beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

Allahım sabır versin ne zor şeyler var senin de psikolojini bozar bu çok sinirlendim yaa..Ama bencede ayrılsanda ayrılmasanda içini soğut o pis alışkanlıklarından senin için vazgeçmiyo madem haketmiş yaradana sığınacaan eline geceni at kafasına tuvaletten pislik mi olur mutfaktan tava tenceremi bilmem yap bak bakalım pislik nasıl oluyo diee...

Ellerine caktirmadan aci biber sur de görsün gununu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim siz nisanliyken filan hic farketmedin mi temiz olmadigini? Insan illa kokar yani 1 hafta yikanmamak ne demek bide calisio sonuçta yoksa o zamanlar etkilemek icn dikkat mi ediyordu?

___dega___

Birde giyim insanın etiketi derler,, pehhhh

Hem güldüm hem iğrendim böğğ.ama heyecanlandığında yapıyo sanki.farkında bile değil bence yaptığının.psikologlar bir el atsa buna ve konu sahibinin eşine.çok merak ettim nasıl bir çocukluk geçirmişler ve neye tepki olarak bunu geliştirmişler.psikolog bir arkadaşım var vakit çok geç olmasa arayıp sorcam.o derece merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haddime değil ama konu sahibinin eşi belki çocukken dikkat çekmek için yapıyordu, sonra alışkanlık olmuştur.. videodaki tip te dediğiniz gibi heyecandan ama adam sanırım kendine aşık, koltuk altını kokluyo yaa

puhh maymun cinsinden o ya onlardada öle bi hareket var ya

psikologluk bir durum yok demişsiniz ama muhtemelen sizin şuan farkedemediğiniz birşeyler yaşamıştır geçmişte.
çocukluğunda bir dönem kardeşimde olmuştu. tik gibi bişey aslında. ilgi çekmek için yapıyor, görmemezlikten gelin dedi doktor. bizde öle yaptık, hakikaten bir süre sonra geçti.
siiznki farklı tabi, artık çocukluğu geçmiş. zamanla alışkanlık olmuş.
ama iş burda iyi bir doktor bulabilmek ve ondan yardım istemekte.

sen bi sor da sonra bizi de bilgilendir çok seviniriz. hakikaten bende merak ettim

İlk fırsatta:) ama şimdi çocukluğuna inmem için hastayla konuşmam der kesin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bişiler buldum LÜTFEN YEMEKTEN ÖNCE OKUMAYINIZ

Çocuklarda Sümük Yeme: Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger “Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir.

Tıbben de çok yararlıdır.

Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir” diye konuştu.

MENDİLLE DEĞİL PARMAKLA

Burnun parmakla karıştırılmasının “mekanik bir temizlik” olduğunu belirten Doktor Bischinger parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…