Beni ilgilendirmez biliyorum ama yine de kafama takiyorum

Ya kızlar ne büyüttünüz. Ne yapsın site yönetimi, savcılığa mı versin?

İfşa edilse elinize ne geçecek, kim olduğunu öğrendiğinizde ne değişecek yani? Sitenin başı belaya girecek sadece ki yönetim böyle bir riski almaz zaten.

Belli ki sorunları olan bir genç kadın, muhtemelen yazdığı bası şeyler doğrudur. Bir şekilde burda teselli bulmuş kendine.

nasil cok hikayeler uydurur biri anlamadim gitti dalga geciyo birakta gercek derdi olanlar fikir edinsin bir insanin kac farkli hayati olabilir ki

Ben ifşa edilsin demiyorum, ama şahsi görüşüm bir daha üyelik alamamasından yana. Bir yolu varsa engellenmeli diyorum.

Burada birbirine yardımcı olmaya çalışan bir sürü insan var. Avukat olsun doktor olsun, belki kafasını dinleyeceği vakti kendisine danışan ya da yetkin olduğu konuda derdi olan insanlara ayırıyor. Fake üyeleri linç edelim demiyoruz ama bir daha dalga geçme girişiminde bulunmaları engellenmeli yani.

Muhtemelen ip'si banlanmıştır zaten. Site yönetimi düşünğyor ve uyguluyor bunları merak etmeyin.

Bende restorasyon sektöründe çalışmıştım, malesef iş hayatı hep böyle insanlar hep çıkarcı yüzüne güler işi olmadığında umursamaz. Siz ona istediklerini vermeyin size nasıl davranıyorsa öyle davranın bence hiç muhattap olmanıza gerek yok o alttan mesajı alıcaktır. Göze batmadan çalışabilirseniz bir sorun olacağınıda sanmıyorum herşey gönlünüzce olsun :)

Hanımlar,
birinin açtığı konulara yorum yazıp, yeri geldiğinde o kişi için endişe edip sonrasında herşeyin birer hikayeden ibaret olduğunu anladığınızda yaşadığınız hayal kırıklığıyla karışık öfkeyi anlıyorum ama üye ifşası anca kullanıcı adıyla sınırlı kalabilir ki zaten yönetim birden fazla üyeliği olduğunda üyelikleri birleştirerek size o kişinin kim olduğunu gösteriyor aslında.
Yaptırım üyelikleri birleştirip üyeliğini iptalden başka birşey olamaz, sahte de olsa bir hikaye anlatmanın yasal olarak bir yaptırımı yok, böyle bir suç tanımı yok çünkü.

En fazla yapabildiğimiz üyelik iptali, bir siteyiz sonuçta, yapılabilecekler sınırlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…