Beni ilginç bir şekilde terk etti:(yardım:(

Benimde aklıma ilk bu geldi ve sordum. O da aramızda ayrılık dahil hersey olur ama böyle bir şey olmaz. Ne senden süphe ederim ne de senin benden şüphe etmeni isterim dedi

Ayrılık olduktan sonra o da olur zaten... :mymeka:
Bir erkek "tutku eksikliğinden" bahsediyorsa açık açık heyecan aradığını anlatmaya çalışıyordur ve hali hazırda bir ilişki varken heyecan arayan adam bunu mevcut partnerinde bulmaz. Bitiş en çirkin zaman... Açık açık söylense acı, üstü kapalı söylense cesaretsizlik... Keşke bitmese ya da iki tarafta aynı anda bitse de acı çeken olmasa diyesi geliyor insanın... Lakin şu da var ki güneş tekrar batmak için doğuyor. Karanlık diye güneşin ardından bakıp kalmamalı, tekrar doğacak, belki de daha aydınlık,"bulutsuz "olacak bu kez üstelik...yerimseniben

Bence gariplik, ilginçlik veya özür dilencek bir şey yok... 'Sonsuz' diye bir şey yok ki, sevgi, aşk , heyecan, tutku bitebilir, gayet normaldir... Belli ki uzun süredir düşünüyormuş ayrılığı, yüz yüze söylemeyi tercih etmiş. Size kalan tek 'eyvallah' demek...

Ayrıca terk eden erkek her zaman için döner. Ne bıraktığını görmek için döner, özler döner, daha iyisini bulamaz döner, pişman olur döner, yalnız kalır döner... Ha, dönmesini istemiyorsanız sürekli arayın, bunaltın onu, ayrılık sebebini irdeleyin de irdeleyin, 'özledim'li mesajlar çekin. O zaman emin olun dönmez.

valla nickinle gayet uyumlu olmuş yazdıkların...
ama çok doğru yazmışsın...

her türlüsü canını yakıyor çünkü... sadece kabul edip bu bitişi ; yeteri kadar acını çekip ; doğacak güneşi beklemek kalıyor geriye... ve insan acıyla öğrendiklerini hiç yitirmiyor ; çoğalarak daha güzel şeyler yaşanılacağına eminim ben zemuszemus

evet ; sonsuzluk diye birşey yok... ama eğer ilişkilere bir yön belirlenmişse insan ister istemez şaşırıyor...herşey yolundayken siz bir sonraki adıma doğru ilerlediğinizi düşünüp kendinizi güven ve huzurun kollarında hissederken bir anda ben gidiyorum sözünü duymak da aptallaştırıveriyor insanı... ama yapılacak tek şey de gitmek isteyene güle güle demek...

geri dönüşle ilgili ; dönemeseler de günün birinde kafalarında böyle bir düşünce oluştuğuna inanıyorum ben de...

benim için sanırım şu an geçerli olan durum yalnız kaldığı gerçeği...
ama asıl gerçek benden daha iyisini bulamayacağı ... :dilcikar:

canım burda bazı arkadaşlar hiç başlarından ilişki geçmemiş gibi ahkam kesiyorlar ama üzüntünü ben anlayabiliorum benim sevgilimde biraz dengesiz o sebepten ama her sorunun cevabı sende tatlım yani biz olayı dışardan bilioruz sevgilini hiç tanımıoruz acaba seni mi denemek istedi dicem ama nie böle bi şeye gerek duyar bi insan onuda anlamam ama bence arayı soğutmadan al karşına konuş eğer gerçekten bitmesi gerektiğini düşünüosa o zaman yapacak bi şi yok ama aniden ağzından çıkıp pişman olmuşta olabilir derim ben.bu arada bende sevgilimden 3 gündür ayrıyım bizimkisi ayrı garip bi insan çok özledim onu

kimmiş ki ahkam kesenler herkes yardımcı olmaya çalışıyor bence..

gecerüzgarı... Ben seni arkadaş olarak görüyorum demek sana aşık değilim, seni sevmiyorum demek oluyor maalesef. Benim başıma bu gelse ben kahrolurum yıkılırım, üzülmekte çok haklısın.. Ama böyle biriyle beraber bugün olunur, yarın olunur, ama gelecekte, bir ömür boyunca olunmaz. Aşk, heyecan mutlaka ki azalır zamanla, bazen yok olur, bazen yeniden canlanır.. ama iki insan birbirini seviyosa, sayıyosa, bir ömrü beraber geçirmeye istekliyse, ayrılmazlar.. Huzur bulurlar, sadakat bulurlar, umut bulurlar birbirlerinde ve bu dışarıdabulacağı heyecandanda kaç kat üstündür...

