Arkadasim cok uzuldum cunku bu tur konularda cok takintiliyim. Ben olsam cok buyuk tepkiler verirdim heralde
Kaynana dirdiri fln hikaye ya bu başlı basına dayak sebebi. Pis adamla da yaşanmaz ya. Yazdıklarını okurken bile midem bulandı. Allah sabırlar versin.arkadaşlar daha önce kv ile ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. ama benim şu anki sıkıntım eşim daha doğrusu her zaman şöyle bişey var eşinle çoook mutluysan kv dırdırı önemsiz bi ayrıntı oluyo o kadar.
evnlendikten yaklaşık 2 ay sonraydı. televizyon izliyorduk ve bir ara gözüm eşime kaydı ve ne göreyim eşimi burnunu karıştırıp onu da ağzına götürüyo.... dondum kaldım kendime gelince birden bağırmaya başladım ne yapıyosun sen kendine gel dedim utanır gibi oldu konuyu kapamaya çalıştı ama bi türlü bitmedi zaten tırnak yeme gibi kötü bir huyu da var ne yaptıysam vazgeçiremedim bak dedim çocuğumuz olunca bu yaptıklarını görecek sana saygım azalıyo çocuğunun da olmayacak diye ama yok yok... yapmaya devam keşke bunla da kalsa yaptığı iğrençlikler koltuğa uzandığında alışkanlık olmuş elini çamaşırının içine sokar hani kendini tatmin falan değil öyle alışkanlık bu sefer eli çok kötü kokar git yıka derim bağırır çağırırım sadece tamam diye belli belirsiz bi ses tonu.... banyo yapmayı çok sevmez haftada 1 kere anca sokarım banyoya sırf o yüzden cinsel hayatımızda bitti o kötü kokuyo diye ben birlikte olmak istemedim temizken de o gusl abdesti almaya üşendiği için bana yaklaşmadı ...daha yaşımız 27 ...iyi bir şirkette yönetici olarak çalışıyo .. 3 sene bekledim çocuk yapmadım bu huylarını bırakır diye çocuk oldu gene aynı çok soğudum ne yapıcam bilmiyoum mutlu değilim diyecesiniz ki psikoloğa gitsin inanın psikolokluk bi durumu yok alışkanlık olmuş bırakmıyo kimsenin yapacak bişeyi kimseyle paylaşamadım sadece yazmak istedim....
Gerçekten çok iğrenç bişey senn için üzüldüm cnm .ben olsam bebeğe elini bile sürdürmezdim bende nefret ederim bu tarz şeylerden.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUben dışardan gelince ilk işim elimi yıkamak oluyo bebeği kucağıma alıcam diye ama o işten gelince hergün üstüne basa basa git elini yıka diyorum yani demesem yıkamaz inanılmaz inat biri daha bugün işe gitmeden tuvalete gitti musluk sesi helmedi dedim elini yıkadın mı yıkamadım diyoo!! sabahın köründe bağıra bağıra elini yıka dedim ben yanındaysam sabun kullanıyo eminim bu gün sadece suya soktu elini kuruladı o kadar...
çok tepkiler verdim avazım çıktığı kadar bağırdım elini hemşire gibi ağzına götürüp şişşşt dedi bi de üstüne hakaret ediyo babam çok temiz bir adam üzerinde giydiği pantolonu bile kırışmaz .. artık koca gibi göremiyorum sanki aynı evi paylaşmak zorunda olduğum biri bişey hissedemiyorum 3 sene bitti ama alışkanlığından vazgeçiremedim herşeyi geçtim banyosunu düzenli yapsa temzi koksa sırf gusul abdesti yüzünden beraber olamıyoruz ya da olduktan sonra abdest almıyo 3-4 gün öyle gezebiliyo
Gerçekten çok iğrenç bişey senn için üzüldüm cnm .ben olsam bebeğe elini bile sürdürmezdim bende nefret ederim bu tarz şeylerden.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUben dışardan gelince ilk işim elimi yıkamak oluyo bebeği kucağıma alıcam diye ama o işten gelince hergün üstüne basa basa git elini yıka diyorum yani demesem yıkamaz inanılmaz inat biri daha bugün işe gitmeden tuvalete gitti musluk sesi helmedi dedim elini yıkadın mı yıkamadım diyoo!! sabahın köründe bağıra bağıra elini yıka dedim ben yanındaysam sabun kullanıyo eminim bu gün sadece suya soktu elini kuruladı o kadar...
