beni ilgilendirmez ama dikkatimi çekti

Teröristbaşıyla masaya oturuyorlar,doğuda Kürdistan tişörtleri satılıyor,bayrakları açılıyor,arkadaşın derdine bak ...İlgilenmediği şeyler belli.Bunca şey dururken neyi kafasına taktığından belli...Bence arkadaş konuya beni ilgilendirmez diye başlamış ama baya bi ilgilendiriyor bu yasak onu....

Amerikada Alkollü içecekler 10.00-21.00 saatleri arasında satış izni olan özel yerlerden alınabilir.
Avrupada açık alanlarda alkol kullanımı yasak.Gene avrupa ve amerikada pazar günleri alkol satışı yok.

Hadi yaa..oysa ki batının ahlaksızlığını alıyoruz diye serzenişlerde bulunuyorlardı,böyle şeyler de mi varmış

Bak bir de oralarda şöyle şeyler de var:Oralarda halk yanlış bulduğu uygulamalara rahatça tepki gösterebiliyor,isteyen protesto edebiliyor,polis de hiç karışmıyor.Devlet başkanlarını rahatça eleştirip,yanlış bir şeylerini gördüklerinde rahatça sokağa çıkıp tepkilerini gösterebiliyorlar oradaki insanlar...Peki biz de durum böyle mi?Biz de hükümeti eleştiren gazeteciler hapiste,uygulamalara tepki gösterenlere biber gazı,tekme,....Ama Amerika da,avrupada böyle değil mesela.

En basitinden bunu düşünüp aklınızca muhakemede bulunup,olayın iç yüzünü anlamak çok mu zor??

Samimiyet bunun neresinde? İşine gelince batının ahlaksızlığı,işine gelince ama Amerika'da şöyle..Yok öyle yağma.

Son düzenleme:

'' hıhı oldu iyi günler '' sadece bunu yazmıştın, bende okuyup geçmiştim....

ama zekamız tutmadığı için olsa gerek sen bunca zaman düşünüp, anca bunları karalamışsın altına, tamam, olur, beklerim ben, sen rahat rahat düşün, sıkıntı yok, senin cevaplar hemen oluşmuyor değil mi, heceleyerek okuduktan sonra en az yirmi dakika geçmesi lazım ki okuduklarını anlayabilesin...

bu arada edebiyat dünyamızın nadide yazarlarımızdan birini Ayşe Armanı okuduğunu görünce hiç ama hiç şaşırmadım, oku tabiki senin ancak kendi anlayabileceğin yazarları okuman çok iyi, daha kültürlü, bilgili yazarları bünyenin kaldırması mümkün değildi zaten, senin için Ayşe Arman çok iyi bir seçim... bu engiiinn, deriinn bilgileri nereden aldığınıda böylece öğrenmiş olduk

yalnııııız terbiye sınırını çoktan aştın, haddini bil, büyük harflerle konuşmayı bırak, yuttururum sana o lafları...

çok lafım vardı sana ama yazıp yazıp sildim, anlayamazsın çünkü zekanı sürekli kanıtlayıp duruyorsun ama sanırım şunu anlayabilirsin EDEPSİZLİK YAPMA, HADDİNİ BİL, OTUR OTURDUĞUN YERDE !!!!!!!!

Amerikada Alkollü içecekler 10.00-21.00 saatleri arasında satış izni olan özel yerlerden alınabilir.
Avrupada açık alanlarda alkol kullanımı yasak.Gene avrupa ve amerikada pazar günleri alkol satışı yok.

Yok boyle birsey ben amerikada yasiyorum. Bak sana nerden aliniyo soyliyim:

Liqueur store gece 9 -10 kadar acik.

Walmart 24 saat acik olanlardan hep alinabilir.sabah aksam alisveris edilebilir.

Target 11 e kadar acik pazar 10 00.

Gas station hep acik

Harris theater gece 10-11 e kadar.

Drug store gece gec saate k adar bazilari 24 saat.

Barlar egelence yerleri , kumarhane ve strip club north carolina da gece 2 ye kadar bazi eyaletlerde tum gun las vegas ise ... south Carolina ise 5 e kadar.

Pazar icki icilmez veya satilmaz diye birsey duymadim.

Son düzenleme:

Sen öyle san ve mutlu ol,egonu tatmin edecekse...

Önemli olan Ayşe Arman mı,köşe yazısında bahsettiği olay mı iyi,kötü olduğu beni ilgilendirmez ben köşe yazısında bahsettiği olaydan ne haber diyorum,senin dediğine bak

'yuttururum sana o lafları' sizin gibi terbiyeden bahseden birine yakışmadı yanlız Ama yaptıklarınla ve yazdıklarınla çelişkiye düşmemek büyük efor gerektiriyor tabi..Sen de iki saattir konuyu okuyanlarda görülüyorsun daha yeni cevap yazmışsın ben bişey dedim mi

Ben zaten oturuyorum,bunları dansederek,çayda çıra oynayarak yazdığımı mı düşünüyorsun.Savunduklarınızı aratmıyorsunuz maşallah,öyle ol,şöyle ol,haddini bil filan

büyük harflerle konuşmayı bırak demişsiniz ama ben de yanlış gördüğünüz şeyi son cümlede siz yapmışsınız

Size cevap verdiğim zamana çelişkilerle dolu son cevabınızdan sonra çok acıdım.

İyi geceler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…