Bu tür alışkanlıklar bence önce ailede başlar sonra da kişi olgunlaştıkça kendince geliştirir. Annesi ile bu konuda konuştun mu? Ya o hiç öğretmedi ya da öğretti ama seninki geliştirmedi kendini:44:
Bir de psikoloğa gitseniz iyi olur çünkü çocukluğundan içinde kalan ve aşamadığı şeyler olabilir hem hala çocuksu tavırları da varmış.
Al karşına konuş ve seni susturmasına izin vermeden herşeye sus diyorsun da hiç kendin çaba sarf etmiyorsun deyip resti çeksen fena olmaz gibime geldi.
Ben evli değilim yalnız yaşıyorum ama ben bile işe gidince ya da işten eve gidince ilk yaptığım ellerimi yıkamak olur bu başta kendine saygıdır bence.
Kişinin temizlik anlayışı bence genetik değil, eğitimle ilgili ki eğitim önce ailede başlar. Demek ki eşin babasını rol model almış ve kendini geliştirmek, düzeltmek işine gelmiyor. Kv çocuklarına temizliği ne kadar öğretmiş aslında bu önemli yani saldım çayıra tarzı yetiştirdiyse abisi kendinin farkına varmış ve bu konuda kendini geliştirmiş olabilir.dayanamayıp annesiyle konuştum annesi haklısın dedi abisi de var o çok temiz neredeyse hergün bayo yapar üzerine bişey sıçrasın ilk işi üzerini değişmek olur annesi bu babasına çekmiş babası da böyle pisti ben ne yaptıysam olmadı diyo yani sanırım genetik faktörler de var
Okurken midem bulandi yeminleiyi sabrediyorsun canim cok uzuldum gercekten. Boyle biriyle yasamak cok zor. Benim esim de o kadar temiz biridir ki her yaptigina elinden aldigim seylere cok guvenirim. Mis gibidir. Erkegin oylesini hic duymamistim cok sasirdim bir an.
Psikologluk bir durum yok diyorsun ama var bence. Duzelebilir davranislar bunlar. Nasil asiri takinti titizlik tedavi ile baskilanabiliyorsa ayni sekilde bahsettigin aliskanliklari ortadan kalkabilir. Belki bunun icin uzun bir sure gerekebilir ama ikna edip tedavi ettirirsen kurtulursunuz. Allah kolaylik versin
Bence al kv karşına konuş durum böyleyken böyle ben uzakta yaşarken zorluyordum vs ama burada size ayıp olmasın diye bağırıp çağırmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım et de, kadın sonuçta oğlunun yuvasında mutlu olmasını ister ama kendisi kocasından çekmiş gelini de çeksin istemez bir annelik yapar herhalde:44:babam da öyle mis gibi bir adam işten geldiğinde yerde bi kırıntı görsün eğilir alır bi bakmışsın sıyırmış paçaları balkonu yıkar böyle bi babadan sonra böyle bir adam çok ağır geldi diyorum ya kv nin olduğu ile taşınmadam önce herşeyi neredeyse halletmiştim yani bağırıp çağırıyodum küsüp konuşmuyodum bi şekilde halloluyodu şimdi aynı apartmandayız bağıramıyorum küsemiyorum küstüğümü annesi bildiğinde dahada inada bindiryo gusul abdesti almadığını annene diycem artık diyorum hele bi söyle bak ne oluyo diyo özür dilemesi yaptığımın hata olduğunu biliyorum demesi gereken yerde bunları diyo
işte uç noktalarda olduğundan eşinde dediğin gibi ters tepmiş olabilir ama bu kadar da pis olunmaz kikv hastalık derecesinde temizlik takıntılı biriymiş kendi anlatıyo belki eşimde ters tepti bunlar bilemiyorum
Bence al kv karşına konuş durum böyleyken böyle ben uzakta yaşarken zorluyordum vs ama burada size ayıp olmasın diye bağırıp çağırmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım et de, kadın sonuçta oğlunun yuvasında mutlu olmasını ister ama kendisi kocasından çekmiş gelini de çeksin istemez bir annelik yapar herhalde:44:
gerçekten çok çocuksuymuş ve işine gelmediğinden olaydan kaçma yolunu denemişbizim tek çaremiz tekrar uzağa taşınmak yani il değişmek öle bi iki mahalle uzaklıkla bile olmuyo çünkü adam çocuk gibi hani çocuklar aileden birini görünce şımarır yoklarken terbiyeli terbiyeli otururlar ya aynı hesap kv ye bi kısmını anlatmıştım o da söylüyo bak oğlum yapma kadın için eziyettir bu diye dediğim gibi eli ağzında şişşşşt bi susun ya başımı ağrıttınız deyip balkona sigara içmeye çıkıyo
Offf ya gusulsuz de dolasilmaz kiBiraz zorlasan gel beraber girelim falan desen banyoya?
