlar sanki gelenler kapıyı kırdıda
Etrafımda da yok öyle istenilen falan ama çok uzak tanıdıklarımızınkini duyuyorum arada komşusu şusu busu istemiş diye, nasip bu işler.. Kimse istemeye gelmedi diye ben eksik miyim hayır.. Artık herkes birbirini tanıyarak evleniyor bence.. O yüzden istemeler görücü usülleri de azaldı..
Sende çok kafana takıp strese girme yaşın normal daha.. Gerçi normal olmasa ne olur illa evlenmek gerekmiyor ya :)

İstemeye gelen olunca mı evleniliyor canım?
Sen de tanışıp görünşebilirsin, sosyal çevren yok mu?
Ya da dışarı falan çıkamıyor musun?

Ayrıca geç kalmış sayılmazsın, tek derdin bu olsun

istemeye gelmek mi kaldı mı hala öyle şeyler.ben senin eski konularını da görmüştüm senin gerçekten en önemli sorunun özgüven eksikliği.zannediyorsun ki sadece çok güzel ya da en azından güzel dikkat çekici kızların erkek arkadaşı olur.ne kadar yanlış bir düşünce.hiç yolda çiftler görmüyorsun?ben bazen bakıyorum benim gayet hiç beğenmediğim bir kızın bakıyorsun erkek arkadaşı var ki güzellik göreceli bir kavramdır.herkes herkesi beğenmez zaten.herkesin de elbet bir beğeneni çıkar.

çevremde bir çift görüyorum mesela.kız gerçekten öyle güzel değil ve küçük de gösteriyor baya yaşından.giyimi de pek hoş değil.bunları kızı eleştirmek adına söylemiyorum ama kızın erkek arkadaşı kıza öyle bir bakıyor ki zannedersin dünyanın en güzel kızına bakıyor.öyle bir aşkla bakıyor.o yüzden bu özgüven eksikliğini bir kenara bırak.kısmet bu işler.öyle bir kişi zamanı gelince senin de karşına çıkar.

Konu başlığını okuyunca sizi 45 yaşında filan sandım. Bu devirde görücü 2 kişinin anlaşmalı ilişkisinin sonucunda geliyor. Yoksa bilmediği adamın gelip istediğini ben arkadaş çevremden duymadım görmedim de. 25 yaş bence de çok genç bir yaş. Sevgilim olmadı falan filan demişsin peki olması için sen çaba harcadın mı ? Anladığım kadarıyla evde duran birisin.Okula gitmiyorsan meslek kursları vb. yerler var sosyalleşebilmek için.Evde oturup hiçbir şey yapmadan benim sevgilim yok mutsuzum triplerine boşuna girmeye bence gerek yok.Bu işler nasiptir ama insan da biraz kaderini kendi bulur ben öyle düşünüyorum.Ki şöyle de bir şey var ben anne olamadım, düğünüm olmadı kaç yaşındayım düşüncesiyle yapılmış bir evliliğin yürüyeceğini de ben sanmıyorum. Her gün kaç bayan konu açıyor eşinden şikayet ediyor, mutsuzluğunu dile getiriyor. Bence ben niye evlenemiyorum demek yerine Allahım hayırlısını ver demek lazım.Bizim için neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz çünkü.

bu işler kısmet işi çok takılma bence
zaten yüz kişi istese de en sonunda bi kişiyle evleneceksin
o yüzden üzülme zaten yaşın da küçük daha
ayrıca kuzenimi isteyen isteyene demişsin onun özelliği ne merak ettim

sonuçta 1 kişi ile evleneceksin, seni onlarca kişinin istemesinin ne önemi var?

iyi tanımadan, kafasına göre gelip kız istemek de bana tuhaf gelir. biz 3 kız kardeşiz, niyetini söyleyen, bizi yakınlarına düşünen kişilerden haberler gelirdi ama hep olumsuz cevap verildi. tek istenme olayımız da, flörtle tanıdığım eşimin, -usulen- ailemden beni istemeye gelmeleriydi.

aile yapını pek bilmiyorum ama, evde kısmet bekleme, dışarı çık, sosyal hayata karış, kurslara katıl. çevreni genişlet. kafana uygun biri ile tanışır, evlenirsin...
görücü usulu olsa bile, kişiyi iyice tanımadan, huyunu suyunu bilmeden evlenme bence.

hayırlısı olsun diyelim.

Son düzenleme:
sen ister çekingen ol ister ne olursan ol Allah
yazdıktan sonra kısmetin ayağına geliyor.
canını sıkmana üzüldüm
ben de 31 yaşındayım ve bekarım
evli arkadaşlarıma bakıp biraz üzülmüyor değilim
ama bekar olmanın güzel yanlarının tadını çıkarıyorum
dediğim gibi kısmetse gelir yemenden
kısmet değilse ne gelir elden
ayrıca mesele evlenmek değil
sevip sevilmek bence
maksat sırf evlenmek olsa herşey daha kolay olurdu

canım daha önce çok zayıf olduğunu ve yaşından çok küçük durduğunu söylemiştin..
bi sebebi de bu olabilir taliplerinin çıkmamasında..
çünkü erkekler pek fazla hoşlanmıyor çok zayıf kızlardan..
çünkü çocuksu görünüyorlar..
ve erkekler daha dişi hatlı kızları beğeniyorlar..
yaşın çok da geç değil, üzülme bu konuda..
kilo almaya bak sen :) boyun da tam yerinde zaten bi tek kilo alman gerek..

ben de çok zayıfım şu an.. ama bi dönem kilo almıştım ve o zaman erkeklerin ilgisi oluyordu.. kilo önemli yani canım.

