Beni kendime getirin lütfen

sibder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
560
639
103
40
çok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.

"Sen kadın mısın, elinde tutamadım," demiş adamın bundan sonraki hayatında o bataklık ağzından çıkacak hiçbir çamuru dikkate almayın, duymayın bile. Siz kadın olamadınız da, o erkek olmuş mu? Kendi sapıklığını ne güzel size fatura ediyor. İnsan olsaymış da aldatmasaymış, rezil herif. Ne güzel boşanmış, kurtulmuşsunuz. Şuan böyle lakırdılar etmesinin sebebi, yediği b.kun vicdanını dürtüyor olması olabilir. Günah çıkarma moduna girmiş belki. Ama gitsin uzakta çıkarsın. Böylelerinin vicdanını rahatlatmasına bile yardım etmemek lazım.

Yoluna bak geçen geçmiş artık öfke ile sadece kendine zarar verirsin

Yahu bu adam siz evliyken bile çocuğu yük gören, sinirlenince çocuğa bile kötü davranan, babanızın üzerine yürümüş, boşanma aşamasına gelip döndüğünüz, sizin idarenizle evlilik yürütmeye çalıştığınız adam değil mi?

Siz bu adamın ne m.l olduğunu biliyorsunuz zaten, nasıl aklınızı karıştırmasina izin veriyorsunuz?

Aldatılmayı öğrendiğin anda ki hırsını kinini hatırla.
asla aklımdan çıkmıyor aradan ne kadar zaman geçti diyor değil 1 yıl 11 yıl geçsede asla unutmam dedim ve gerçekten çok acılar yaşadım hala da karşımda görmeye cesaretim yok çünkü gerçekten severken yedim bu darbeyi kendimi toparlayabilmem hiç kolay olmadı

adamla hiç bir muhabebetim yok tüm sosyal meday ortak arkadaş hayatımdan çıktı arada sadece çocuk var o da küçük oldugundan laf getir götür yapamıyor hali ile bana sanki boşta kalmışta bir kontrol edeyim bakalım napıyormuş gibi demye gelmiş gibi geldi.

Kendini toparlasan iyi olur bence arkadaşım.
Adam yolunu çizmiş,sana da hayatta başarılar diliyor kibarca.
hayır ben onunla hiç bir şekilde iletişme geçmedim ne tanıdık biri ne sosyal medya hiç bişey yokken durduk yere mi

Pek boşta kalmış ya da geri dönmeye çalışan adam sözleri değil bunlar ama yine de siz bilirsiniz.

Eminim çok zor olmuştur. Ama kendinizi toparlamışken en azından bunu deniyorken tekrar fırsat bulmasına izin vermeyin. Zaten olanları kabullenmeyip ayrılmanız ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor. Yeter ki o gücü yabana atmayın her zaman diri tutun.

hayır ben onunla hiç bir şekilde iletişme geçmedim ne tanıdık biri ne sosyal medya hiç bişey yokken durduk yere mi
Nasıl yani?
"Hayatında biri olursa iyi olur,ben hayatımı yaşıyorum sen de yaşa,iyi ki benim çocuğumun annesi sensin vs." dememiş mi,ben mi yanlış okudum?
Kusura bakma o zaman.

aynen öyle inanın dönmek istemiyorum çok acılar yaşattı bana onunla mesajla bile iletişime geçtigimde onu insan yerine koyup cevap vermek zorunda kalınc abile kendime kızıyorum

çok dogru söylüyorsunuz zaten cevap verdiğimde bunları konuşmakta bana yetti yazdı belki de arada vicdanı dile geliyor ama ben de bunları konuşunca kendime kızıyorum

hayır dönmek vs değil ben tek düze yaşarken hayatı arada bir hortlayınca kendime nasıl gelirim insan yaşamayınca bilemiyor banada hak verin

nerden biliyor adamla hiç bir iletişimim yok sosyal medyam yok ortak tandık yok

çok bariz ve klasik bir zarf gördüm, hayatınızda birinin olmasını isteyip gercekten mutluluk dileyecek kadar vicdanlı bi insan olsa size bu acıları gram yaşatmazdı.. Ağzınızı arıyor ve vicdanlıy(mış) gibi görünüp yeniden ilginizi istiyor unutulmak koyar böylelerine cünkü. Düsmeyin tuzaklara. Ben aldatan adamın merhameti olabileceğini düşünmüyorum. Hele ki siz severken ve çocuğunuz varken cıksss. Zaten güçlü bi kadınsınız siz bir kere çok acı yandınız zaten bi daha yeriniz yok onun için bi damla üzülüp takmak için bile..

Nasıl yani?
"Hayatında biri olursa iyi olur,ben hayatımı yaşıyorum sen de yaşa,iyi ki benim çocuğumun annesi sensin vs." dememiş mi,ben mi yanlış okudum?
Kusura bakma o zaman.
evet aynen öyle söyledi belki de durduk yere vizdana geldi yaptıklarım size yaşattııklarım benim sınavımdı sizi de çocukla buna sürrükledim vs vs vişeyler dedi belki de vicdanı yokladı imana geldi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…