- Konu Sahibi geceruzgari
-
herşey gayet normalkenn ; arkadaş olark görüorumm seniiiii dio:uhm: ilginç we saçmaa.
sorunları war sanırımm arkadaşının
Nasıl ya, siz de hemen kabul mu ettiniz?
Olayı irdelemediniz ya da karşılıklı konuşmadınız mı?
Ayrılalım dediniz ve bitti... mi?
qerçekten ilqinçmiş...
qidip bir süre kaldığı şehirde başka birine aşık olmuş olabilir bilmiyorumkismile
ilginç cidden, böyle birinden ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi bence.. bu kadar yıl geçtikten sonra, bu kadar kolay bitirilir mi CADIARZU
canım kaç yaşındasın, ve aranızda negibi bir ilişki vardı? bunlar daha iyi fikir verebilir CADIARZU
yasım 25. 3 yıldır beraberiz.benim fikrim söyle kızlar.İlişki rutine döndü(hayat sartları zaman vs) oda bunu biraz farklı yorumladı galibacok mu iyimser baktım olaya
Nasıl ya, siz de hemen kabul mu ettiniz?
Olayı irdelemediniz ya da karşılıklı konuşmadınız mı?
Ayrılalım dediniz ve bitti... mi?
ne çok benim terkedilişime benziyor...
2. yılı kutladıktan 1 hafta sonra tabii görüşmediğimiz 3-5 gün ardından arkadaş benim için heyecanlanamadığını; tutkuyla bağlı olmadığını farkediyor ve en iyisi bu diyor... ben de çaresiz kabul ediyorum... tabii 2-3 saat konuştuk sonra tekrar düşünmek istedi 10gün sonra görüştüğümüzde beni sadece arkadaş olarak özlediğini söylemişti... beni sevemeyen birine ne diyebilirdim ki...
başkası yoktu; olamazdı da ; o da öyle demişti... sorun ben de değil ondaydı...
yaşlar da 27 ile 30 idi o zamanlar... üzerinden 1 yılı geçti ...
bizim de 2 yılımız gayet güzeldi... dediğin gibi tek bir kötü söz yoktu... yani canım hiç ilginç değil... ne istediğini bilmiyor ki bu erkekler... bir de huzur onlara yaramıyor... cidden kötü davranmak gerekiyor... olay ilişkinin rutine bağğlaması değil yani... seni gerçekten çok sevmemesi...
bu arada çok duygusuz hissettim kendimi... senin için üzüldüm ama lütfen çok yıpratma kendini... sonra çok pişman olursun çektiğin acılar ; döktüğün gözyaşları için...
hakkında hayırlısı olsun...
Durum tamamen aynı arkadasımBende ona biraz önce msj attım ve gelen cewapta tam senin söylediklerin yazıyor.
"Seni çok seviyorum ama artık tutku eksikliği var.Artık sen ve ilişkimiz beni heyecanlanıdramıyor.Kaeşke böyle olmasaydıHatalı yada suclu yok ama yapacak birşeyde yok"
aman be kuzum irdelese nolacak ...
ben gibi bir örnek var senin elinde :sinifsinif:
haaa evet bi de o var ; kendilerini de suçlu hissetmiyor beyefendiler...
sana benimkinden bir kuple ;
"Özür dilemek ne derece doğru ya da gerekli birşey bilemiyorum ama bir anlamı olacaksa özür dilerim. "
hala o maili de saklıyorum unutmayayım diye... :1closedeyes:
Durum tamamen aynı arkadasımBende ona biraz önce msj attım ve gelen cewapta tam senin söylediklerin yazıyor.
"Seni çok seviyorum ama artık tutku eksikliği var.Artık sen ve ilişkimiz beni heyecanlanıdramıyor.Kaeşke böyle olmasaydıHatalı yada suclu yok ama yapacak birşeyde yok"
Pişman olup dönmez dimi
İkinci böcük vakası oldu bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?