Beni kendime Mahcup etti

3 aydır aldatılıyormuşum. Yakın bir arkadasım kanıtlarla beraber paylaştı bunu benimle.
Çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursun. Bu saatten sonra kendi hataların içinde kendine yüklenme, zira ne hatan olursa olsun aldatılmayı hak etmez insan.
Bu arada konunun alıntıladığım kısmıda aldatan/aldatılan kadın/erkek arkadaşlarını bilip susanlara gelsin. Zira eğerki seni uyarıp tabiri caizse hayatını kurtaran arkadaşın seni uyarmadan buraya arkadaşım aldatıyor söylesemmi söylemesemmi şeklinde bir konu açsaydı burada sakın karışma, sonra sen kötü olursun, seni ilgilendirmez vs vs vs diyeceklerdi. Nede olsa bana dokunmayan yılan bin yaşasın!
Tekrar geçmiş olsun sevgili konu sahibi. Çok mutlu olman dileğiyle ...

Çok üzüldüm , çok güçlü ol lütfen onu düşünme bile , erkek milletine güven olmaz şahsen hiç iyi adam gibi adam Yok , en azından ben görmedim

Kızlar merhaba yeniden.
Ayrılacağım eşimle oturduk konuştuk. Biliyorsunuz yurt dışında çalışıyordu yılın bazı dönemleri ve oğlum ile ben de yanına yerleşecektik ama annemin meseleleri buna engel olmustu. Son zamanlarda sorunlarımız vardı, daha doğrusu son bir ayda patlak verdi her şey kötü olmaya başladı. İlk defa Peri masalı ilişkimin büyüsünün bozulduğuna inandım ve Zaten hiçbir şey eskisi gibi olamazdı. İlk defa karşılıklı bu kadar hakaret ve ses yükseltmelerimiz olmustu. Çalıştığı şirketin yurt dışı tarafından bi kadınla görüşüyormuş ve bunu da görümcem anlatmış arkadaşıma. (Aynı binada oturuyorlar) Akın la da (eşim) konuştuk o da böyle biseyin olduğunu ama bi kaçamaktan ibaret olduğunu anlattı. Ben de bunu kabul edemeyeceğimi, büyünün bi kere bozulduğunu, son zamanlarda mutlu olmadığımızı, onunla bi hayat geçiremeyeceğimi anlattım. Karşılıklı yemek yedik, ağladık, geçirdiğimiz günleri konuştuk, bir seyler içtik. Anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik. Bazı arkadaşlar hatırlar önceki konularından, annem hastalandıktan sonra yan apartmanına taşımıştık evi, ev de annemin evi Zaten. Düzenim hiç bozulmayacak. Kocamı evden çıkattım. 2 gün sonra oğlumun Doğum günü, normal kutlamamızı yapıp boşanma davasını açacağız. O çok üzgün görünüyor ve ben nasılım bilmiyorum. Yine de en doğru karar bu. Birçok kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı İçin birşeylere katlanmak zorunda kalıyor. Ben de babasız büyüdüm, evim arabam var ailem arkamda, neden evladımı tek basıma büyütemeyim? Bi kere yapan her zaman yapar... şimdiye kadar geçirdiğimiz güzel günler için teşekkür ettim. Son yaptığıyla iyi bi eş olamadığını gösterdi ama oğlumun babası olarak hayatımızda kalacak. Üzerine düşen neyse yapacağına inanıyorum. Umarım bundan sonra her şey güzel ilerler. Yorumlarınız İçin teşekkür ederim.

yakın arkadaşınız bunu kanıtlayacak kadar nereden biliyordu?

Görümcem olacak kadın benimle değil arkadaşımla paylaşmış bu durumu. Yakın arkadaşım dediğim kişiyi eski apartmanımdan tanıyorum, eskiden kayınvalidem ve görümcemle yakın oturuyordum. Görümcemle Eşimin arası benim yüzümden soğuktu. Görümcem duymuş arkadaşıma anlatmış Mesajlar falan atılmış karşılıklı. Önceki paylaştığım yazıda var bu kısım. Buna mı takıldınız? Ayrılıyorum.

Allah Allahsizinki gibi mutlu bir evlilik bile bozuldu ya şaşkınım. Ne diyeyim zaman çok bozuldu.

Her sevgi bigün bitiyormuş, herkes hata yaparmış, benim kocam yapmaz diye birşey yokmuş... :)

Eşinizin sizi böyle hayal kırıklığına uğratmasına gerçekten çok üzüldüm. Umarım bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için.

Görümcenizin yaptığını da insan düşmanına yapmaz ne diyeyim. Eşinize zaten diyecek söz yok. Umarım size yaşattığı bu hayal kırıklığını başka bir kadın hiç beklemediği bir anda ona yaşatır.

Eşinizin sizi böyle hayal kırıklığına uğratmasına gerçekten çok üzüldüm. Umarım bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için.

Görümcenizin yaptığını da insan düşmanına yapmaz ne diyeyim. Eşinize zaten diyecek söz yok. Umarım size yaşattığı bu hayal kırıklığını başka bir kadın hiç beklemediği bir anda ona yaşatır.

Aynen. Ben herkesi Allah’a havale ettim.

Gecmis olsun. Ben arkadasinizi tebrik etmek istedim. Banane karismayayim dememis gelip size soylemis. Umarim kisa zamanda toparlanip, cocugunuzla mutlu mesut yasarsiniz

Çok üzüldüm ama her zaman iddia ettiğim gibi,aldatmayan erkek yok.Önemli olan emin olduğunuzda bırakmak.
Benim kocam asla yapmaz diyen arkadaşlarım,bir gizlice kurcalayın bütün detayları yanılmadığımı anlarsınız.
Çok üzgünüm ama durum böyle.

Üzülmeyin, sizin gibi aklı başında bir kadını kaybettiği için kendi yansın. Elinizde deliller varmış alabiliyorsanız donuna kadar alın ihtiyacınız yoksa bile alın tepetaklak olsun. Ne kadar süreli evliydiniz?

benım annem de hasta , Pesınde dolasıyoruz su an.. İyi olsun da .. Yarın doktora gıtmesı gerekıyor.. Bu sefer izin alamadım Eşim benden önce izin alıp benı rahatlatıyor. Annem için elinden geleni yapıyor.. Keşke biraz daha vicdanlı olsaymış eşiniz.. Ama sizin durumunuz annenızın durumuyla alakası varmı? Aldatılmak hak edilecek bi durum değil ayrıca..

Çok üzüldüm, umarım bundan sonra evladınızla birlikte çok mutlu olursunuz :((

Back
X