Cnm ya snn için üzüldüm ömür törpüsü insann ömrünü bitirir bu tipler en önemli şey bu bebeğinizin sağlınıda düşünmüyosa diyecrk bişey yok...
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offf ya gusulsuz de dolasilmaz kiBiraz zorlasan gel beraber girelim falan desen banyoya?
bu yaşına kadar bu şekilde gelmiş böyle gider artık alışkanlıklarını değişteremezsin malesef
ama en azından benim aklıma şey geldi şöyla anlatabilirsin
hani temzilik dinimizin gerekliklerinden temzi olman lazım gusül alman lazım gibisinden
belki vicdanen rahatsız olur da yapar
arkadaşlar daha önce kv ile ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. ama benim şu anki sıkıntım eşim daha doğrusu her zaman şöyle bişey var eşinle çoook mutluysan kv dırdırı önemsiz bi ayrıntı oluyo o kadar.
evnlendikten yaklaşık 2 ay sonraydı. televizyon izliyorduk ve bir ara gözüm eşime kaydı ve ne göreyim eşimi burnunu karıştırıp onu da ağzına götürüyo.... dondum kaldım kendime gelince birden bağırmaya başladım ne yapıyosun sen kendine gel dedim utanır gibi oldu konuyu kapamaya çalıştı ama bi türlü bitmedi zaten tırnak yeme gibi kötü bir huyu da var ne yaptıysam vazgeçiremedim bak dedim çocuğumuz olunca bu yaptıklarını görecek sana saygım azalıyo çocuğunun da olmayacak diye ama yok yok... yapmaya devam keşke bunla da kalsa yaptığı iğrençlikler koltuğa uzandığında alışkanlık olmuş elini çamaşırının içine sokar hani kendini tatmin falan değil öyle alışkanlık bu sefer eli çok kötü kokar git yıka derim bağırır çağırırım sadece tamam diye belli belirsiz bi ses tonu.... banyo yapmayı çok sevmez haftada 1 kere anca sokarım banyoya sırf o yüzden cinsel hayatımızda bitti o kötü kokuyo diye ben birlikte olmak istemedim temizken de o gusl abdesti almaya üşendiği için bana yaklaşmadı ...daha yaşımız 27 ...iyi bir şirkette yönetici olarak çalışıyo .. 3 sene bekledim çocuk yapmadım bu huylarını bırakır diye çocuk oldu gene aynı çok soğudum ne yapıcam bilmiyoum mutlu değilim diyecesiniz ki psikoloğa gitsin inanın psikolokluk bi durumu yok alışkanlık olmuş bırakmıyo kimsenin yapacak bişeyi kimseyle paylaşamadım sadece yazmak istedim....
arkadaşlar daha önce kv ile ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. ama benim şu anki sıkıntım eşim daha doğrusu her zaman şöyle bişey var eşinle çoook mutluysan kv dırdırı önemsiz bi ayrıntı oluyo o kadar.
Hersey tamam igrencte herkes icinde bagirmaniz yanlis bence. Ses cikarmadiysa dua edin. Ben oyle rezil edilsem agzima geleni soylerdim. Kucuklukten alistirilmasi lazim boyle temizliklerin. Kendi oz temizligini kendisi yapamiyorsa baskasi sonradan yaptirilamiyor maalesef. Aslinda yonetici kimligiyle kendi dis gorunusune dikkat etmesi lazim halbukii. Allah kolaylik verdin canim :/
onu da denedim gel beraber girelim dedim ilk evlendiğimiz zamanlarda bazen dinledi beni ama sonrasında yok.. belki şuan desem gelir miiiii onu da bilmiyorum ama artık benim de içimden gelmiyo hani eş dediğin şöyle dimdik sağlam duruşlu kale gibi olur ya bi de saygı duyarsın bu durumdan dolayı bana sadece patates çuvalı gibi geliyo artık ev arkadaşıyız o kadar alır gezmeye götürür eksiklerimi alırır yedirir içirir ama yetmiyo işte yetmiyo kendi sülalesiyle otuturken bile çocuk gibi şakalar yapıyo geçen eniştesi hiç büyümedin hala 5 yaşındaki çocuk gibisin deyip güldü benim çok zoruma gitti ama eşim güldü o kadar...her heçengün daha da kötüleşiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?