3 yılın sonunda böyleyse 13 yılın sonunda nolur 23 yılın 33 yılın bunu düşün? Saçların beyazladığında, yüzün kırış kırış olduğunda, başka genç bir kızda o kaybettiği heyecanı arar bu sefer.

Gelecek görmüyorum ben bu insanda, senin olgunluğunda değil. Bence üstüne gitmezsen geri dönecektir ama dediğim gibi tüm bunları düşünmelisin...

bende benzer şeyler yaşadım..son cümleler hep aynı" arkadaş olarak kalalım,tutku bitti,aşk bitti..vs."
sonrasında da tek bir kere bile aranmadım..ailevi sebepler ,ilişkinin bitmesi için geçerli bir neden değil kii.ailemiz hayatımızda bir yere kadar,olgunluk dönemi sonrasında başlıyor işte ,kendi kararlarımızı vermemizle..o yaşlara gelipte hala aileyi sorun eden insanları anlamıyorum,hert dert,sıkıntı kendine özeldir..3 yılda uzun bir zaman gerçekten,inşallah hayılırısı olur diyorum hakkında..

Dibe vurman gerekiyorsa küüüüüt diye vuracaksın, payına 5 ton göz yaşı düşüyorsa dökeceksin. Acı hep aynı kalmıyor nasıl olsa, azalıp gidiyor....

*Hande Altaylı

ben bir kere aranmıştım o da ayrılık sonrası yılbaşı günüydü...
aptal bir yılbaşı dileği için sesini duymaya hiç ama hiç niyetim yoktu ve açmamıştım... sonra da onun hiç cesareti olmadı... belki de yüzü olmadı...

biri sana o cümleyi söylediğinde iyimser bakmaya çalışıyorsun ; beni hala önemsiyor diyorsun ama ötesi yok; bu ben gitmek istiyorumun ilk adımı... birşeyler için çabalamak istesen de daha sonra gidecek... çünkü aklına düşmüş bir kere...

o yüzden bırakacaksın gidecek... dönmek isterse de hemen inanmayacaksın... çünkü tekrar nasıl güvenebilirsin ki... gün gelip de ben başkasına aşık oldum demeyeceğini nerden bileceksin...

ben ilk başta doğru yaptı demiştim... devam etseydik biz bir süre sonra ben başkasına aşık oldum diyiverecekti ben herşey yolunda sanırken... beni terkettiği için hayran kalmıştım tabii o zamanlar hala seviyordum...benneyaptımki

şimdi sadece içi çok rahat bir şekilde gitmesine izin verdiğim için kendime kızıyorum...
ve tabii aklı bir karış havada olan tüm erkek milletine uyuz oluyorum Çok üzgünüm çoook

son bir şey daha ; bir daha kimsenin beni o kadar üzemeyeceğini de biliyorum artık...

bende o ayrlık sonrası çok ama çok üzülmedim..biranda silip atmıştım,çünkü bunu hakediyorduu...

bizi hakeden insanları bulmak dileğiylee:asigim:

bende o ayrlık sonrası çok ama çok üzülmedim..biranda silip atmıştım,çünkü bunu hakediyorduu...