çok tepkiler verdim avazım çıktığı kadar bağırdım elini hemşire gibi ağzına götürüp şişşşt dedi bi de üstüne hakaret ediyo babam çok temiz bir adam üzerinde giydiği pantolonu bile kırışmaz .. artık koca gibi göremiyorum sanki aynı evi paylaşmak zorunda olduğum biri bişey hissedemiyorum 3 sene bitti ama alışkanlığından vazgeçiremedim herşeyi geçtim banyosunu düzenli yapsa temzi koksa sırf gusul abdesti yüzünden beraber olamıyoruz ya da olduktan sonra abdest almıyo 3-4 gün öyle gezebiliyo
Ama öyle kokan insan ile beraber banyo yapilmazki
Ben olsam durumun ne kadar vahim oldugunu izah ederdim. Ona en fazla 1 ay zaman verirdim. Degistimi, degisti, degismedi artik ben annemlere gidiyorum. Ben hijyene çok önem veriririm. Iki günde bir banyo yaparim, esimde öyle. Yani birak gusulu, iliskiden sonra 4 gün böyle gezilirmi ya? Hatta birak iliskiyi, insan 4 gün banyosuz gezermi? Gerçekten benim midem alt üst oldu[
aileme söylersem rezil olurum o da işi iyice inada bindiri adamı öle 1ay değil 10 ay bile zaman versen aynı
öyle inat ki hadi tamam 3-5 gün olmuş banyo yapmıysun sabah kalkıyorum temiz iç çamaşırı veriyorum al bunu giy diye ona bile takılıyo neden giyecekmişim ben iyiyim böyle diye hani istiyorum ki şirkette çalışıyo insanlara kötü kokmasın ama çoğunlukla kavga gürültü değişiyo çamaşırını
Anaam cenabet de mi geziyor?hem de 3 -4 gun?ay olmaz oyle sey.ciddi ciddi konusmak lazim.Allah yardim etsin.
Ama öyle kokan insan ile beraber banyo yapilmazki
Ben olsam durumun ne kadar vahim oldugunu izah ederdim. Ona en fazla 1 ay zaman verirdim. Degistimi, degisti, degismedi artik ben annemlere gidiyorum. Ben hijyene çok önem veriririm. Iki günde bir banyo yaparim, esimde öyle. Yani birak gusulu, iliskiden sonra 4 gün böyle gezilirmi ya? Hatta birak iliskiyi, insan 4 gün banyosuz gezermi? Gerçekten benim midem alt üst oldu[
aileme söylersem rezil olurum o da işi iyice inada bindiri adamı öle 1ay değil 10 ay bile zaman versen aynı
Ailene illahi nedeni anlatmak zorunda degilsinki, geçenemiyoruz diyebilirsin fakat sonraki mesajini okudum, kusura bakma, iki gün ayni kulotu giyen biri adam olmaz. Yani 3 yilini bosuna verdin onu adam etmek için, bak halen degismedi. Dedigin gibi, degismez. Bencede artik en iyisi bosanmak. Sende baya sabirlisin. Yemin ederim ben böyle 1 gün bile duramazdim.
Merak ettim, flört döneminizde hiçmi kokmuyordu? Yada hiç mi böyle seyleri fark etmemistin?
arkadaşlar daha önce kv ile ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. ama benim şu anki sıkıntım eşim daha doğrusu her zaman şöyle bişey var eşinle çoook mutluysan kv dırdırı önemsiz bi ayrıntı oluyo o kadar.
evnlendikten yaklaşık 2 ay sonraydı. televizyon izliyorduk ve bir ara gözüm eşime kaydı ve ne göreyim eşimi burnunu karıştırıp onu da ağzına götürüyo.... dondum kaldım kendime gelince birden bağırmaya başladım ne yapıyosun sen kendine gel dedim utanır gibi oldu konuyu kapamaya çalıştı ama bi türlü bitmedi zaten tırnak yeme gibi kötü bir huyu da var ne yaptıysam vazgeçiremedim bak dedim çocuğumuz olunca bu yaptıklarını görecek sana saygım azalıyo çocuğunun da olmayacak diye ama yok yok... yapmaya devam keşke bunla da kalsa yaptığı iğrençlikler koltuğa uzandığında alışkanlık olmuş elini çamaşırının içine sokar hani kendini tatmin falan değil öyle alışkanlık bu sefer eli çok kötü kokar git yıka derim bağırır çağırırım sadece tamam diye belli belirsiz bi ses tonu.... banyo yapmayı çok sevmez haftada 1 kere anca sokarım banyoya sırf o yüzden cinsel hayatımızda bitti o kötü kokuyo diye ben birlikte olmak istemedim temizken de o gusl abdesti almaya üşendiği için bana yaklaşmadı ...daha yaşımız 27 ...iyi bir şirkette yönetici olarak çalışıyo .. 3 sene bekledim çocuk yapmadım bu huylarını bırakır diye çocuk oldu gene aynı çok soğudum ne yapıcam bilmiyoum mutlu değilim diyecesiniz ki psikoloğa gitsin inanın psikolokluk bi durumu yok alışkanlık olmuş bırakmıyo kimsenin yapacak bişeyi kimseyle paylaşamadım sadece yazmak istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?