Beni kendime Mahcup etti

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba hanımlar... son bir senedir o kadar yoruldum ki o kadar ağladım ki, o bir sene bi ömre sığar. Annemin hastane süreci sürekli gözümün önüne geliyor içim acıyor. Bir evladım var bi hafta sonra yasına giriyor bunca hastane Ortamından sonra bebeğimi bile anlayamadım. Kocamla çok güzel bi ilişkimiz olduğuna inanırdım. Güzel zaman geçirirdik, birbirimizi severdik, çok gülerdik biz. Son bir aydır aramızda büyük kavgalar oluyordu ve cinsel hayat diye birşey kalmamıştı doğrusu. Karşılıklı hatalarımız vardı çok kırdık son zamanlarda birbirmizi. Ağır laflar ettim ama kendimi de affettirmeye çalıştım, yalvardım özürler diledim.. suçlu olduğuma ne güzel inandırmış beni. Sandım ki bana kızgın olduğu İçin, söylediklerimi unutamadığı İçin soğuk davranıyor ama öyle değilmiş. 3 aydır aldatılıyormuşum. Yakın bir arkadasım kanıtlarla beraber paylaştı bunu benimle. İnanamadım, herkes yapar o yapmaz hiçbir derdimiz Yok derdim, beni bana mahcup etti. İnancımı yitirdim. Ona yalvarmıştım beni sevmiyorsan, bi başkasına aşık olduysan ve beni istemiyorsan söyle, çeker giderim demiştim... o hep açık kapı bırakıp bana soğuk davranmaya devam etti. En çok da bu yüzden kızdım ona. Kalbimde ince bi sızı var, canım acıyor mu bilmiyorum suan. Evden kovdum ve her türlü iletişim bağımızı kopardım. Benim için bu sayfa kapanmıştır. Boşanacağım. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Boşlukta hissediyorum. Bu da geçer mi? Her şeyimi kaybetmiş gibiyim. Bu son ama değil mi? İnsan her şeyini kaybedebilir mi bi senede?

Madem boşanacaksınız işe avatarınızı değiştirmekle başlayın.
Herkes aldatılır siz aldatılmazsınız diye de bir şey yok bu arada. Tamam eşinize güvenin güvenmek güzel bir şey ama her zaman bir açık kapı da bırakın...

Allah sabir versin. Derdi veren rabbim dermanini da verir. Sen onune bak. Kararliysan aciklama yapmasına dahi izin verme. Elinde kanit var herhalde. Arkadasin ne kanitlarla geldi bilmiyorum ama ise yarar birsey ise mahkeme de kullanabilirsiniz. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin herkese.

Herkesin karakteri bozulmuş. Eski zamanlar bu yüzden değerliydi. Sadakat vardı. Teknoloji gelişti, mertlik bozuldu. Hep bir aldatma, hep bir karaktersizlik

Üzülmeyin mert adam kalmamış artık bu devirde. En iyisi evlenmemek heralde. Çünkü dünyada 2 çeşit erkek var. Aldatmış erkek ve henüz aldatmamış erkek

Belki de hayatınızdaki yüklerden, mutsuzluktan kurtulmanız için bir fırsattır?
Her şey kötü demeyin.
Diyelim ki bu ayrılık sayesinde,
Kendinizi suçlamaktan, sebepli sebepsiz mutsuzluktan, gelgitli durumlardan, kavgalardan, endişelerden kurtuldunuz.
Bunu yine kayıp olarak mı görürsünüz?

Fotoda eşinin gülüşü görünüyor.
Ne hoş gülüşlü bir adam diye düşünüyor insan.
Sarılışından eşini çok seviyor sanırsın.
Pislik herif önüne gelene gülümsüyor ama demek neye yarar?

Gerçekten ya huyları bozuk, ya uçkurları, ya başka bir yerleri.
Nefret geldi erkek cinsinden.
Bu nedir arkadaş?:KK14:

Burada kadınlarla çok papaz oldum çok güveniyorum demeyin diye.

Erkeklerde şöyle bir sorun var, anne babamızla fazla ilgilenmemiz gerektiğinde sanki evliligimizi baltalıyormuşuz gibi davranıyorlar. Onların anne babası olunca sorun yok.

Lütfen üzülmeyin sizin sucunuz yok hatanız yok tıyneti böyleymiş. Şimdi evladinizla yepyeni bir hayata başlayın boşanmaktan korkmayın evlenmek kadar doğal bir şey.

Inşallah çok mutlu olursunuz.

Vay be ne kadar yalvararak isteyerek evlenmişti seninle halbuki . Neden böyle birşey yaptı acaba ne elde etti bunu yapınca rezil resmen:sinirli:

Pislik ya çocuklarından da utanmıyorlar artık.Neyse siz güçlü durmaya bakın.Kararınızdan da dönmeyin,affetmeyin.

Allah bildiği gibi yapsın onu.
Siz güçlü durun yavrunuz için
Her şey gelip geçiyor
Sadece zaman lazım

Evladınız yanınıza kar kalan...
Yalnız değilsiniz, öyle bir insandan kurtulduğunuz için şükredin ve hem kendiniz hem evladınız için toparlanın bir an önce
Ettiğini çeker elbet

Ben sizi ,evliliginizden önceki nisan konularinizdan beri biliyorum
Çok üzüldüm gerçekten. Hakkinizda hayirlisi olsun,allah bin belasını versin.

Öncelikle annenize geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Çok zor bi durum. Herşey insanlar için. Lütden kendinizi yıpratmayn. Eşinizle bu durumu konuşun, affetmek yada affetmemk size kalmş. Duruma açıklamasına göre karar verrsin. Ama bnö tavrım net bi kere yapan hep yapar

Gececek bugunler merak etmeyin
Aciniz dinecek ve cok guzel cok mutlu oldugunuz gunler gelecek

Back
X