beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

Neee diyon amca sen ya bögg

Konu sahibinin kocası görmesin bu yazıyı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amann!!! Elini sokmadığı bir yer yok galiba onun? Nerelere girebilir acaba daha o el diye düşündüm bir an!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okurken midem bulandı...

Eşin pis bir adam, Allah sabır versin. Eşini mutfağa sokmasan iyi edersin. O pis elleriyle kaba kacağa dokunmasın bari...

Yalniz burasi Türkiye.

adam belli ki;"biryelere sürersem başkalarının eline bulaşır" deyip duyarlılık gösterip, kendi bünyesindeki iyot eksikliğini gidermiş.

adam belli ki;"biryelere sürersem başkalarının eline bulaşır" deyip duyarlılık gösterip, kendi bünyesindeki iyot eksikliğini gidermiş.

allahımmmmm öldüm galiba öldüm, içim dışıma çıktı hele bir de tıbbi açıklamasını okuyunca kendimden geçmişim

konu sahibi allah yardımcın olsun, bu sayede kimse ile tokalaşmamamız gerektiğini bir kere daha anlamış olduk.. kesin psikolojik birşeydir bir doktora mı götürsen, off çok zor yaw :44:

İçin dışıma çıktı ya bu nedir. Kakasınıda yiyor olmasın sümük yşyen onuda yer. Psikoloğaitsin dicem gidip sümük mü yiyorum dicek allah yardımcınız olsun. UMarım düzelir. O eliyle sizede çocuğunuzada dokunmasın bence

Kınamak istemiyorum Bu nedir ya. Yani insan hiç mi eşinden utanmaz burnunu karıştırıp ağzına götürürken.
4 gün banyo yapmamak falan. Allah yardımcınız olsun ama kesinlikle kendi kendinize çözebileceğiniz bir mevzu değil psikolojik destek alın ya da ailesine anlatın bir şekilde bu durumu çözün. Biz okumaya katlanamadık siz bir de yaşıyorsunuz bu durumu.
Allahım neler duyucaz daha

Üniversitedeyken 3 kız aynı evde yaşıyorduk. Ev arkadaşımızın bir tanesi çok pisti. Üstü başı temizdi kendi kişisel temizliğine önem verirdi ama odası pislikten kokacak dereceye varırdı bazen. Yediklerini içtiklerini odada bırakırdı. Bulaşığını alıp mutfağa bile koymazdı. Meyve yer sapını çöpünü odada bırakır artık kurtlanana kadar o orada kalırdı. Affedersiniz kirli iç çamaşırları odanın içinde dururdu günlerce. Biz diğer kız arkadaşımla çözüm bulamadık konuştuk olmadı tartıştık olmadı. Sonra kızın eşyalarını odasından alıp alakasız yerlere koyduk. Eşyalarını birkaç gün ortalıktan yok edip sonra yerine koyduk. Kız bir süre sonra korkmaya başladı. Bizle paylaştı durumu. Bizde cinler pis yerlerde yaşar falan filan kızı korkuttuk epey bir. Ondan sonra dikkat etmeye başlamıştı.

Keşke yemekten önce okumasaydım yapacak bir şey yok okuduk artık yorum yapalım bari
Allah yardımcınız olsun yaa iğrenç çok iğrenç

annesinden yüz bulmak demeyelim de annesinin yanında ona tepki veremeyeceğimi biliyor azcık sesimi yükseltmeye kalksam annesini gösteriyor ha Allah var şimdi desem annesi de çok kızar ama onun kimseyi salladığı yok annesinden uzaktayken banyoda başında dururdum bağırıp çağırsam gider elini yıkardı şimdi çoğunlukla kv ile birlikteyiz yanında da bişey yapamıyorum sonuçta bi yerden sonra oğludur onun da zoruna gitmeye başlayacak eminim..

sevgili konu sahibi Allah yardımcınız olsun. hayatta ki sınavınız gerçekten çok zor.
önceliğiniz gusül konusu olsun..
imkanlarınız varsa maddi konuda da biraz fedakarlık yaparak kısa bir tatile çıkabilir misiniz?

kalıcı olarak şehir değiştiremiyorsunuz madem bir kaç gün gitseniz..
kimsenin olmadığı yerde eşinizle oturup hepsini konuşsanız..

onu arzuladığınızı ama bu davranışları yüzünden kendisine yaklaşamadığını söyleyin mesela..
artık sorumlulukların arttığını, örnek olmanız bir evlat yetiştirmeniz gerektiğini güzellikle anlatsanız...

suss dır dır yapma şeklinde ki susturmalarına karşılık belki tatlı dil ikna eder ?

duş konusunu da bir çocuk eğitir gibi artık suyu sevdirmeye çalışarak, hoş kokulu jeller,sabunlar falan.
belki ortamın ferahlığı kötü düşüncelerden arındırır eşinizi..

tekrardan Allah yardımcınız olsun..

cevabını bana da yazarmısın

Allah yardimciniz olsun.ben evlilikten cok korkuyorum.ya evlenecegim insanin sofra adabi olmazsa diye.suan benim mesai arkadasim yemek yerken resmen oguruyorum.yaninda duramiyorum.adam cayi bile cigniyor.sapurtadarak cay icmek nedir ya.pesinede bi gegirti allahim beni insallah sinamaz bunlarla.

of of çok kötüüüüü allah kimseye vermesin böyle bişey :120::120:

ah canım benim kıyamam ben sana. inan senin yerine kendimi koyamadım bile. Bendede temizlik hastalığı var hastalık diyorum evet çünkü hastalık derecesinde. Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun bu alışkanlığı bırakamazsa aklında ne gibi planların var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…