beni kınayanlar...alın size iyi niyet

ah damdan düşen bacım beri gel..

karşıdaki de çocuk değil mi? hasta çocuğunu milletin evine niye yolluyorsun?üstelik evde bebek varken... o koca kız gribi hafif ama bakalım bebeğim hafif mi geçiriyor?

ah damdan düşen bacım beri gel..

karşıdaki de çocuk değil mi? hasta çocuğunu milletin evine niye yolluyorsun?üstelik evde bebek varken... o koca kız gribi hafif ama bakalım bebeğim hafif mi geçiriyor?

YA FAZLA ÜSTÜNE gecmeden bır doktormaı gotursen kı bacım yaa
şahsen ben öle yapıyorum hastalanacaklarını bıldıgm an goturuyorum doktora bıraz daha erken atlatıyoruz..

vallaha moralım bozuldu yaa uzuldum gerckten samımı yetıme ınan sankı benım evladım hastalanmıs kadar uzuldum

şimdi gulenler bıle vardır bu yorumumaa

alt tarafı bır grıp ne dram yaptı gıbısınden ama

öle degıl işte anneler anlar benı ancak

cocugumun tırnagına taş değse benım ciğerim sızlarr

Allahım acılarını gösstermesin inaşşah ...

acil şifalar diliyorum

Kısaca bu işte sinirlerin yıpranmış ve artık ne olursa olsun tahamulsüz hale gelmişsin

bak gerçekten yorumlarında iyi niyet aramaya çalışıyorum ama şuanki ruh halimden midir nedr bulamıyorum... ne olursa olsun tahammülsüzlükten kastın tam olarak ne? çocuğumun onlar yüzünden grip olması mesela bu ne olursa olsun a giriyor mu?

ne açıdan canım?

kafayı yemek üzere olduğum oradan da mı belli oluyor?

evet aynen o durum..dünde konu açmıştın
bugün de
ve aşırı sinirli haller seziyorum
kendine bir iyilik yapmak istiyorsan , bir çare bul cnm, yoksa sinir hastası olursun..

bu şekilde olmaz sanırım..
yazarken bile klavyeyle boğuştuğunu düşünüyorum sinirden..

Şimdi sizinle anneliği tartışmayacam

evet, mutlaka dramatize ettiğimizi düşünecekler. ama

bir bebek gripse= burnu tıkalıdır= ememez= beslenemez.. hemen kilodan düşer, ateşi yükselirse havale geçirebilir...hele benimki gibi solunum yetmezliğinden ciğerlerinden günlerce küvezde kalmışsa, evet göğsündeki en ufak hırıltı sizi öldürür...

Geçmiş olsun çocuğun en kısa zamanda iyleşir insallah.Konuna yorum yapmak gibi bi hatada bulundum kusura bakma

bak yeni annesin... düşün kanama olsa Allah korusun, aklın çıkar değil mi... şimdiden yediğine içtiğine dikkat etmiyor musun? 2 ay sonra yattığın pozisyona bile dikkat edeceksin ki içerde rahatsız olmasın diye...o iğrenç demir haplarını içeceksin ...o kalp sesini duyduğunda ağlamadın mı? kaybetme korkusu ne demek az çok bilmen lazım.

hele o minik meleği kucağına al, kokusunu duy, hele gözlerini dikip sana baksın, hele göğsüne sinsin içini çeke çeke...

o zaman daha çok hak vereceksin bana...

hele benimki gibi bir doğum hikayen olursa ki inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Geçmiş olsun çocuğun en kısa zamanda iyleşir insallah.Konuna yorum yapmak gibi bi hatada bulundum kusura bakma

özür dilerim. asla yorum yapanlara kızmak huyum yoktur. ama şuan çok ayrı bir ruh halindeyim.. okumuşsun biliyorsun yaşadıklarımı... başka zaman olsa her fikre saygı duyarım ama bugün şuan kimse bana "aşırı korumacısın" demesin...

iyi de canımm seni kurtarmak için fikir yazdım yani.empati yaptım da yazdım.sanki karşıt bir düşüncedeymişim gibi cevap vermişsin.senin gibi bir doğum hikayesi istemiyorum. durup dururken neden beddua ediyosun ki

kız ne bedduası... ben sana teşekkür ettim.. inşallah hikayen iyi olur dedim.

yani bak bu güzellikleri yaşayınca dah çok hak verirdin dedim. daha çok. anladın mı?

iyi demişsin,rahatlamışsındır
kocanda anlamazsa vır vır ederse sana
söyledım dimi sana falan dersın
hala sana kızarsa yazık yani yaaa..
el kadar cocuk uzak durması gerek böyle şeylerden..

kız ne bedduası... ben sana teşekkür ettim.. inşallah hikayen iyi olur dedim.

yani bak bu güzellikleri yaşayınca dah çok hak verirdin dedim. daha çok. anladın mı?

evet canım anladım.teşekkürler... ama Türkiyede kaynana derdini bir sen çekmiyorsun ne yazıkkii... babanne den olsun kendi kayınvalidemden olsun gayet tecrübeliyim... tabi dediğin gibi bebişimi kucağıma aldığımda o duygular daha güçlü olacak inş. öpüyorum seni

tekrar tekrar alıntı yapıyorum canım, asla sana beddua etmedim.

yaşayacağın güzellikleri yazdım. şimdi hak veriyorsun ya, bak bunlar olunca daha da iyi anlarsın diye...sakın kırılma...kesinlikle gülümseyerek yazdım ben. sevindim beni anlamana

tekrar tekrar alıntı yapıyorum canım, asla sana beddua etmedim.

yaşayacağın güzellikleri yazdım. şimdi hak veriyorsun ya, bak bunlar olunca daha da iyi anlarsın diye...sakın kırılma...kesinlikle gülümseyerek yazdım ben. sevindim beni anlamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…