Beni istemiyorlar galiba ama bunu eşim de anlasa..

zehsdk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
54
21
3
Arkadaşlar benim gorumcelerim ve onların birkaç arkadaşlariyla gün yapacaklardi. Ben istemedim girmeyi görümcemin biri ısrar etti neyse kırmadım bende katıldım. Gün evde olmuyor genelde sadece para toplanıyor yada dışarda oturuluyor. Eskiden bu grupları varmıs orada konuşmuşlar benim haberim yok. sürekli eşime söylüyorlar bu para işlerini bugün aramışlar gün parası için. Ya bu güne ben mi katıldım eşim mi bi mesaj atıp bu ay parayı buna verecez hesap no şu demek zor mu ya. Sürekli eşimle ilesim icindeler. Madem beni dahil etmeyin valla bu kadar sinirlenmem.

Aman ya valla şu korona yüzünden sıkıntıdan keşke görümce elti vs ile aynı ülkede olsak diyorum. Hayatımda hiç action yok.
sizde onu aramayın madem ama görümcemsiz hayat olmaz diyorsanız o zaman arayıp artık iletişimi kulaktan kulağa değil bizzat benimle yapın diyin.

Siz neden diğerlerine bunu söylemiyorsunuz? Sizin yerinizde olsam gitmezdim. Kibarca konuşup eşim sizin kardeşiniz olabilir ama gün için de onunla değil benimle konuşmanız gerekirdi der ve bırakırsınız. Veya hiç oralı olmayın ve gitmeyin. Eşinizi ararlarsa onlarla beni aramda dersiniz. Neden bu kadar iç içe olmuşsunuz ve kontrol altındasınız anlamadım. Siz sürekli görüştükçe her şeyinize karışacaklar. Hiç bunun için sizi çağırdıklarını düşündünüz mü?

Gitmeyecem zaten. Eşim ne yapsak ne etsek herşeyi ailesine danışan biri malesef herşeyin icindeler. Çok zor bir durumun içindeyim.

Günde toplanılan para disin kavuguna dokunur birşey mi? Gün parasını doğrudan kardesimizden isteyelim , sırası gelince gün parasını geline değil (siz oluyorsunuz) kardeşimize gönderelim diye düşünüyor olabilirler

Yani mantılı mı sizce anlamadım

Merhaba canim. Ben de ayni senin gibiyim. Reddedip kirmak istemiyorum. Ama ablam der ki, ağız yapıyorlar.
Yani ayip olmasin diye sana da söyleyip, ısrar ediyorlar.
Bundan sonra artik bu günü bir sekilde devam ettir sabret . Sonraki zamanlarda davetlerde, tekliflerde teşekkür ederim, baska bir planim var demeyi ogrenmemiz lazim.
Yani kimse de bize bayılmıyor zorunlu durumlardan dolayi ayak yapıyorlar.
Sacma ama böyle :)

Yani mantılı mı sizce anlamadım
Gorumcelerinizin neden bu şekilde davrandıklarını anlamlandırmaya calisiyorsunuz diye düşündüm.Sonucta kimsenin niyetini okuyamam ama yüksek olasılıkla sizin normal şartlarda günde olmanızı istemiyorlardı.Tek istedikleri gunde kişi sayısına ulaşıp toplanak para miktarıni arttirmakti..ama sıra size gelince doğrudan bu parayı da size vermeye karınları ağrıyor.Bu yüzden böyle bir yoldan gidiyorlar

Eşine aciklama yapmak zorunda değilsin, biraz sinsi ol. Herseyi tüm kalbini acarsan, kaybedersin. Maalesef karsi tarafin ailesi ile isler böyle yürüyor. Politik davranmak dedikleri bu.
Gorumcen, bana neden böyle yaptiniz demekten anlayacak tip değil. Gül gec, bildigini oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…