beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

Nasıl cunup cunup geziyor ya siz dalga mi geciyorsunuz? Cunup gezen adama yer bile lanet okur Ayy onun elinden bi şey bile yenmez, işleri rast gitmez, cinler musallat olur.
Ilk başta her şeyi ogretecektiniz hanımefendi. Ilk geceden. Biliyordur diye dusunmeyecektiniz ogretecektiniz yine de. Ben öğrettim ve o işi yapacağımız zaman kalkar traş olur, dişlerini fircalar, dusunu alır öyle gelir. Ha bu zaten her zaman rutin yaptığı şeyler fakat bana da aynı hassasiyeti gösterir çok şükür.
Ya Allah aşkına nasıl cunuplu gezmesine müsaade edebiliyorsunuz? Gerçekten soklar içindeyim, gerekirse ailesine söyleyin. Böyle şeylerin ayıbı olmaz. Benimki gece değil de sabah alayım derse bile bırakmıyorum. Bak ölümlü dünya, bi şey olursa cunup mu gideceksin diyorum. Hemen kalkıyor.
Ve su da var ki namaz kesinlikle temizliktir. ...

Merhaba canım gerçekten çok üzüldüm durumuna. Benim ablamın eşinin de bu tarz davranışları vardı. Ablam farklı bir şehirde birgün bizimde desteğimizi alarak enişteme rest çekti, abim gidip ablamı ve yeğenlerimi getirdi. Eniştemin o zaman aklı başına geldi ve psikolojik destel alıp değişeceğine söz verdi. Ablam 1 ay bizimle kaldı o sırada eniştem oturdukları evi bile değiltirip daha güzel bir ev kiraladı ablamı mutlu etmek için. Ve şuan psikolojik destek de görüyor. Aradığımda ablam gayet mutlu olduğunu söylüyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ahhh ahhh... diğer yorumlarımı okuduysanız görmüşsünüzdür başka bi şehirdeydik önceden öyle bi düzene soktum ki adamamı bi baktım benle birlikte seccade serdi yere ben de başladım namaza dedi 2 ay aksatmadan kıldı işten geldi kazalarını kıldı il değiştirdik kv olduğu apartmana taşındık saldım çayıra mevlam kayıra

işte herkes aynı değil benimkine söylesem ilk sen al o desteği bağırıp duruyosun der

normal bir erkek karısının bunları yazdığını okusa gurur yapar kahrından ölür benimkine desem oturup güler yani işi ciddiye bile alsa bi adım atmış olucam ama yok

işte herkes aynı değil benimkine söylesem ilk sen al o desteği bağırıp duruyosun der

Canım sanırım bu kişi aynı zamanda asabi. Kabul et o zaman şaşırt onu beraber destek alalım de. Güzel güzel konuş oturtup karşına empati yapmasını sağla. Beraber gidin bir uzmana olmaz mı

Çok zor güZelim.bence rest çekmelisin,kendine güvenıiin varsa bu adama eğer temiz olmazsa senin de yanında olmayacağını göster.temizlik imandan gelir,dini kurallarımızı nasıl bilmez??küçükken daha öğretildi bize bunlar..

normal bir erkek karısının bunları yazdığını okusa gurur yapar kahrından ölür benimkine desem oturup güler yani işi ciddiye bile alsa bi adım atmış olucam ama yok

Bu sayfayı okutun sizin ve bizim yazdıklarımızı okusun da yerin dibine girsin

Okuırken şok geçirdim Allah doğru yolu göstersin valla eşinize.Ben olsam boşanacam korkusunu yaşatırdım ona,yine düzelmiyorsa da duramazdım gerçekten ayrılırdım

yeminlen evlilikten soğudum biri gece biberonla süt içmeden uymuyomuş biri sümüğünü yer biri kutuya eder allahım noluyooo yaa

Son düzenleme:

Ya lütfen, din ile temizlik ne alaka? Sanki dinsiz insanlar kirli geziyorlar. Bu din ile hiç ama hiç alakali degil. Bu hijiyen ile alakali! Nasil insan 4 gün banyosuz geçer ya? Insan sexten sonra dus almazmi? Yahu kokudan dolayi yakinlasmamak ne demek? Insan bu temizligi dedigim gibi hijiyenden dolayi, ilk basta kendi için yapmasi gerekiyor. Sirf din emir diyor yapsa bile bunu bir zaman yapar sonrada tekrar birakir çünkü aliskanliklarindan dolayi, adamin karakteri resmen pis ya! Yahu sümük yiyor, sümük! Bunun dahasi varmi?

Çamaşırını bile senin zorunlamı değiltiriyor? Arkadaşım sen bir insanla evlenmemişsin kendisi kırma büyük ihtimal

yeminlen evlilikten soğudum biri gece biberonla süt içmeden uymuyomuş biri sümüğünü yer biri kutuya eder allahım noluyooo yaa

Yaa resmen aklımdan geçen cümleyi sen kurmuşsun.
Adam herşeyden öte sümüğünü yiyo yaaaa. öğğk öpülmez bile.
Ahh benim konu sahibi güzel arkadaşım. Rabbim sana sabırlar versin inşşş

Reactions: lra

he kızz nasıl öpülür bide elini şeyine sokuyo yıkamıyomuşş allahım sana geliyooorrruuummmm !!!!!!!!!!!

Dini kurallar derken gusülden bahsetmiştim zaten,yoksa diğer temiZlik kaideleri eğitim ve kişilikle alakalı..gusül bizim dinimizde var be bunu bile yapmıyorsa orda bi yalnışlık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…