Beni istemiyo artık galiba ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
Sevgilim askerde 5 yıldır çıkıyoruz . askere gitmeden önce askerlik psikolojisi ve paranın getirdiği güvenle değişti pis insanlarla takılmaya başladı hep tartıştık sonunda askere gitti ama hala o insanlarla takılıyo beni ihmal ediyo ilgilenmiyo izne geldi tartıştık o adamlarla gorusmeye devam edersen ben yokum dedim oda bana iş kurana kadar onlar la gorusme zorundayım dedi ayrıldık bugün mesaj attım buluştuk bi kaç ay önce sözlenmek istediğini söyledi aileme ailemde erken dedi bulustugumuzda senin ailen beni istemiyo kendinizde soguttunuz dedi bana şartlarını söyledi annemle konuşup ikna etmemiz istedi kabul ettim bende ona sartimi söyledim o adamlarla samimi olmamasını istedim kabul edemedi tamam diyemedi bu arada o adam aradı ve onun arabasına bindi gitti bende sen beni tercih edemeyecek kadar cesaretsizsin dedim o saatten sonra bi mesaj bile atmadi beni sevmiyor artık galiba ?

Sonu olmayan bi ilişkiye benziyor tavsiyem bi an önce kurtulup yolunuza bakmanız.
Arkadaş aynadır onlar kötüyse sizinki de büyük ihtimalle kötüdür fakat aşk gözünüzü kör etmiş gorememişsinizdir.

Back