canım daha önce çok zayıf olduğunu ve yaşından çok küçük durduğunu söylemiştin..
bi sebebi de bu olabilir taliplerinin çıkmamasında..
çünkü erkekler pek fazla hoşlanmıyor çok zayıf kızlardan..
çünkü çocuksu görünüyorlar..
ve erkekler daha dişi hatlı kızları beğeniyorlar..
yaşın çok da geç değil, üzülme bu konuda..
kilo almaya bak sen :) boyun da tam yerinde zaten bi tek kilo alman gerek..
ben de çok zayıfım şu an.. ama bi dönem kilo almıştım ve o zaman erkeklerin ilgisi oluyordu.. kilo önemli yani canım.
canım daha önce çok zayıf olduğunu ve yaşından çok küçük durduğunu söylemiştin..
bi sebebi de bu olabilir taliplerinin çıkmamasında..
çünkü erkekler pek fazla hoşlanmıyor çok zayıf kızlardan..
çünkü çocuksu görünüyorlar..
ve erkekler daha dişi hatlı kızları beğeniyorlar..
yaşın çok da geç değil, üzülme bu konuda..
kilo almaya bak sen :) boyun da tam yerinde zaten bi tek kilo alman gerek..
ben de çok zayıfım şu an.. ama bi dönem kilo almıştım ve o zaman erkeklerin ilgisi oluyordu.. kilo önemli yani canım.
üzülmeyin kadınlar artık 30 dan sonra evde kalmış damgası yiyor :)))))
5 seneniz var
evli olanlara imrenerek bakıyorum bir gün bende evlenebilecekmiyim çok merak ediyorum. bugüne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı çekingen olduğumdan olacağınıda sanmıyorum ben evlenirsem herhalde sadece görücü usulüyle evlenebilirim.. amaaa beni hiç istemeye gelende olmadı.. 18 yaşındaki kuzenimi isteyen isteyene.. evlilik, hamilelik, annelik nasıl bir şey merak ediyorum ve artık bunları tatmak istiyorum
evli olanlara imrenerek bakıyorum bir gün bende evlenebilecekmiyim çok merak ediyorum. bugüne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı çekingen olduğumdan olacağınıda sanmıyorum ben evlenirsem herhalde sadece görücü usulüyle evlenebilirim.. amaaa beni hiç istemeye gelende olmadı.. 18 yaşındaki kuzenimi isteyen isteyene.. evlilik, hamilelik, annelik nasıl bir şey merak ediyorum ve artık bunları tatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?