Beni kedimizi evimizi bırakıp gitti

Ronny11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
506
394
53
bu kadar acı çekmemiştim uzun yıllardır
Sanki kalbim sıkışıyo ciğerlerimi söküyolar
Zorla yemek yiyorum
Son bir yıldır hasta olan eşim psikolojik olarak çöktü ve benden çıkardı bunu
En sonunda boşanmaya kadar gitti gün bile verdiler
On gün kadar evde hiç konuşmadan durduk en son ben dayanamadım ne zaman gidiyosun diye sordum o da yarın dedi ve ertesi gün gitti gerçekten
Evden gitmesiyle rahatlayacağım oh be diyeceğim sanıyodum ama duvarlar üstüme üstüme geldi
Kıyfetlerini aldı gitti
Ben dayanamadım mesaj attım
Evini bırakıp gittin nasıl gittin vs diye
Neden bitti diye de sordum
Bana psikolojisinin bozuk olduğunu benim de onu bunları taşıyamadığımı yazdı
Yani hastalığını taşıyamamışm
Saçma sapan tavırlarını alınganlıklarını vs cs idare edememişim
Ortada yaptığım ettiğim br şey de yok
Arkdaşlarımız aradı onu diyolar ki konu yok ortada konuşulacak o kadar anlamsızca ilişkim bitmiş gibi hisswdiyorum ki
Yok yere sanki
Kabullenemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti
Bir de ronya beni sevmiyor demiş
Ben onun için ölüyorum o öyle demiş

Adam psikolojik hasta ama sizden daha mantikli billahi. Adam size iyilik yapip sizi birakmis siz hala adama yapismissiniz abla. Bu kadar bagimli olmayin. Kaldi ki eski konulariniza baktim, evliliginiz sizin icin problemden ibaret. Hala drama yapma pesindesiniz kediyi birakti evi birakti diye, sanki cok super, problemsiz, mutluluk verici bir evliliginiz varmis gibi.
Psikolojik problemli bir insanla yasamak kolay degil, size de yasayamamissiniz zaten eee simdi saglikli bir insanla yasayin o zaman.

Evde dursa da zaten bu derecedeki bir ilişkiyle mutlu mu olacağınızı sanıyordunuz? Adam o psikolojide bile mantıklı düşünerek gitmiş. Psikolojik sorunları olan insanlarla uğraşmak kolay değildir. Son cümlelerini de gayet doğru buldum.

Dünyanın sonu değil. Yeni bir sayfa açıp yine mutlu olabilirsiniz..

bu kadar acı çekmemiştim uzun yıllardır
Sanki kalbim sıkışıyo ciğerlerimi söküyolar
Zorla yemek yiyorum
Son bir yıldır hasta olan eşim psikolojik olarak çöktü ve benden çıkardı bunu
En sonunda boşanmaya kadar gitti gün bile verdiler
On gün kadar evde hiç konuşmadan durduk en son ben dayanamadım ne zaman gidiyosun diye sordum o da yarın dedi ve ertesi gün gitti gerçekten
Evden gitmesiyle rahatlayacağım oh be diyeceğim sanıyodum ama duvarlar üstüme üstüme geldi
Kıyfetlerini aldı gitti
Ben dayanamadım mesaj attım
Evini bırakıp gittin nasıl gittin vs diye
Neden bitti diye de sordum
Bana psikolojisinin bozuk olduğunu benim de onu bunları taşıyamadığımı yazdı
Yani hastalığını taşıyamamışm
Saçma sapan tavırlarını alınganlıklarını vs cs idare edememişim
Ortada yaptığım ettiğim br şey de yok
Arkdaşlarımız aradı onu diyolar ki konu yok ortada konuşulacak o kadar anlamsızca ilişkim bitmiş gibi hisswdiyorum ki
Yok yere sanki
Kabullenemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti
Bir de ronya beni sevmiyor demiş
Ben onun için ölüyorum o öyle demiş
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Bende fmf hastasıyım diğer konunuza yazmıştım ama eşinizin psikolojisi bozuk hastalığın altına sığınıyor sakin olun ve birdaha ona yazmayın...

