Esim de bunu durumu savunuyor. Benim açımdan kimse bakmıyor. Gerçekten bıktım bu durumdanNe kadar terbiyesizce bir hareket .. sizi baya baya dışlamışlar
Evde toplanilmiyor.Arayıp söyleyebilirsin. Ben olsam “bu ay gün bizdeymiş sanırım eşim çok heyecanlı kısır tarifi istedi benden” derdim
Evde toplanilmiyor.
Eşin ailesini kötülemez ki asla işim zor uaniEsim de bunu durumu savunuyor. Benim açımdan kimse bakmıyor. Gerçekten bıktım bu durumdan
Gitmeyecem zaten. Eşim ne yapsak ne etsek herşeyi ailesine danışan biri malesef herşeyin icindeler. Çok zor bir durumun içindeyim.Siz neden diğerlerine bunu söylemiyorsunuz? Sizin yerinizde olsam gitmezdim. Kibarca konuşup eşim sizin kardeşiniz olabilir ama gün için de onunla değil benimle konuşmanız gerekirdi der ve bırakırsınız. Veya hiç oralı olmayın ve gitmeyin. Eşinizi ararlarsa onlarla beni aramda dersiniz. Neden bu kadar iç içe olmuşsunuz ve kontrol altındasınız anlamadım. Siz sürekli görüştükçe her şeyinize karışacaklar. Hiç bunun için sizi çağırdıklarını düşündünüz mü?
Sürekli yapıyorlar eşimle tartıştım neden böyle diye bide üstüne arasam eşimle aram daha kötü olacak.Bunu buraya yazmadan once gorımcenızı arayıp sordunuz mu neden boyle yaptıklarını?
Tamam iste surekli yapmislar, bırkez arayıp sordunuz mu?Sürekli yapıyorlar eşimle tartıştım neden böyle diye bide üstüne arasam eşimle aram daha kötü olacak.
Yani mantılı mı sizce anlamadımGünde toplanılan para disin kavuguna dokunur birşey mi? Gün parasını doğrudan kardesimizden isteyelim , sırası gelince gün parasını geline değil (siz oluyorsunuz) kardeşimize gönderelim diye düşünüyor olabilirler
Gorumcelerinizin neden bu şekilde davrandıklarını anlamlandırmaya calisiyorsunuz diye düşündüm.Sonucta kimsenin niyetini okuyamam ama yüksek olasılıkla sizin normal şartlarda günde olmanızı istemiyorlardı.Tek istedikleri gunde kişi sayısına ulaşıp toplanak para miktarıni arttirmakti..ama sıra size gelince doğrudan bu parayı da size vermeye karınları ağrıyor.Bu yüzden böyle bir yoldan gidiyorlarYani mantılı mı sizce anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?