ben bişiler buldumLÜTFEN YEMEKTEN ÖNCE OKUMAYINIZ
Çocuklarda Sümük Yeme: Avusturyadaki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir.
Tıbben de çok yararlıdır.
Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir diye konuştu.
MENDİLLE DEĞİL PARMAKLA
Burnun parmakla karıştırılmasının mekanik bir temizlik olduğunu belirten Doktor Bischinger parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.
Çocuklarda Sümük Yeme: Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger “Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir.
Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir” diye konuştu.
MENDİLLE DEĞİL PARMAKLA
Burnun parmakla karıştırılmasının “mekanik bir temizlik” olduğunu belirten Doktor Bischinger parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.
Amann!!! Elini sokmadığı bir yer yok galiba onun? Nerelere girebilir acaba daha o el diye düşündüm bir an!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çocuklarda Sümük Yeme: Avusturyadaki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir.
Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir diye konuştu.
MENDİLLE DEĞİL PARMAKLA
Burnun parmakla karıştırılmasının mekanik bir temizlik olduğunu belirten Doktor Bischinger parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.
adam belli ki;"biryelere sürersem başkalarının eline bulaşır" deyip duyarlılık gösterip, kendi bünyesindeki iyot eksikliğini gidermiş.
Allah yardımcın olsun ya.
Bağırmak yerine oturup ciddi ciddi konuşmayı denedin mi? Zorla onu,kalk elini yıka de git başında bekle gerekirse. Alışkanlık kolay kazanılmıyor,çocukluğundan gelen birşey de olabilir. Bir destek alması iyi olur.
Bir de neden annesiyle aynı apartmanda olduğu için değişti onu anlamadım. Annesinden mi yüz buluyor da bu tür hareketler sergiliyor?
Hem güldüm hem iğrendim böğğ.ama heyecanlandığında yapıyo sanki.farkında bile değil bence yaptığının.psikologlar bir el atsa buna ve konu sahibinin eşine.çok merak ettim nasıl bir çocukluk geçirmişler ve neye tepki olarak bunu geliştirmişler.psikolog bir arkadaşım var vakit çok geç olmasa arayıp sorcam.o derece merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yalniz burasi Türkiye.
arkadaşlar daha önce kv ile ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. ama benim şu anki sıkıntım eşim daha doğrusu her zaman şöyle bişey var eşinle çoook mutluysan kv dırdırı önemsiz bi ayrıntı oluyo o kadar.
evnlendikten yaklaşık 2 ay sonraydı. televizyon izliyorduk ve bir ara gözüm eşime kaydı ve ne göreyim eşimi burnunu karıştırıp onu da ağzına götürüyo.... dondum kaldım kendime gelince birden bağırmaya başladım ne yapıyosun sen kendine gel dedim utanır gibi oldu konuyu kapamaya çalıştı ama bi türlü bitmedi zaten tırnak yeme gibi kötü bir huyu da var ne yaptıysam vazgeçiremedim bak dedim çocuğumuz olunca bu yaptıklarını görecek sana saygım azalıyo çocuğunun da olmayacak diye ama yok yok... yapmaya devam keşke bunla da kalsa yaptığı iğrençlikler koltuğa uzandığında alışkanlık olmuş elini çamaşırının içine sokar hani kendini tatmin falan değil öyle alışkanlık bu sefer eli çok kötü kokar git yıka derim bağırır çağırırım sadece tamam diye belli belirsiz bi ses tonu.... banyo yapmayı çok sevmez haftada 1 kere anca sokarım banyoya sırf o yüzden cinsel hayatımızda bitti o kötü kokuyo diye ben birlikte olmak istemedim temizken de o gusl abdesti almaya üşendiği için bana yaklaşmadı ...daha yaşımız 27 ...iyi bir şirkette yönetici olarak çalışıyo .. 3 sene bekledim çocuk yapmadım bu huylarını bırakır diye çocuk oldu gene aynı çok soğudum ne yapıcam bilmiyoum mutlu değilim diyecesiniz ki psikoloğa gitsin inanın psikolokluk bi durumu yok alışkanlık olmuş bırakmıyo kimsenin yapacak bişeyi kimseyle paylaşamadım sadece yazmak istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?