Beni istemiyorlar galiba ama bunu eşim de anlasa..

Reis derdini buraya yazdigin gibi gorumce ve diger bacikolara da söylesen bence biseyler çözüme ulaşır.

şöyle olabilir mi kardeşim evli, eşi de çalışıyor arada evde oluyor, ben onu rahatsız etmemek için genelde kardeşimi ararım. içimde hiç art niyet olmadan. sadece kardeşime nazım geçer musait değilse musait olmadığını söyler ama o belki söyleyemez diye kardeşime sorarım.
kendileri çağırmadan asla evlerine gitmemişimdir bu arada, gitmek için aramam yani.
ama ne halledilecek şey varsa kardeşime söylerim, sen bir eşine de sor diyerek.

Güne kim katıldıysa katılan kişi arar sorar bu ay kimde para ayın kaçında toplanacak şeklinde sizin arayıp sormanız gerekiyor yani görümceniz bütün katılanları tek tek arayamaz beni dışlıyorlar demişsiniz ama siz dahil olmak için çaba gösterdiniz mi?
Bizim gruptada var böyle biri başta söyledik herkes kendisi takip edicek ona göre diye güne gelmiyor mesela birinden parayı yolluyor sonra telefon edip bi daha ki günün tarihini koydunuz mu ne zaman diye sormuyor Biliyorum çok iyi bir insan asla bi art niyet düşünmez sadece özel ilgi bekliyor ama bizde 15 kişiyiz onu mu takip edicez bunu niye anlattım birde karşı taraftan bakın belki bir eksiğiniz vardır diye.He yok diyorsanız zaten çıkın günden hiç de germeye gerek yok

Ayrılın bu kadar isteksizseniz. Mecbur değilsiniz devam ettirmeye.
Sorana "isteyen benim adım yerine eşimin adını yazsın zaten onunla haberleşiyorsunuz" deyin..

Bu tarz şeylere bulaşmayın bence. Günden ayrılacağınızı kalan parayıda eşinizden tahsil edebileceklerini söyleyin olsun bitsin.

Ahh yapabilsem... Çok doğru söylüyorsunuz
Benimkilere cok benziyor.Evlendim 3 sene boyunca benle işleri disinda ne hal hatır ne hayirli olsun ne gecmis olsun vs yani hicbir sekilde iletisim kurmadilar.Ben cok hevesliydim kaynaşmaya halbuki.Evet burda gercekten yasamis konuya hakim hanimlarimiz var ancak ben cogunu uyguladim.Konustum da,her turlusunu yaptim ama inanin kendimi mobbing yemis gibi hissettim hep.Esimle aram bunlar da dahil aile duskunlugunden bozuldu.Bosanmak uzereyiz.Eşim de halen anne abla peşinde .cok uzgunum ,cok yiprandim.Ama varya ablayız diye gezmesinler ortada.Yazik boylelerine.

Arayıp söyleyebilirsin. Ben olsam “bu ay gün bizdeymiş sanırım eşim çok heyecanlı kısır tarifi istedi benden” derdim
Bende öyle yapardım
Geceden güzel bir pasta yapar geldiklerinde bir çay demlersin güzel güzel oturursunuz kadınlarla beraber derim
Bu ne tuhaf bir durum
Kadın gününde telefon açılıp kocadan para mı istenir
Hiç katılmam eksik olsun günleri

Çok mantıklı
Gün parası toplu bir şekilde geline gitmesin abimin hesaba yatsın
Ne düşünceler var insanlarda
Tam görümceklermiş

Hiç sorun değil. Bir daha ki günde ben değil eşim katılacak dersin olur biter. Hepsi bir değişik

Görümcelerine mesaj at sanırım eşim benim yerime güne dahil olmuş bundan sonra onunla iletişime geçin ben yokum diye arif olan anlar

Ona demişler o attı parayi
Tamam cok guzel hic karismayin ,yokmus gibi davranin onlara ,esiniz odedin dira gelince eşiniz alsin ,hic gibi savranin ,konu hakkjnda bisi derse esiniz ,hayirli olsun gunede girdin sayesinde kardeslerinin, bi etegin eksik,yakinda kizkardeslerin onuda alir diyin

Boşverin tüm görümceler aynı gelinler var ama yok bazende yok ama var o yüzden boşverin kafanızda bitirin onlar benim hayatımda bir toz zerresi kadar deyin üfleyin gitsin

Benimkiler de eşimi arayıp akşama geliyoruz derler. Bazen de hiç haber vermezler. Bana göre çok saygısızca. Sonuçta hazırlık yapacak olan benim, zahmete girecek olan benim. Bi ara sor müsaitsen gelelim diye.

Yüzyüze gelince sor neden beni aramıyorsunuz diye. Benim kocam posta güvercini mi de.

Benim görümcem de eşimi arayıp x bana bilmem ne alsın demişti şehir dışından. Kendi neden arayıp rica etmiyor almıyorum dedim ve almadım. Hâlâ da aramız bozuk bu yüzden.

bende ayni bana geleceklerse esim aranir gorumcemin bebesi bende kalacaksa esim aranir ben esek basi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…