beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

Allah yardımcınız olsun
iğrençlikleride bir değil iki değil,
nasıl düzelir, ne kadar zaman alır Allah bilir..
Seviyosanız sabır..
söyleyin, bıkmadan usanmadan ''Yapma'' deyin,
başının etini yeyin, unutturun o iğrençlikleri

Kaynana dirdiri fln hikaye ya bu başlı basına dayak sebebi. Pis adamla da yaşanmaz ya. Yazdıklarını okurken bile midem bulandı. Allah sabırlar versin.

aynen canım midem kalktı büyük konuşmayayım ....hayatta nefret ettiğim şeyler yazdıkların ,otobüste adamla kavga ettim toplu taşıma aracı bu şahsi aracın değil şimdi yne aklıma geldi ayyyyy

canım bence bir uzman yardımı al. buralara yazmak sana fayda etmez bizim yorumlarımızla iyice canın sıkılır iyice soğursun bir getirisi olmaz yani. önce kendin git bir psikologla görüş o sana söyler yapılacak bir şey varsa ve ona göre hareket edersin uzman görüşü önemli bence. evet bu tür alışkanlıklar çocukluktan kalır ve senin onu değiştirmen biraz zor şu an ama bir uzmana danışmakta fayda var derim ben.. inşallah her şey yoluna girer ve çok mutlu olursun..

Allah iyiliginizi versin nerden geldi akliniza

Ayyyy inanmıyorum koca değil ızdırap resmenn Allah sabır versin canım elimden gelen tek şey sana dua etmek

Iyyyyyyyyyy igrenc bu ne yaaa okudum burun karistirmayi gordum onunla yetmedi yemeyi gordum sonra bu kadarinada pes dedim ben olsam ayrilirdim heralde boylesi pis bir insanla omurmu gecer kusasim geldi su anda !!

Sen kocan diye beterböcekle evlenmiş olmayasın sakın? Şaka bir yana durum çok zor allah yardımcın olsun.

Benim annem tırnak yiyenlerin eline vururdu hep
Vura vura bıraktırırdı

Siz de eşinizin eline vurun böyle ilginç bir hareket yaptıgını gördüğünüzde

Eşinize çocukken bıraktırılması gereken hareketleri ailesi bıraktırmayı başaramamış belli ki :44:
Vallahi zor bir durum :44:

Hahahahahahahahahahaa
Cok guldum gece gece
Harikasınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…