- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi geceruzgari
-
Benimde aklıma ilk bu geldi ve sordum. O da aramızda ayrılık dahil hersey olur ama böyle bir şey olmaz. Ne senden süphe ederim ne de senin benden şüphe etmeni isterim dedi
Ayrılık olduktan sonra o da olur zaten... :mymeka:
Bir erkek "tutku eksikliğinden" bahsediyorsa açık açık heyecan aradığını anlatmaya çalışıyordur ve hali hazırda bir ilişki varken heyecan arayan adam bunu mevcut partnerinde bulmaz. Bitiş en çirkin zaman... Açık açık söylense acı, üstü kapalı söylense cesaretsizlik... Keşke bitmese ya da iki tarafta aynı anda bitse de acı çeken olmasa diyesi geliyor insanın... Lakin şu da var ki güneş tekrar batmak için doğuyor. Karanlık diye güneşin ardından bakıp kalmamalı, tekrar doğacak, belki de daha aydınlık,"bulutsuz "olacak bu kez üstelik...yerimseniben
Bence gariplik, ilginçlik veya özür dilencek bir şey yok... 'Sonsuz' diye bir şey yok ki, sevgi, aşk , heyecan, tutku bitebilir, gayet normaldir... Belli ki uzun süredir düşünüyormuş ayrılığı, yüz yüze söylemeyi tercih etmiş. Size kalan tek 'eyvallah' demek...
Ayrıca terk eden erkek her zaman için döner. Ne bıraktığını görmek için döner, özler döner, daha iyisini bulamaz döner, pişman olur döner, yalnız kalır döner... Ha, dönmesini istemiyorsanız sürekli arayın, bunaltın onu, ayrılık sebebini irdeleyin de irdeleyin, 'özledim'li mesajlar çekin. O zaman emin olun dönmez.
Merhaba
Allah kimsenin başına vermesin ama yıllardır bearaber oldugumuz sevgilim beni bıraktı. Yıllardır bir kötü söz bir kırgınlık girmedi aramıza. 2-3haftadır ailevi sorunları sebebiyle şehir dısındaydı.Ctesi döndü ve bulustuk.Hersey gayet normaldi.Sonra ona sakayla karısık buaralar pek uzak kaldık (biraz cinselliği cagrıstıran bir ses tonuyla)dedim. O da evet galiba ben seni arkadas olarak görmeye başladım dedisonra madem öyle birbirimizi kırmadan ayrılalım dedim sarıldık ve ayrıldık
Durum budüşünceleriniz neler acaba sizce ne yapmalı yeniden kavusurmuyuz bence biraz romantik takılıp yakınlaşsak düzelir ama artık ayrıldık :sinifsinif:
canım burda bazı arkadaşlar hiç başlarından ilişki geçmemiş gibi ahkam kesiyorlar ama üzüntünü ben anlayabiliorum benim sevgilimde biraz dengesiz o sebepten ama her sorunun cevabı sende tatlım yani biz olayı dışardan bilioruz sevgilini hiç tanımıoruz acaba seni mi denemek istedi dicem ama nie böle bi şeye gerek duyar bi insan onuda anlamam ama bence arayı soğutmadan al karşına konuş eğer gerçekten bitmesi gerektiğini düşünüosa o zaman yapacak bi şi yok ama aniden ağzından çıkıp pişman olmuşta olabilir derim ben.bu arada bende sevgilimden 3 gündür ayrıyım bizimkisi ayrı garip bi insan çok özledim onu
bende benzer şeyler yaşadım..son cümleler hep aynı" arkadaş olarak kalalım,tutku bitti,aşk bitti..vs."
sonrasında da tek bir kere bile aranmadım..ailevi sebepler ,ilişkinin bitmesi için geçerli bir neden değil kii.ailemiz hayatımızda bir yere kadar,olgunluk dönemi sonrasında başlıyor işte ,kendi kararlarımızı vermemizle..o yaşlara gelipte hala aileyi sorun eden insanları anlamıyorum,hert dert,sıkıntı kendine özeldir..3 yılda uzun bir zaman gerçekten,inşallah hayılırısı olur diyorum hakkında..
ben bir kere aranmıştım o da ayrılık sonrası yılbaşı günüydü...
aptal bir yılbaşı dileği için sesini duymaya hiç ama hiç niyetim yoktu ve açmamıştım... sonra da onun hiç cesareti olmadı... belki de yüzü olmadı...
biri sana o cümleyi söylediğinde iyimser bakmaya çalışıyorsun ; beni hala önemsiyor diyorsun ama ötesi yok; bu ben gitmek istiyorumun ilk adımı... birşeyler için çabalamak istesen de daha sonra gidecek... çünkü aklına düşmüş bir kere...
o yüzden bırakacaksın gidecek... dönmek isterse de hemen inanmayacaksın... çünkü tekrar nasıl güvenebilirsin ki... gün gelip de ben başkasına aşık oldum demeyeceğini nerden bileceksin...
ben ilk başta doğru yaptı demiştim... devam etseydik biz bir süre sonra ben başkasına aşık oldum diyiverecekti ben herşey yolunda sanırken... beni terkettiği için hayran kalmıştım tabii o zamanlar hala seviyordum...benneyaptımki
şimdi sadece içi çok rahat bir şekilde gitmesine izin verdiğim için kendime kızıyorum...
ve tabii aklı bir karış havada olan tüm erkek milletine uyuz oluyorum Çok üzgünüm çoook
son bir şey daha ; bir daha kimsenin beni o kadar üzemeyeceğini de biliyorum artık...
bende o ayrlık sonrası çok ama çok üzülmedim..biranda silip atmıştım,çünkü bunu hakediyorduu...
bizi hakeden insanları bulmak dileğiylee:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?