bizi hakeden insanları bulmak dileğiylee:asigim:

evet onlar bunu hakediyor da bizim sevgimiz haketmediği için üzülmüştüm ben yerimseniben

ben ilk sevgilimde, ilk buyuk hayal kirikligimi aynen bu sekilde yasamistim. bana cok soguk ve uzak davraniyordu, belki silkinip kendine gelir umuduyla ayrilik teklifini ben goturdum. birkac gun sonra benimle konusmak istedigini soyledi, ben de aptal gibi umutlandim, herhalde farkina vardi yaptiklarinin diye. bana beni artik cok iyi bir arkadastan ote goremedigini soyledi. yani boyle soyleyerek kendince son darbeyi vurmak istedi.
cok uzuldum, hatta 7 ay aci cektim. bu 7 ay boyunca duygusal olarak beni kullanmasina izin verdim cunku duygusal olarak ona karsi zayiftim ve icimde bir umut vardi. aramizda birseyler geciyordu mesela, ornegin bir ortam oluyordu ve opusuyorduk, ondan sonra "ben seni arkadas olarak goruyorum ama arkadaslarin arasinda boyle cekim olabilir ara sira bence boylesi daha guzel" diyordu. her seferinde biraz daha dibe vuruyordum. yasim kucuktu, ilk sevgilimdi, tecrubesizdim...
sonra simdiki sevgilimle tanistim. hem de aklimdan onu tamamen sildikten iki gun sonra. ve ne oldu biliyor musun, beni aramayan adam aramaya, hatir sormaya, donmeye calisti. kiskandi, kustu, barismak istedi, arkadasligimizi ozledim diye kivirmaya calisti...
bir insanin arada yillar olduktan sonra digerini "sadece arkadas" olarak gorebilecegine inanmiyorum. benim annem babam 27 sene evlilikten sonra hala el ele geziyorlar, ama her gun cok tutku, heyecan, ask dolu gecmiyor. ask yerini guclu bir sevgi, dostluk bagina birakiyor, sonra bir yukselip bir alcalan bir tutkuya. hickimsenin iliskisi ilk gunku gibi gitmez, surekli bunu ummak, heyecan azaldiginda hemen bitti demek henuz yeterince olgunlasmamis olmak gibi geliyor bana. 5,5 senelik bir iliskim var, ustelik ayri sehirlerde oturuyoruz. gun geldi hicbir sey hissetmedigim de oldu, ama temeli saglam olduktan sonra bunlar gecici duygular. aski harcayip sonunda bitirdigimiz bir depo gibi degil, bosaldikca yeniden doldurdugumuz bir depo gibi gormeye calisiyorum ben. insaniz, dogamiz geregi bir dalgalaniyoruz, bir duruluyoruz. bazen benim askim kabariyor, sevgilimin problemleri oluyor gozu beni gormuyor... bazen ise tam tersi. muhim olan ortak bir bakis acisi, beklenti ve kararlilikla yola devam etmek. travmatik bir olay yasanmadigi surece bir insanin bir insandan o derece soguyabilecegine inanmiyorum. dedigim gibi eger sevgi ve ask beklentisi her gun o kisinin yaninda yeniden heyecanlanmak, surekli ilk gunlerdeki gibi bir arzu ve istek duymak, kalbin carpmasi gibi seylerse, o ask biraz yuzeysel kalir ve bitmeye mahkum olur. anladigim kadariyla erkek arkadasina biraz boyle olmus. oysa hayatini birlestirmek isteyen bir insanin beklentisi, siginilacak guvenli bir liman, mutluluk ve huzur kaynagi bir es, daha konusmadan derdini anlayacak bir dosttur. ask bunlarin uzerine insa edilirse, vazgecmek de "bugun sana karsi heyecan hissetmiyorum" kadar kolay olmaz. boyle dusunen bir insanin karsisina aklini karistiracak, heyecanlandiracak bir insan da cikarsan, o yine sevgilisini, esini tercih edecektir.

o üç hafta içinde, sallantıdaki bir başka ilişkisini pekiştirdiğini,
diğer kişiyle kesin bir ilişkiye başlayınca da seninle ilgisini kestiğini rahatlıkla söyleyebilirim...

aradaki ayrı geçen süre bunun kesin kanıtıdır.