Asıl o sizi sevseydi dengesiz hareket etmezdi öfke kontrol problemi var odanızı parçalamıştı...
Boşanma ne zaman biraz zamana ihtiyacınız var ikinizinde ama bu ilişki toparlanmaz gibi eşiniz çok dik başlı...
Insirah suresini okuyun içinizi ferahlatır...

Hakkınızda hayırlısı olsun...
Bende fmf hastasıyım diğer konunuza yazmıştım ama eşinizin psikolojisi bozuk hastalığın altına sığınıyor sakin olun ve birdaha ona yazmayın...

Asıl o sizi sevseydi dengesiz hareket etmezdi öfke kontrol problemi var odanızı parçalamıştı...
Boşanma ne zaman biraz zamana ihtiyacınız var ikinizinde ama bu ilişki toparlanmaz gibi eşiniz çok dik başlı...
Insirah suresini okuyun içinizi ferahlatır...
Evet dün kendi de kabul etti psikolojim bozuk dedi ama sende beni taşıyamadın, insan eti ağırdır sözünü bana yaşattın dedi
Sanki ben ona hiç bakmamışım gibi hastanelere ben de gittim onla kaç defa
Sessiz kaldım sinirli hareketlerrine beni sevmiyorsun dedi
Kendisi psikolojısinin bozulduğunu kabul ediyor
Bu iyi tmm ama insan demez mi ayrı kalalım biraz
Bu hmen boşanmaya götürdü
Evden de ayrıldı
Boşanıyoruz
Ama ben hazır deilmişim demek ki
Bir fe vicdani bi suçlama bana yaptığı
Hayır ben seni seviyorum hastalığından da kaçmadım diye nasıl ıspat edilir ki

Bu adamı yollamak için buraya kaç konu açtınız , gider gitmez niye gittin diye mesaj atmak çok anlamlı olmamış .
Adam psikolojik hasta ama sizden daha mantikli billahi. Adam size iyilik yapip sizi birakmis siz hala adama yapismissiniz abla. Bu kadar bagimli olmayin. Kaldi ki eski konulariniza baktim, evliliginiz sizin icin problemden ibaret. Hala drama yapma pesindesiniz kediyi birakti evi birakti diye, sanki cok super, problemsiz, mutluluk verici bir evliliginiz varmis gibi.
Psikolojik problemli bir insanla yasamak kolay degil, size de yasayamamissiniz zaten eee simdi saglikli bir insanla yasayin o zaman.

Adamı yollamak ne
Ben olayların sıcak olduğu zamanlarda buraya yazıyorum ve içimi döküyorum
Bu sayfanın amacı da bu zaten
Mutluluklarımımı yazayım dert sayfasına
Tabili eski konularımda dert okuyacaksın
Derdi olanla empati yapamayacaksan kişisel tersliklerini benim derdimin olduğu
yerde kusma

Bir önceki konunuz bu adam evden niye gitmiyor olmuş şimdiki konunuz beni bırakıp gitti. Acaba sizde mi bir destek alsanız..
Evden çok zor gitti
Kavga sıcakken evden gitmedi diye dertlenmiştim
Şimdi de gidince çok koydu
Evet yardım alıyorum zaten

Bu adamı yollamak için buraya kaç konu açtınız , gider gitmez niye gittin diye mesaj atmak çok anlamlı olmamış .
Bir krizle evim dağılmış ne olduğunu tam anlayamışım leyla gibi gezmişim
Sinir buhranlarıyla duygularımı tartammamışım
Ne olmuş yani
On yıllık ilişkim ellerimin arasından gitmiş
Neyin anlamlı olduğu umrumda deil

