- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
çok tepkiler verdim avazım çıktığı kadar bağırdım elini hemşire gibi ağzına götürüp şişşşt dedi bi de üstüne hakaret ediyo babam çok temiz bir adam üzerinde giydiği pantolonu bile kırışmaz .. artık koca gibi göremiyorum sanki aynı evi paylaşmak zorunda olduğum biri bişey hissedemiyorum 3 sene bitti ama alışkanlığından vazgeçiremedim herşeyi geçtim banyosunu düzenli yapsa temzi koksa sırf gusul abdesti yüzünden beraber olamıyoruz ya da olduktan sonra abdest almıyo 3-4 gün öyle gezebiliyo
ekiden olsa artık cenabetliği kendini ilgilendiyo derim ama bebeğimiz var onu da eline o şekilde alıyo melek o ya melek...
Ailene illahi nedeni anlatmak zorunda degilsinki, geçenemiyoruz diyebilirsin fakat sonraki mesajini okudum, kusura bakma, iki gün ayni kulotu giyen biri adam olmaz. Yani 3 yilini bosuna verdin onu adam etmek için, bak halen degismedi. Dedigin gibi, degismez. Bencede artik en iyisi bosanmak. Sende baya sabirlisin. Yemin ederim ben böyle 1 gün bile duramazdim.
Merak ettim, flört döneminizde hiçmi kokmuyordu? Yada hiç mi böyle seyleri fark etmemistin?
flört dönemi işte gözünün kör olduğu dönem gördüm tabi görmem mi yani kötü kokması değilde kıyafeti düzensiz olurdu bazaen ben de aileden uzakta yaşıyo o yüzden böyle derdim ama değilmiş işte
Nasıl cunup cunup geziyor ya siz dalga mi geciyorsunuz? Cunup gezen adama yer bile lanet okur Ayy onun elinden bi şey bile yenmez, işleri rast gitmez, cinler musallat olur.
Ilk başta her şeyi ogretecektiniz hanımefendi. Ilk geceden. Biliyordur diye dusunmeyecektiniz ogretecektiniz yine de. Ben öğrettim ve o işi yapacağımız zaman kalkar traş olur, dişlerini fircalar, dusunu alır öyle gelir. Ha bu zaten her zaman rutin yaptığı şeyler fakat bana da aynı hassasiyeti gösterir çok şükür.
Ya Allah aşkına nasıl cunuplu gezmesine müsaade edebiliyorsunuz? Gerçekten soklar içindeyim, gerekirse ailesine söyleyin. Böyle şeylerin ayıbı olmaz. Benimki gece değil de sabah alayım derse bile bırakmıyorum. Bak ölümlü dünya, bi şey olursa cunup mu gideceksin diyorum. Hemen kalkıyor.
Ve su da var ki namaz kesinlikle temizliktir. ...
Merhaba canım gerçekten çok üzüldüm durumuna. Benim ablamın eşinin de bu tarz davranışları vardı. Ablam farklı bir şehirde birgün bizimde desteğimizi alarak enişteme rest çekti, abim gidip ablamı ve yeğenlerimi getirdi. Eniştemin o zaman aklı başına geldi ve psikolojik destel alıp değişeceğine söz verdi. Ablam 1 ay bizimle kaldı o sırada eniştem oturdukları evi bile değiltirip daha güzel bir ev kiraladı ablamı mutlu etmek için. Ve şuan psikolojik destek de görüyor. Aradığımda ablam gayet mutlu olduğunu söylüyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işte herkes aynı değil benimkine söylesem ilk sen al o desteği bağırıp duruyosun der
normal bir erkek karısının bunları yazdığını okusa gurur yapar kahrından ölür benimkine desem oturup güler yani işi ciddiye bile alsa bi adım atmış olucam ama yok
yeminlen evlilikten soğudum biri gece biberonla süt içmeden uymuyomuş biri sümüğünü yer biri kutuya eder allahım noluyooo yaa
Çok zor güZelim.bence rest çekmelisin,kendine güvenıiin varsa bu adama eğer temiz olmazsa senin de yanında olmayacağını göster.temizlik imandan gelir,dini kurallarımızı nasıl bilmez??küçükken daha öğretildi bize bunlar..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kutuya etmek de neymiş gıııı[/Q
ne biliim bitanesi kutuya etmiş bide kutuyu kapatıyomuşş valla midem kaldırmadı çokta kafamda yokk ıyy ne insanlar var yaa
öyle inat ki hadi tamam 3-5 gün olmuş banyo yapmıysun sabah kalkıyorum temiz iç çamaşırı veriyorum al bunu giy diye ona bile takılıyo neden giyecekmişim ben iyiyim böyle diye hani istiyorum ki şirkette çalışıyo insanlara kötü kokmasın ama çoğunlukla kavga gürültü değişiyo çamaşırını
yeminlen evlilikten soğudum biri gece biberonla süt içmeden uymuyomuş biri sümüğünü yer biri kutuya eder allahım noluyooo yaa
Yaa resmen aklımdan geçen cümleyi sen kurmuşsun.
Adam herşeyden öte sümüğünü yiyo yaaaa. öğğk öpülmez bile.
Ahh benim konu sahibi güzel arkadaşım. Rabbim sana sabırlar versin inşşş
Ya lütfen, din ile temizlik ne alaka? Sanki dinsiz insanlar kirli geziyorlar. Bu din ile hiç ama hiç alakali degil. Bu hijiyen ile alakali! Nasil insan 4 gün banyosuz geçer ya? Insan sexten sonra dus almazmi? Yahu kokudan dolayi yakinlasmamak ne demek? Insan bu temizligi dedigim gibi hijiyenden dolayi, ilk basta kendi için yapmasi gerekiyor. Sirf din emir diyor yapsa bile bunu bir zaman yapar sonrada tekrar birakir çünkü aliskanliklarindan dolayi, adamin karakteri resmen pis ya! Yahu sümük yiyor, sümük! Bunun dahasi varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?