Kızlar facemde akrabam sürekli içkinin yasaklanmasından dolayı tepki verici paylaşımlarda bulunuyor.10 sene öncede annesi babasından içki yüzünden boşandı.kendide babasını kınamıştı ağızına alınmıyacak küfürler söylemişti.kınadığı babası gibi içki delisi oldu.gerçi beni ilgilendirmez ama bende içkiye çok karşıyım.bu yüzden çok yuvalar bozuldu halada bozuluyor.sağlığada çok zararlı.iyi birşey olsa bende destekliyeceğim ama desteklenecek yanıda yok.ilk önce babası az içermiş sonra günden güne çoğaltmış.anneside sarhoş olan babasından çok dayak yemişti.bunlar aklına gelmiyormu anlamadı bizede babasının içki içerek yanlış yaptığını söylüyordu.hem hatta b.k içsin diyordu.ozamanlar 14 yaşındaydı.şimdi 24 yaşında ve babasının yolunda.bende zamanında babasını yadırgayan oğlunun hatasını kendine hatırlatacaktım duvarımda imalı bir söz paylaşarak.sonra vazgeçtim çünkü beni ilgilendirmez ama dikkatimide çekti.
Beni arkadaşımın abisi içkili bi sürücü yüzünden öldü ama yasağa o da karşı. Ne yazık ki yasağa değil yasaklayanlara bakıp karşı oluyor bazı insanlar.
Kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez isterlerse ölene kadar içsinler ama o halde direksiyona oturmasınlar. O halde direksiyon başına geçenlerin ölüp ölmesi gerçekten hiç umrumda değil ama olan sokakta ki insanlara oluyor. Benim arkadaşım durakta otobüs beklerken alkollü bi sürücü yüzünden canından oluyordu hemde gündüz vakti. İnsana bu kadar zararı dokunan bi madde elbette ki belli sınırlarda yasaklanmalı. Yarın öbür gün alkollü sürücünün altında kalanın biz olmayacağı ne malum?
Boşver canım bencede...
İçki tüm kötülüklerin anasıdır demeişler boşuna :18:
Beni arkadaşımın abisi içkili bi sürücü yüzünden öldü ama yasağa o da karşı. Ne yazık ki yasağa değil yasaklayanlara bakıp karşı oluyor bazı insanlar.
Kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez isterlerse ölene kadar içsinler ama o halde direksiyona oturmasınlar. O halde direksiyon başına geçenlerin ölüp ölmesi gerçekten hiç umrumda değil ama olan sokakta ki insanlara oluyor. Benim arkadaşım durakta otobüs beklerken alkollü bi sürücü yüzünden canından oluyordu hemde gündüz vakti. İnsana bu kadar zararı dokunan bi madde elbette ki belli sınırlarda yasaklanmalı. Yarın öbür gün alkollü sürücünün altında kalanın biz olmayacağı ne malum?
zaten bu yasağa karşı olanlar yasağın kendisine değil, yasağı çıkaranlara itiraz ediyor aslında.. kendi siyasi partileri böyle bir şey yapsa eminim bu kadar tepki verilmeyecek.. not: sözü geçen partili değilim..
yok arkadaşım konu içki yasağı falan değil, konu bu yasağı getirenler.. eğer gıcıksa adama, adam her istediğini yapsa bile batar.. bişey bulur ona da...
alkollü sürücüler yolculuğa çıkmasın elbette,iyi güzel engellesinler ama EHLİYETSİZ sürücüler (!) de çıkmasın di mi?Ya da çıktıysalar da CEZALARINI ÇEKSİNLER di mi? Google ara bak Sevim Tandurek nasıl ölmüş? Demek ki tek sorun alkol değilmiş.Yarın öbür gün ALKOLLÜ ya da EHLİYETSİZ bir sürücünün altında kalamayacağımız ne malum?Hadi Allah korusun kaldık,dayıları o sürücüyü kurtarıverir,ailemiz de vicdan azabından ölür Allah Korusun!
Ehliyetsiz sürücünün çıkıp çıkmaması gibi bir durum yok. Zaten ehliyetsizse normalde çıkmaması gerekir. Bu zaten yasak olduğu için ikinci bir yasak nasıl gelebilir anlamadım.
Yasak mıO yasak kış uykusundakilere tatlım,ninniyi söyleyenlere yasak değil.....
Sevim Tandürek yaz google a,cevap orada....Arkadaş gayet güzel çıkmış trafiğe,adam öldürmüş,şimdiki hali de pek rahat
aynen sinir oluyor hiçbir yaptığı doğru gelmiyor ona.hergün onlan ilgili birşey paylaşıyor.haklıda olsa haksızda olsa paylaşıyor.zamanında kendininde ailesininde tastiklemediği şeyleri şimdi kendi yapıyor.
Kusura bakmayın ama benimle neyi tartıştığınızı anlamadım? Ben mi çıkardım adamı hapisten. Benim veya ailemin bu konuyla bi ilgisi yok yani gidin kim çıkardıysa ona dert yanın.
Ben ehliyetsiz çıksam birini ezsem ölene kadar hapiste kalırım. O yüzden benimle tartışmanızın bi manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?