Evlenmek kiloya, boya posa, çocuksu ya da dişi görünüşe bakmıyor.
Fıstık gibi kadınlar var evlenmemiş.
Ya da çok vasat ve çocuk gibi görünüşlü olup da mutlu evlilikler yapan.
Arkadaşımın ablası 30 yaşında çocuk gibi görünüyor. Cılız ve kısa boylu ama aşk evliliği yapmış bir insan.
Böyle yüzeysel sebepleri yok ki bu işin.
Genelleme yapamayız asla.

Daha çok gençsin. Beni de istemeye gelen olmadı, hiç arkadaşım olmamıştı. Nasipse gelir yemenden demiş ya bir arkadaşımız önceki mesajda aynen öyle. Yaşım 28 ve nişanlanalı bir ay oluyo. Rabbim karşına hayırlı kısmetler çıkarır inşallah. Hiç ummadığın bir zamanda ve yerde kaderin, onu karşına çıkaracak ve hayatını birlikte geçirmek istediğin insanın o olduğunu anlıyacaksın. ya da tanıdıkça olacak bazı şeyler
Hayırlısı olsun canım henüz erken.

Son düzenleme:

bence bu dediğiniz çok yanlış olmuş.herkesin zevki o kadar farklı ki.gayet minyon tiplilerden zayıflardan hoşlanan olduğu gibi özellikle çok kilolulardan bile hoşlanan oluyor.benim tanıdığım gayet kısa çok zayıf çocuk gibi görünen kızlar var o kadar çok talipleri oluyor ki şaşırırsınız bana da tuhaf geliyor ama herkesin kendine göre bir albenisi olabiliyor.ben de zayıfımdır mesela gayet de beğenen çok fazla kişi olmuştur.demek ki size zayıflık yakışmıyormuş.konu sahibinin genel sorunu zaten özgüven eksikliği böyle yorumların ona çok yararlı olacağını düşünmüyorum kusura bakmayın.zaten eminim kilo almaya çalışıyordur.

Artık istemeye gelme olayı pek olmuyor ki. Öncesinde anlaşılıyor sonra isteme oluyor. Yani görücü de olsa öyle ben öyle biliyorum.

üzülmeyin kadınlar artık 30 dan sonra evde kalmış damgası yiyor :)))))

5 seneniz var

evde kalmış amgası yememe 3 senem varmış hmmm elimi çabuk tutayım . sonra boşanırsam bir gün dul kadın amgası yerim . damgalayan damgalayana . siz kim oluyorsunuz insanları damgalıyorsunuz anlamadım .
konu sahibi benide isteyen hiç olmadı . gerçi biri oldu ama oda okummaıştı yani evimize kimse gelmedi . bu işler artık görücü usulü pek olmuyor yani eğer okumuş eğitimli kesimden birini istiyorsan görücü gelmesi zor . artık insanlar kendileri evleneceği eşi seçiyor . üzülme bence . normal bir durum .
ayrıca evlenmenin güzelikle vücut ölçüsüyle ne ilgisi var anlamadım . benim şişman arkadaşalrımın hepsi evli .

Ben de 26 yasındayım..daha once 6 yıllık beraberlıgım oldu ayrıldık,evlenemedik..Sonra bır erkek arkadasım oldu onunlada durumumuz iç acıcı degıl,üstüne üstlük bu gün bir komsumuz yasın da ılerı gıdıyor artık evlenmeyı dusunmuyor musun,secıcı mısın,asık olman zor artık dıye laflar edınce yasadıklarımı da anlatamadım haliyle,ister istemez moralim bozuldu ama yapacak bısey yok..Herseyin zamanı var,kader kısmet..O yuzden takmamaya calıs bide cevre edın kendıne..

Öncelikli amacınız evlenmek olmasın sevgili arkadaşım...
Önemli olan hayırlı bir evlilik olması...
Erken olmuş, kötü evlilik olmuş ne yarar?
Siz okuyun, mesleğinizi elinize alın, ardından evlilik elbet olur..
Henüz çok gençsiniz :)

bende 27 ye gireceğim. beni de istemeye gelen olmadı. aman olmasın umrumda değil. kız kıza takılıyorum. karışanım yok.

canım bu yazın geçen gün kızkardeşimle konuştuğumuz bir konuyu aklıma getirdi bir yakınımızdan bahsediyordu o bile evlendi mutlu bir yuvası var diye ama şöylede bir durum var o mutlu evet ama onun koşulları onun hyatı beni mutlu etmez demiştim yani bir çok şey aslında senin ne beklediğinle ilgili mevzu sadece evlilikse eğer koca bulmak çok kolay ama seninle aynı yöne bakan hayat beklentileri örtüşen birini bulmak önemli olan bunu yazma sebebeim şu bugüne kadar sadece kırıkları olan hiç ciddi ilişki sayısı 1'i geçmeyen biriyim bende evlenme teklifi birkez aldım ama istemeye benide gelmediler çünkü annem şimdi 24 yaşındayım 30ndan önce kariyerinde biryere gelmeden evlenemez diyor çevreye aynı hissi bende veriorum çevreme belkide
neyse çok uzattım kısacası daha zamanı gelmemiş bişilerin demekki öyle düşün :)

elbbette bunları düşünmen tatmak istemen çok normal yasında buna müsait zaten ama herşeyin hayırlısı geç olsunda en iyisi olsun . stres etme herkezin kısmeti biyerde bekliodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…