Evet dün kendi de kabul etti psikolojim bozuk dedi ama sende beni taşıyamadın, insan eti ağırdır sözünü bana yaşattın dedi
Sanki ben ona hiç bakmamışım gibi hastanelere ben de gittim onla kaç defa
Sessiz kaldım sinirli hareketlerrine beni sevmiyorsun dedi
Kendisi psikolojısinin bozulduğunu kabul ediyor
Bu iyi tmm ama insan demez mi ayrı kalalım biraz
Bu hmen boşanmaya götürdü
Evden de ayrıldı
Boşanıyoruz
Ama ben hazır deilmişim demek ki
Bir fe vicdani bi suçlama bana yaptığı
Hayır ben seni seviyorum hastalığından da kaçmadım diye nasıl ıspat edilir ki
Son kez mesaj at içindekileri dök bence vicdanen rahat olduğunu herzaman yaninda olduğunu ama onun görmek istemedigini soyleyin sevseydin hemen boşanmak istemezdin ayri duralim derdin deyin ve topu ona atın...
Birdaha da asla yazmayın psikolojik olarak kötü hissetmenizi sağlamış hala devam ediyor...

Evlilikte hata tek tarafli degildir eşinize bunu söyleyin kendisi sütten cıkmış ak kaşık degil....

Aileler durumdan haberdar mi?
Onlar ne diyorlar?

Evde dursa da zaten bu derecedeki bir ilişkiyle mutlu mu olacağınızı sanıyordunuz? Adam o psikolojide bile mantıklı düşünerek gitmiş. Psikolojik sorunları olan insanlarla uğraşmak kolay değildir. Son cümlelerini de gayet doğru buldum.

Dünyanın sonu değil. Yeni bir sayfa açıp yine mutlu olabilirsiniz..
Hastalığının belirsizliği psklojisini bozmuştu
Aşırı alıngan ve sinirliydi
Beni suçladığı şeyde hastayken beni taşıyamadın
Nasıl taşıyacaktım ki
Kendisini sevmediğimi düşüyor

Son kez mesaj at içindekileri dök bence vicdanen rahat olduğunu herzaman yaninda olduğunu ama onun görmek istemedigini soyleyin sevseydin hemen boşanmak istemezdin ayri duralim derdin deyin ve topu ona atın...
Birdaha da asla yazmayın psikolojik olarak kötü hissetmenizi sağlamış hala devam ediyor...

Evlilikte hata tek tarafli degildir eşinize bunu söyleyin kendisi sütten cıkmış ak kaşık degil....

Aileler durumdan haberdar mi?
Onlar ne diyorlar?
Dün yazdım içimdekileri evet
Ama bana diyor ki evden atılmış hasta gibi mi hissetmememi istiyorsun
Beni vicdanen vuruyor
Ve ben yapsam olmuyor
Aileler biliyo benim ailem istemiyo
Pskopat gibi diyolar seni üzüyo anlamsızca anlamıyolar bile

Arkadaşlarınıza ronya beni sevmiyor diyorsa kendisi size karşı hala boş değildir. Ama şu an hissettiğinizin hala sevgi olduğundan emin misiniz? Yoksa boşluktan dolayı mı kötü hissettiniz bunu anlamanız lazım. Adam eve döndü diyelim, tekrar burda “bu adam evden gitmiyor” diye başlık açacak duruma düşerseniz adama da yazık olur size de. Eminseniz bi mesaj atmayı deneyin kafanızı toparlayıp.

Adamı yollamak ne
Ben olayların sıcak olduğu zamanlarda buraya yazıyorum ve içimi döküyorum
Bu sayfanın amacı da bu zaten
Mutluluklarımımı yazayım dert sayfasına
Tabili eski konularımda dert okuyacaksın
Derdi olanla empati yapamayacaksan kişisel tersliklerini benim derdimin olduğu
yerde kusma
Psikolojik destek alın .

Back
X