alla alla.. erkekler genelde heyecan değil de böyle dingin huzurlu bir sevgi isterler diye biliyordum.. yani ne bileyim.. ben bu sebepten dolayı 3 ayrı ilişkimi bitirdim.. çok geçerli bir sebep..hep yakama yapişip neden dediler.. aşık değilim artık dedim.. yeterli bulmadılar.. başka sebepler aradılar.. ama gercekten de başka sebep yoktu.. aşkım heyecanım bitmişti.. ama bitmesi öyle kolay olmaz.. içimizi titreten sevgilimiz öyle bir günde arkadaş gözüyle baktiğimiz kıpırtı duymadiğimiz biri olmaz.. bunlar bazi birikimler sonucu olur.. bazen ilişkilerde taraflar farklı şeyler yaşayabilir.. mesela ben ayrılmak istediğimde karşi taraf ama çok güzeldi hersey.. çok mutluyduk ? dedi.. ama ben mutsuzdum.. bir şarkıda da geçiyor ya hani.. çok büyük bir aşktı bu sen ne yaşadın bilmiyorum ? evet bazen en yakınımız sandiğimiz sevgilimizden başka bi şey yaşarız o ilişkiyi sürdürürken.. aynı şeyleri hissetmeyebiliriz.. size göre hersey süperdi.. yoludaydı.. çok uyumlu bir çifttiniz ama demekki karşi taraf için aynı şekilde bir ilişki değildi.. ne diyelim.. saygı duymak lazım.. ben şahsen dürüstlüğünü çok sevdım adamın.. en azından adam gibi geçip duygularım bitti diyebiliyor.. saçma sapan bahaneler bulmaya ya da sizin ayrılmanız için saçma sapan davranmaya kalkışmıyor..sizi daha fazla üzmemek adına duygularini cesurca dile getiriyor.. keske her insan böyle olabilse.. severken seviyorum demek ne kadar normalse bu sevgi bittiğinde olmuyor sevmiyorum artık da diyebilmeli insan.. ama çoğu bunun yerine ya kaçiyor ya bahane üretiyor ya soğuk davranarak karşi tarafın bitti demesini sağliyor ya da ihanet ediyor bi köşede tutuyor belki düzelir diye.. walla bu konuda şanslısın... sakın üzülme canım olur mu... daha görecek çook gzel günlerin yaşayacak çook güzel aşkların olacaktır..

kesın birini bulmuştur, şimdi ayakları yerden kesılmıştır, senı uyandırmadan ah almadan arkasına bakmadan kaçıp gıtmek ıstemış. bırak yolu açık olsun. yaşandı bitti de geç canım.

Burcuya aynen katılıyorum kimisi kaçamak cevaplarla yada ilgisizlikle ilişkisini bitirmeye çalışıyor kimiside (adam gibi adam olanlar) böyle sevgi bitti diyerek ayrılıyor... Eğer sevgisi bittiyse yapacak bişey yok. Allah her ikinizin de yolunu açık etsin...
Ama sana koyuyor adamın gidişi... Boşver bi süre sonra iyikide gitmiş diyeceksin... Benimde başıma gelmişti ama şu an iyikide gitmiş diyorum... Kimisi arkadaşız sevgili olamayız diyordu ama sevgili gibi yakınlaşıyorduk kimisi ölüyorum bitiyorum diyip iki gün sonra kaçıyordu... Kendimde bi kusur aramadım çünkü tek yanlış doğru adam olmadıklarıydı... Sevgi emek ister sevgi çaba ister... Eğer adam sevmiyorsa sen dört dönsende fayda etmiyor... Er olsa da geç olsa da gidiyor...
Zaman tek ilaç senin için şu an... Akışına bırak gitsin canım...

başkasını bulmuştur diyenlere katılmıorum... burcu_01in bahsettiği gibi biri olmasıyla ilgili... dürüstçe söylemek olay... ama cholotastarın dediği gibi de bunu yapmaları olgun olmamaları ile ilgili diye de düşünüyorum... aynı şekilde terkedildiğimden olsa gerek...

meltemin dediği gibi de ii ki gitmiş diyeceğin zamanlar mutlaka olacak...
bu ilişkide yaşadıklarını tecrübe olarak kenara koy ve yoluna devam et sadece... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…