beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

dayanamayıp annesiyle konuştum annesi haklısın dedi abisi de var o çok temiz neredeyse hergün bayo yapar üzerine bişey sıçrasın ilk işi üzerini değişmek olur annesi bu babasına çekmiş babası da böyle pisti ben ne yaptıysam olmadı diyo yani sanırım genetik faktörler de var

Okurken midem bulandi yeminle iyi sabrediyorsun canim cok uzuldum gercekten. Boyle biriyle yasamak cok zor. Benim esim de o kadar temiz biridir ki her yaptigina elinden aldigim seylere cok guvenirim. Mis gibidir. Erkegin oylesini hic duymamistim cok sasirdim bir an.
Psikologluk bir durum yok diyorsun ama var bence. Duzelebilir davranislar bunlar. Nasil asiri takinti titizlik tedavi ile baskilanabiliyorsa ayni sekilde bahsettigin aliskanliklari ortadan kalkabilir. Belki bunun icin uzun bir sure gerekebilir ama ikna edip tedavi ettirirsen kurtulursunuz. Allah kolaylik versin

Kişinin temizlik anlayışı bence genetik değil, eğitimle ilgili ki eğitim önce ailede başlar. Demek ki eşin babasını rol model almış ve kendini geliştirmek, düzeltmek işine gelmiyor. Kv çocuklarına temizliği ne kadar öğretmiş aslında bu önemli yani saldım çayıra tarzı yetiştirdiyse abisi kendinin farkına varmış ve bu konuda kendini geliştirmiş olabilir.

babam da öyle mis gibi bir adam işten geldiğinde yerde bi kırıntı görsün eğilir alır bi bakmışsın sıyırmış paçaları balkonu yıkar böyle bi babadan sonra böyle bir adam çok ağır geldi diyorum ya kv nin olduğu ile taşınmadam önce herşeyi neredeyse halletmiştim yani bağırıp çağırıyodum küsüp konuşmuyodum bi şekilde halloluyodu şimdi aynı apartmandayız bağıramıyorum küsemiyorum küstüğümü annesi bildiğinde dahada inada bindiryo gusul abdesti almadığını annene diycem artık diyorum hele bi söyle bak ne oluyo diyo özür dilemesi yaptığımın hata olduğunu biliyorum demesi gereken yerde bunları diyo

Iyy midem bulandı karsindaki cocuk degil ki egitesin. Allah kolaylık versin ben okurken midem kalktı sen nasıl katlaniyosun kim bilir.

Her seyi duydum da burnundakileri cikarip yiyeni ilk defa duyuyorum. Cok igrenc. 😮 uzmandan yardim alin bence.

Bence al kv karşına konuş durum böyleyken böyle ben uzakta yaşarken zorluyordum vs ama burada size ayıp olmasın diye bağırıp çağırmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım et de, kadın sonuçta oğlunun yuvasında mutlu olmasını ister ama kendisi kocasından çekmiş gelini de çeksin istemez bir annelik yapar herhalde:44:

bizim tek çaremiz tekrar uzağa taşınmak yani il değişmek öle bi iki mahalle uzaklıkla bile olmuyo çünkü adam çocuk gibi hani çocuklar aileden birini görünce şımarır yoklarken terbiyeli terbiyeli otururlar ya aynı hesap kv ye bi kısmını anlatmıştım o da söylüyo bak oğlum yapma kadın için eziyettir bu diye dediğim gibi eli ağzında şişşşşt bi susun ya başımı ağrıttınız deyip balkona sigara içmeye çıkıyo

gerçekten çok çocuksuymuş ve işine gelmediğinden olaydan kaçma yolunu denemiş

öyle inat ki hadi tamam 3-5 gün olmuş banyo yapmıysun sabah kalkıyorum temiz iç çamaşırı veriyorum al bunu giy diye ona bile takılıyo neden giyecekmişim ben iyiyim böyle diye hani istiyorum ki şirkette çalışıyo insanlara kötü kokmasın ama çoğunlukla kavga gürültü değişiyo çamaşırını

Offf ya gusulsuz de dolasilmaz ki Biraz zorlasan gel beraber girelim falan desen banyoya?

Ama öyle kokan insan ile beraber banyo yapilmazki

Ben olsam durumun ne kadar vahim oldugunu izah ederdim. Ona en fazla 1 ay zaman verirdim. Degistimi, degisti, degismedi artik ben annemlere gidiyorum. Ben hijyene çok önem veriririm. Iki günde bir banyo yaparim, esimde öyle. Yani birak gusulu, iliskiden sonra 4 gün böyle gezilirmi ya? Hatta birak iliskiyi, insan 4 gün banyosuz gezermi? Gerçekten benim midem alt üst oldu

Anaam cenabet de mi geziyor?hem de 3 -4 gun?ay olmaz oyle sey.ciddi ciddi konusmak lazim.Allah yardim etsin.

Harbiden bu nasil sirkette çalisiyor? Bunu çoktaandir atmalari gerekiyordu.

Ve temiz çamasiri red etmek mi? Sadece birsey diyecegim, bosa bu adami! Hemde çabuk! Yemin ederim 3 yasindaki yigenim bile bu adamdan daha temiz!

Son düzenleme:
Ya kusura bakma okuyamadim sümükten sonrasını ve aklıma yurt dışında gördüğüm bu tür bikaç olay aklıma geldi gerçekten devamında ne oldu okuyamadim ama üzüldüm Allah yardımcın olsun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Cnm evlemdikten 2 ay sonrami basladi tamamen? Ondan once dus almasi vs nasildi yani dikkat ediyormuydu ki.. bide sanirm sen gorunce dahada birakti kendini ay ckk zorrr aliskanliklardan kurtulmakta cpk zor heleki o yastaki bi adama ailesi bilmio mu ya hic gormemisler mi anlamadim ki?

___dega___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…